05. i 06. prosinca prof. Dmitry Orlov vodi seminar Basic-Level1, a 7. i 8. prosinca seminar Advanced – Level 2.

U srijedu 4. prosinca će za zainteresirane u poslijepodnevnim satima biti organizirana prezentaciija Bio-Well 2,0, GDV uređaja. Potrebna prethodna prijava (na ovu mail adresu – [email protected]). Seminar se održava na adresi Zona, ul Florijana Adrašeca 15.

atma.hr – 52
Bio Well uređaj vrši expresno skeniranje elektro fotonske emisije iz prsta ljudske ruke unutar jedne minute, Bio Well softver obrađuje dobivene slike i pruža puno podataka potrebnih za parametarsku i vizualnu analizu funkcionalnog/energetskog stanja, ljudskih sustava i organa, te psiho-emocionalnog stanja.

Bio-Well GDV Camera uređaj temelji se na tehnologiji GDV ili Electro-Photonic Imaging (EPI) – novom razdoblju Kirlianove Photography koju je 1995. godine razvila grupa ruskih znanstvenika na čelu s dr. Korotkovom.

Bio-Well uređaj je sposoban izdvajati slobodne elektrone iz tkiva vrha ljudskog prsta primjenom vrlo kratkog elektromagnetnog impulsa na staklenu elektrodu uređaja. Ovi elektroni stvaraju ispuštanje plina u zraku oko prsta, koju fotografira Bio-Well pomoću in-built videokamere.

Prema konceptu akupunkturnih točaka: različite zone prstiju povezane su sa stanjem različitih organa i sustava u tijelu. Stoga je količina i energija elektrona emitiranih od strane svake zone izravno povezana s energetskim stanjem organa ili sustava koji je povezan s njim.

Bio-Well Softver primjenjuje koncept točke akupunkture i pruža korisniku puno parametara i vizualnog sadržaja o energiji i razini stresa cijelog organizma, energetskih centara, organa i sustava

EPI / GDV ima više od 200 objavljenih znanstvenih radova u raznim časopisima širom svijeta u sferama alopatske i integrativne medicine, psihologije, studija svijesti, sportskih i temeljnih istraživanja.

atma.hr – 52
Uporaba Bio-Well tehnologije:

  • terapeuti, analiza stanje energije i stresa pacijenta i vizualizacija učinka njihovih terapija;
  • psiholozi, za analizu psiho-emocionalnih problema;
  • treneri i sportaši za praćenje funkcionalnog stanja tijekom treninga i natjecanja;
  • generalni management, ljudski resursi, za analizu razine energije i stresa njihovog osoblja;
  • tvornicama kako bi se smanjile pogreške radnika na proizvodnim linijama;
  • prekograničnom kontrolom za otkrivanje sumnjivih posjetitelja;
  • obitelji, praćenje stanje energije i stresa članova obitelji i spriječavanje razvoja zdravstvenih problema.

Što je Bio-Well GDV kamera?

Bio-Well je revolucionarni alat zasnovan na tehnici elektro-fotonskog snimanja ili vizualizacije pražnjenja plinova (Kirlian-ov efekt) izrađen posebno za ekspresno ocjenjivanje energetskog stanja osobe.

Tumačenje skeniranja temelji se na konceptu akupunkturnih točaka, Ayurvedi i mnogim znanstvenim i kliničkim istraživanjima koja su rađena tokom 20 godina. To je brzo, vizualno, pouzdano i lako za korištenje.

Bio-Well razvio je međunarodni tim na čelu s dr. Konstantinom Korotkovom i donosi snažnu tehnologiju poznatu kao tehnika vizualizacije pražnjenja plina na tržište na pristupačniji način nego ikad prije.

Proizvod se sastoji od stolne kamere i pratećeg softvera. Dodatni prilozi dostupni su i za kupnju radi provođenja skeniranja za okoliš i BioClip scaniranje.

atma.hr – 52
Tehnologija: GDV tehnika

GDV tehnika je računalna registracija i analiza elektrofoničnih emisija različitih objekata, uključujući biološku (posebno ljudske prste) koja je rezultat postavljanja objekta u elektromagnetsko polje visokog intenziteta na leći uređaja.

Kad se provodi ispitivanje, na vrhove prstiju primjenjuje se slaba električna struja manja od milisekunde. Odgovor objekta na ovaj poticaj je stvaranje elektroničke emisije. Emisija elektrona potiče pražnjenje plina (sjaj) koji se snima video kamerom, a zatim prevodi i prenosi u grafičkim prikazima na daljnju analizu.

Slika, koju stvaramo u instrumentu Bio-Well, temelji se na ideji koncepta akupunkturnih točaka i potvrđuje 20 godina kliničkog iskustva stotina praktičara s više tisuća pacijenata. Postupak skeniranja je brz, lagan i nametljiv … radite to svakodnevno za najbolje rezultate! Dobijte povratne informacije u stvarnom vremenu o čimbenicima – pozitivnim i negativnim – utječu na stres i energetsko stanje. Pomoću dodatne opreme Bio-Well Sputnik mjeri se i okoliš i energija predmeta! Bio-Well nije medicinski instrument. Omogućuje dojam vaše razine energije i stresa i omogućava korisnicima da vide njihovu svakodnevnu transformaciju i utjecaj različitih situacija i podražaja. Prijateljski softver čini obradu podataka jednostavnom i prikladnom za neiskusne korisnike.

Dr. Korotkov je profesor fizike na Federalnom istraživačkom sveučilištu informatičkih tehnologija, mehanike i optike u Sankt Peterburgu, Rusija. Vodeći je znanstvenik međunarodno poznat po pionirskim energetskim istraživanjima. Profesor Korotkov razvio je tehniku vizualizacije pražnjenja plina, koja se temelji na Kirlianovom učinku 1995. godine.

atma.hr – 52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here