Nevjerovatna scena odigrala se pred radnicima jedne klaonice u Hong Kongu, koji su na kraju odlučili otkupiti bika i dati ga monasima kako bi se oni mogli brinuti o njemu. Naime, radnici jedne klaonice u Hong Kongu bili su iznenađeni kada je bik kleknuo i počeo plakati kada su ga uvodili unutra, prenosi portal Standard Digital News.

Bik je bio sav u suzama. Novinari sajta se pitaju kako je mogao znati da ide u kladionicu? Prenose riječi svjedoka da je bik bio u suzama.

Mesar iz Honh Konga Shiu ispričao je: “Kada sam vidio ovu takozvanu ‘glupu’ životinju kako jeca i vidio strah i tugu u njegovim očima, počeo sam drhtati. Pozvao sam i ostale da vide… I oni su bili iznenađeni. Međutim on se nije htio pomaknuti s mjesta, samo je sjedio i plakao, kao čovjek, kao mala beba”.

Deset snažnih muškaraca koji rade u klaonici promatrali su ovu scenu i svi su bili dirnuti.

Odlučili su skupiti novac, otkupiti bika od vlasnika i poslati ga u jedan budistički manastir da se tamošnji monasi brinu o njemu dok ne ugine. To su i učinili.

Jedan radnik je rekao da se bik pomjerio tek kad su mu radnici obećali da ga neće ubiti.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 25.11.2013.
Slijedeća objavaTri energije Apsoluta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here