atma.hr – 45

Težite potpunom skladu na svim razinama vašeg bića?

Zajedno smo ovdje kako bismo definirali nove načine da uvijek budemo sretni i zadovoljni svojim životom, puni radosti i veselja.

Ukupno 26 vodećih svjetskih stručnjaka za osobni razvoj, duhovnost, iscjeljenje, šamanizam, holističko zdravlje, yogu, meditaciju i još mnogo drugih područja okuplja se na jedinstvenom online kongresu s jednim ciljem: pomoći vam da naučite živjeti u životu punim plućima!

Svi mi koji živimo u zapadnom svijetu naizgled nemamo razloga ne biti sretni i zadovoljni te živjeti život pun radosti i veselja.

Međutim, ono što nerijetko možemo primijetiti u nama i svuda oko nas: stvarnost je upravo suprotna.

Često sigurnost i prosperitet nisu dovoljni za istinski ispunjeni život i pronalazak sreće. Kako onda osjetiti istinsku sreću i protočnost života?

Kako bismo uživali u životu, prvo je potrebno otpustiti stare obrasce ponašanja i razmišljanja koji nas više ne podržavaju na našem životnom putu.

Naučite kako prestati se boriti sa stvarnošću, srušiti zidove oko svojih srca i otpustiti strahove.

Pridružite se flow!summitu – najvećem besplatnom online kongresu o duhovnosti te preuzmite najnovije informacije, alate i tehnike najvećih svjetskih stručnjaka i kako biste svoj život doveli u harmoniju.

prijavi se

Što je Flow summit?

Flow summit je najveći online događaj na temu osobnog rasta, duhovnosti i svjesnog življenja. Već četvrtu godinu za redom okuplja stotine tisuća ljudi diljem svijeta – a sada je dostupan i na hrvatskom jeziku!

Najutjecajniji svjetski autori i stručnjaci iz područja duhovnosti, osobnog razvoja, iscjeljenja, svjesnog življenja, holističke medicine i nutricionizma, yoge i motivacijskog govorništva dijele svoja znanja te istodobno izravno potiču na pozitivne životne promjene!

Tijekom 5 aktivnih i inspirativnih dana očekuje nas mnoštvo teorije, alata, praktičnih savjeta, izravnih uputa, meditacija i pregršt novih vježbi za harmoniju uma i tijela.

U potpunosti besplatno i sinkronizirano na hrvatski jezik.

Probudi snagu u sebi! Flow summit kreće 20.05.2020.

atma.hr – 45

FLOW! SUMMIT – jedan je od najvećih online kongresa na svijetu na području duhovnosti i svjesnog življenja te je po prvi puta u potpunosti dostupan na našem tržištu i hrvatskom jeziku!

● 26 predavača

● više od 16 sati video materijala

● 5 dana

● svi materijali na hrvatskom jeziku!

● u potpunosti besplatno

Zanima vas kako izgleda život u potpunoj protočnosti? Težite potpunom skladu na svim razinama vašeg bića?

Prestanite se boriti sa stvarnošću i napokon osjetite istinsku protočnost života. Srušite zidove oko svojih srca i otpustite svoje strahove. Preuzmite najnovije alate i tehnike najvećih svjetskih stručnjaka i napokon živite u harmoniji.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da napokon upoznate sebe i svoju snagu te se intuitivno prepustite radosti, ljubavi, inspiraciji i predivnoj lakoći življenja.

Registrirajte se sada potpuno besplatno i osigurajte svoje mjesto na ovom online događaju godine!

atma.hr – 45

Među predavačima su:

● Joe Dispenza

● Dalai Lama

● Alberto Villoldo

● Katie Byron

● Neale Donald Walsch

● Gregg Braden

● Bruce Lipton

● Anita Moorjani

● Gordon Smith

● Rüdiger Dahlke

● i mnogi drugi uključujući i 5 naših domaćih predavača kojima se posebno ponosimo!

PREVEDENO NA HRVATSKI JEZIK!

U ovo posebno izazovno vrijeme, ovaj je kongres toliko važan te smo ga omogućili svima u potpunosti besplatno! Svakodnevni materijali će biti dostupni za pregled potpuno besplatno na čak 48 sati. Cjelokupni paket bit će moguće preuzeti na trajno korištenje.

Prepustite se nadahnuću i uživajte u životu punim plućima! Uključite se i vi!

Što vas očekuje tijekom 5 interaktivnih dana:

● pronađite podršku, nove prijatelje i umrežite se

● prizovite i stvorite čuda u svom životu

● aktivirajte i osjetite protočnost na svim razinama vašeg bića

● prepustite se nadahnuću

● učite i rastite uz upute najboljih svjetskih stručnjaka

● preuzmite mnoštvo praktičnih alata za više radosti u životu!

prijavi se

atma.hr – 52