9. ožujak 2018. godine u Zagrebu započinje ciklus besplatnih radionica za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Radionice se provode u sklopu projekta „Most prema uspjehu“ u organizaciji Udruge O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici u suradnji s partnerskim organizacijama: Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.

Cilj je edukacije „Most prema uspjehu“ razvoj poduzetničkih vještina kod mladih s posebnim naglaskom na društveno poduzetništvo. U projektu je do sada sudjelovalo preko sto sudionika, a bitno je istaknuti da je program besplatan za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne poslovne vještine, veliki je naglasak stavljen na otkrivanje talenata i strasti polaznika kako bi saznali u čemu su najbolji te dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

Zahvaljujući stručnom mentorstvu, interaktivnim predavanjima, panel diskusijama, studijskim posjetama, praktičnim vježbama, simulacijama i primjerima dobre prakse sudionici će tijekom projekta steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prihvatljivi prijavitelji su nezaposlene osobe, specifično:

  • Osobe mlađe od 30g (prednost ako nisu do sada radili na ugovoru o radu ili djelu)
  • Izvanredni studenti
  • Diplomirani studenti ili oni koji će službeno diplomirati do 15.4.2018.
  • Članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i zatočenih branitelja Domovinskog rata​

Prijave na radionicu otvorene su do 7. ožujka 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Prijavite se već danas na: http://bit.ly/mpu-za-mlade i osigurajte svoj uspjeh!

MANDALA TKANINA

MANDALA - MULTINAMJENSKA TKANINA

Atraktivna i egzotična...

Može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se / 148 cm

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Cijena: 250,00 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here