Kako iskoristiti slobodno vrijeme koje zbog trenutne situacije provodimo kod kuće?

U trenucima socijalne izolacije u kojima se trenutno veliki broj ljudi nalazi, mnogi od nas imaju višak slobodnog vremena i u potrazi su za najboljim načinima da ga ispune.

Neki od nas po prvi put uče da prave kolače, drugi treniraju prateći YouTube kanale, treći su napokon krenuli čitati knjige za koje već godinama govore da će ih pročitati, a prisutni su i oni koji su se ohrabrili da započnu s učenjem novih stvari.

atma.hr – 78
Ukoliko spadate u ovu četvrtu grupu i željeli biste usvojiti nove digitalne vještine koje će vas učiniti kompetentnijim na tržištu rada i osigurati vam bolju profesionalnu karijeru – na pravom ste mjestu.

Ekipa sa Moja Digitalna Akademija napravila je listu besplatnih online tečajevi, YouTube tutorijala i blogova uz pomoć kojih možete naučiti digitalni marketing, grafički dizajn, web dizajn, marketing na društvenim mrežama i SEO optimizaciju za pretraživače. I sve ovo možete naučiti potpuno besplatno. Jedini preduvjet je da poznajete engleski jezik.

Nema više izgovora jer slobodnog vremena trenutno sigurno imate!

Navedene oblasti danas su vrlo popularne na digitalnom tržištu rada i predviđanja su da će u budućnosti potražnja za ovakvim kadrovima biti sve veća i veća.

Svi navedeni poslovi mogu se obavljati od kuće jer su vam za rad potrebni samo laptop i pristup internet vezi. A to nam trenutno ne fali.

Sve što je potrebno uraditi je da zagrijete stolicu i usvojite novo znanje. Ponavljamo – besplatno je.

atma.hr – 78
U nastavku teksta pronaći ćete linkove na kojima se nalaze besplatni online tečajevi, YouTube tutorijali i blogovi. Razvrstali smo ih po kategorijama kako biste što lakše pronašli oblast koja vas zanima. Na svakom od navedenih linkova pronaći ćete detaljnija objašnjenja što sve možete očekivati od tečajeva, YouTube tutorijala i blogova.

Uživajte i sretno učenje!

atma.hr – 45

Digitalni marketing

Besplatni online kursevi digitalnog marketinga

Grafički dizajn

Besplatni online kursevi grafičkog dizajna

Adobe Illustrator grafički dizajn – YouTube tutorijali

Adobe Photoshop grafički dizajn – YouTube turorijali

Grafički dizajn – web sajtovi i blogovi

WordPress web dizajn

WordPress web dizajn – YouTube tutorijali

SEO optimizacija za pretraživače

Besplatni SEO kursevi online

SEO blogovi

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama – web sajtovi i blogovi

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Cijena: 89,00 kn 80,10 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here