Ponekad se duhovi prošlosti vuku za nama… a to možda nije ono što mislite da je…
Pozivamo vas da naučite nešto novo o našem napretku kroz život povezujući prošlost, sadašnjost i budućnost. BESPLATNO ONLINE predavanje o energijama prošlih događaja i kako one utječu na sadašnji trenutak i formiranje budućnosti koja je pred nama.

“Nemoj čačkati po prošlosti” – stara poslovica koja nas zacementira u mjestu i stvara probleme generacijama unaprijed.

Ista stvar kao i za događaje vrijedi i za misli, za emocije i za riječi koje smo mi rekli/pomislili/osjetili i koje su drugi ljudi rekli, pomislili, osjetili…
U suštini možemo ovo predavanje nazvati predavanjem o karmi – zakonu uzroka i posljedice, no radi se samo o uvodnom dijelu.

U NASTAVKU PREDAVANJA:

  • Kako promijeniti prošlost?
    • Kako iscjeliti traume i krive poteze iz prošlosti?
    • Kako se osloboditi tereta i krenuti naprijed?
    • Zašto “čačkati” po prošlosti?

Kako promijeniti prošlost?
Pomoću theta moždanog vala moguće je ući u duboko stanje meditacije koje nam omogućava da se (u viziji) vratimo unatrag kroz vrijeme u problematičan događaj i kroz vizualizaciju re-kreiramo događaj koji se dogodio. Također moguće je očitati što nam je nedostajalo posljednji put i razviti te osobine energetski ih šaljući u prošlost. Time će se nama (a nekad i drugim ljudima) činiti da se prošlost promijenila. Iscjelit će se obiteljski odnosi, pravni sporovi, mentalne blokade, traume, itd…

Više o ovome na predavanju…
Kako isjeliti traume i krive poteze iz prošlosti?
Postoji postupak kojim se traume, šokovi i stresovi lako i brzo rješavaju korištenjem theta tehnike. Doslovno se na razini tijela mogu izbrisati stanična sjećanja i “odblokirati” sistem. A krivi potezi rezultat su našeg nepoznavanja ispravnog “gradiva” ovog života. Moguće je identificirati te naučiti lekciju, no još bitnije vidjeti što smo dobili krivim potezom. Koji onda možda i nije bio tako krivi…
Više o ovome na predavanju…

Kako se osloboditi tereta i krenuti naprijed?
Ako držite terete prošlosti, dio vaše podsvijesti ne želi krenuti naprijed. Boji se nečega što će se dogoditi ako odustane od držanja za prošlost. Otkriti što je to je toliko zeznuto da često izabiremo držati se prošlosti. Kroz theta tehniku moguće je otkriti čak i one stvari koje skrivamo sami od sebe.
Više o ovome na predavanju…
Čačkanje po prošlosti
Istraživanje po prošlosti otkriti će razne neugodne informacije. Možda vam je djed ubio nekoga u 2. svjetskom ratu. Možda zbog toga vi danas imate promjene u raspoloženjima ili tugu u srcu i to vas ometa u poslu. Prošlost istražujemo ako ju treba istražiti. Sadašnjost je reflekcija prošlosti. Ako sadašnjost ne funkcionira, znači da se nešto nekad negdje pokvarilo i sada imamo zastoj u prometu….
I o ovome ćemo više pričati na predavanju…

PLAN PREDAVANJA
Predavanje je besplatno i neobavezno, ali interesantno i intrigantno. Kako za stare iskusne theta praktičare, tako i za nove ljude koji se tek upoznaju s moćnim alatom theta iscjeljivanja koje ubrzava osobni rast.

TERMIN: 30.06.2021. od 19 do 21h
PRIJAVE: Niže dolje ispunite prijavnicu

PREDAVAČI:
Nada Šegvić mag. oec. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a
Siniša Bošković, mag. ing. aeroing. + Master & Certificate of Science ThetaHealing®-a

PRIJAVA:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

Prijavnica za besplatno predavanje Iscjelite svoju prošlost

prijavi se