Bio Hopi svijeće su bezopasan i prirodan način čišćenja uha od cerumena.

Svijeća ima oblik tuljca, koji je iznutra prazan. Tuljac se užom stranom nježno stavi  na uho i zapali.

Tijekom izgaranja svijeće stvara se vitalna toplina, koja liječi, opušta i čisti uho od cerumena i gljivica. Metoda čišćenja uha sa tuljcima je prirodna, neinvazivna i nema štetnih posljedica.

Bio Hopi svijeće 6 kom

Bezopasan i prirodan način čišćenja uha od cerumena. Tijekom izgaranja svijeće stvara se vitalna toplina, koja liječi, opušta i čisti uho od cerumena i gljivica. Metoda čišćenja uha tuljcima je prirodna, neinvazivna i nema štetnih posljedica. Nevjerojatan osjećaj opuštanja!

Cijena: 120 kn

Bio Hopi svijeće pomažu kod:

 • začepljenja uha
 • prehlade i gripe
 • sinusitisa i rinitisa
 • alergije i astme
 • vertigo
 • glavobolje i migrena
 • neuralgije
 • šumova u uhu

Naše uho

Uho sadrži približno četiri tisuće pora i nekoliko tisuća živčanih završetka. Živci, kao telefonske linije, protežu se po cijelomu tijelu, povezujući organe, kosti i mišiće. Uz pomoć živaca po tijelu se raznosi suptilna životna energija.

Pore unutar ušnog kanala povezane su sa sinusima, limfnim čvorovima, očima i drugim dijelovima organizma.

Višak ušnog voska izaziva naticanje pora, što uzrokuje pritisak na živčane završetke. To zauzvrat stvara pritisak na organe i sprečava njihov normalan rad.

Rast ušnih gljivica i bakterija također može sprečavati normalan rad živčanih završetka, što može uzrokovati brojne zdravstvene probleme.

Ušna smola je infekcijska i toksikološka podloga, koja omogućava virusima i gljivicama da lakše napadnu organizam. Kad se stvore povoljni uvjeti, paraziti nastanjeni u cerumenu aktiviraju se, ugrožavajući naše zdravlje.

Uho ima važnu ulogu u radu našeg organizma. Potrebna mu je pravilna njega i zaštita.

Standardne metode čišćenja uha

Uobičajena metoda čišćenja uha od cerumena uključuje ispiranje uha vodom. Pod pritiskom vode cerumen se izlučuje iz uha.

Ispiranje vodom često je neugodan postupak, a može imati i  nepoželjne posljedice:

 • oštećenje ušnog bubnjića
 • vertigo
 • inficiranje gljivicama i bakterijama
 • upala uha

Invazivne metode čišćenja uha uključuju različite medicinske naprave za uklanjanje cerumena iz uha. Ima i kirurških zahvata.

Svi ti oblici mogu biti vrlo bolni i neugodni. Kao i kod ispiranja uha sa vodom, postoji mogućnost infektivnih i upalnih reakcija, koje mogu uzrokovati neplanirane zdravstvene probleme.

Termo aurikularna terapija – prirodan način čišćenja uha

Termo aurikularna terapija, ili čišćenje uha sa tuljcima, nije nova alternativna metoda. Već 2500 godina prije Krista pronalazimo dokaze toga, da su ljudi koristili svijeće za čišćenje uha.

Djelovanje Bio Hopi svijeća osnovano je na jednostavnim zakonima fizike.

Pri izgaranju svijeće stvara se “efekt kamina” (poznat u fizici kao “Venturijev efekt”). Plamen goruće svijeće stvara vakuum, koji nježno masira uho.

Toplina, koja se oslobađa u procesu izgaranja Bio Hopi svijeće, nježno se penetrira do srednjeg uha, stimulira cirkulaciju i otvara začepljene pore.

Topli dim nježno masira uho i omekšava cerumen. Plamen svijeće stvara ugodan osjećaj topline i balansira pritisak u ušima i sinusima.

Tretman je vrlo opuštajući i olakšava bol i šum u ušima, stres i napetost. Također tretman sa Bio Hopi svijećama može pročistiti nos i poboljšati osjećaj njuha. Toplina svijeće i vibracija koja se stvara tokom izgaranja svijeće putuju kroz ušne kanale i vrše laganu masažu uha i sinusa.

To omekšava vosak i razbija stare nakupline cerumena u ušima i na takav način pomaže tijelu da ih izbaci van.

Tretman sa Bio Hopi svijećama donosi nevjerojatan osjećaj opuštanja, sigurnosti i sreće, koji se rijetko može doživjeti u sadašnjem svijetu.

Bio Hopi svijeće 6 kom

Bezopasan i prirodan način čišćenja uha od cerumena. Tijekom izgaranja svijeće stvara se vitalna toplina, koja liječi, opušta i čisti uho od cerumena i gljivica. Metoda čišćenja uha tuljcima je prirodna, neinvazivna i nema štetnih posljedica. Nevjerojatan osjećaj opuštanja!

Cijena: 120 kn

Prethodna objavaJe li nekim ljudima suđeno da budu sami?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 27.12.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.