Univerzalni duh 

Nakon 20-tak godina uspješnog bioterapeutskog rada mogu reći kako sam stekao moćne iscjeliteljske sposobnosti zahvaljujući svojim učiteljima, a po najviše Shimari Kumari koja je sve moje sposobnosti usmjerila u određenom smjeru.

Prije desetak godina naši su se putovi susreli. Prošavši cijeli jedan ciklus inicijacija, shvatio sam da je zadatak svakoga čovjeka da krene od svoje ljudske prirode prema Božanskoj prirodi.

Moja vjera u ono što radim, a potvrđivala se svaki dan, bila je moja izravna veza s Božanskom mudrošću. Ona me je podsjetila da znamo daleko više nego što smo čuli, pročitali ili naučili. Moramo samo slušati, gledati i uzdati se u ljubav i mudrost univerzalnog duha koji djeluje u svima nama.

Tretmani

Imate li jake glavobolje, vrtoglavice, strahove i apatije, migrene, depresije i slične probleme psihosomatske prirode, a u dosadašnjem liječenju niste uspjeli pronaći njihove uzroke, tada bi bilo dobro da prođete odgovarajući alternativni tretman koji je u velikom broju slučajeva ostvario iznenađujuće pozitivne rezultate.

Također, ukoliko vas muče upalni procesi (upala sinusa – rinitis, upala jajovoda – salfingitis, uterusa, uha i sl.), kao i bolesti želuca, bolesti kralježnice, kostiju, zglobova, lumbago, ginekološke bolesti (bolne mjesečnice, poremećeni ciklusi, miazmi, ciste) te problemi s cirkulacijom krvi i bolesti koje nastaju uslijed slabe cirkulacije, obratite se s povjerenjem iskusnom bioterapeutu.

Svi postupci su neinvanzivni, dakle apsolutno neškodljivi, a dugogodišnjom praksom su se pokazali izuzetno efikasnim.

Na daljinu

Tretmane na daljinu radim putem telefonskog kontakta, a može se rabiti visak i transmisija energije. Tad vidimo i auru osobe s kojom kontaktiramo. Pritom vrijeme i prostor ne predstavljaju nikakvu prepreku. Tretman obično traje pola sata, ali bitno je da je dotična osoba opuštena. Transmisiju energije prenosimo na bilo koju destinaciju Planeta Zemlje. Dakako pri ovakvom radu dobivamo i povratnu informaciju o učinkovitosti tretmana.

GAIA, iscjeljujuća Zraka elementa Zemlje

prikladna je za svakoga, bez obzira na dob, kulturu, vjeru, religiju ili spol. Nisu potrebne nikakve posebne kvalifikacije da biste mogli biti inicirani u fine frekvencije te iscjeljujuće energije. Ne mor te za to biti terapeut ili iscjeljiteljica, imati posebno znanje ili prethodno iskustvo.

Miljenko Oberan
Tel: +385 1 2369 925 Mob: 091 5724 591
Donje Vrapče 4 f
10090 Zagreb
www.miljenko-oberan.com
E-mail: [email protected]
ili: [email protected]