Predavanje o tome kako spoznati svoj unutarnji svijet i povezati se s njime koristeći metodu Theta iscjeljivanja. Pokazat ćemo vam velike dobrobiti od te moćne veze!

ZAGREB: 12.01.2018.
RIJEKA: 18.01.2018.

Predavanje je s uključenom dubokom theta meditacijom i konkretnom pomoći terapeuta.
Na predavanju će biti nekoliko konkretnih tehničkih primjera iz prakse kako se korištenjem Theta iscjeljivanja došlo do spoznajnog procesa koji je otključao unutarnji svijet osobe. Nakon toga objasnit ćemo i sam postupak iscjeljenja.

Namijenjeno je početnicima kao bolje objašnjenje Theta iscjeljivanja prije odluke o upisivanju Osnovnog tečaja kao i svim zainteresiranim ljudima koji žele produbiti svoje znanje o Theta iscjeljivanju.
Bit će vremena za pitanja pa ćete moći iznijeti svoje konkretno pitanje ili problematiku i dobiti odgovore o tome kako se vaša situacija može riješiti.

Predavanja se održavaju:
ZAGREB: Theta Centar Zagreb, Okićka 25, traje 2 sata, s početkom u 19 sati
RIJEKA: Theta Centar Rijeka (Udruga Althaea), na adresi Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a i traje 2 sata, s početkom u 19 sati.

Uključuje predavanje + primjere + dijalog + meditaciju.

Svi sudionici bit će uključeni u TOMBOLU na ulazu: na kraju predavanja izvući ćemo 3 sretna dobitnika. Nagrada svakome će biti po jedan besplatan tretman theta iscjeljivanja!

Prijave su obavezne putem Drumtidam obrasca.

Predavanje je besplatno i neobavezno!

Prethodna objavaPilates i joga vježbanje u Mlinovima
Slijedeća objavaSvatko živi svoju priču – ne shvaćajte ništa osobno!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.