Otvoreni su upisi u 2-mjesečni program Rani razvoj – utjecaj na život (RAR) u Zagrebu, te vas pozivamo na prvu radionicu i info susret programa RAR nakon koje možeš odlučiti da li ćeš upisati program. Na susretu vas očekuju terapeuti Integralne tjelesne psihoterapije i voditelji RAR grupe koja kreće u Zagrebu ovog proljeća.

Datum i vrijeme susreta: 14.4. u 18h
Mjesto susreta: IPD centar, Zagreb, Slavonska avenija 3

Prijave na: [email protected]

Program RAR namijenjen je svima koji žele bolje upoznati sebe, početi preuzimati odgovornost za svoj život, te su spremni i voljni aktivno poraditi na mijenjaju i otklanjanju onih aspekata svog funkcioniranja koji nas sprječavaju da možemo bolje i više u životu i da živimo život punim plućima.

Kroz iskustvene radionice u grupi imat ćeš priliku otkrivati stvarnu istinu o sebi, dok će teorijska predavanja dati smisao i podlogu svemu što ćeš spoznati i doživjeti kroz iskustveni rad.
Program RAR je prvi korak rada na sebi, a ujedno i preduvjet za daljnji nastavak na programe Osobni razvoj i ITP (školu Integralne tjelesne psihoterapije).

Više o programima:
– Rani razvoj – utjecaj na život (RAR), 2-mjesečni temeljni program za cjeloviti rad na sebi, ujedno i uvod u OR i školu ITP-a (online ili uživo): https://ipd-center.eu/programi/rani-razvoj-utjecaj-na-zivot/

– Osobni razvoj (OR), 4-godišnji program rad na sebi i temelj edukacije za psihoterapeute ITP-a (online ili uživo): https://ipd-center.eu/programi/osobni-razvoj/

– Škola Integralne tjelesne psihoterapije (ITP): https://ipd-center.eu/programi/itp/

Više o centru, programima i ITP školi ima ovdje: https://ipd-center.eu/

Prijave i informacije na: [email protected]


Marina Pirš
Praktičarka Integralne tjelesne psihoterapije
[email protected]

www.ipd-center.eu