Glavni program razvoja organizma nije pohranjen u DNK-a već u područjima suptilnih energijskih polja! Spiralna molekula DNK samo je materijalni prijemnik/odašiljač koji organizmu omogućuje razmjenu informacije s okolinom

Piše: prof. dr. med. i kvantne dijagnostike Elena Parigin
(Autorica je predstavnik Instituta valne genetike Ruske Federacije i voditelj prvog hrvatskog centra kvantne medicine i dijagnostike MOLEKULA d.o.o)
Prije nekoliko godina, neovisno jedni od drugih, američki fizičari na čelu s Robertom Pecora i ruski znanstvenici iz Instituta kvantne genetike na čelu s akademikom Petrom Garjaevim razvili su metodu laserskog “čitanja“ informacija iz žive DNK te dobili senzacionalne rezultate. Zaključak istraživača, na temelju rezultata eksperimenata, poljuljao je sve materijalne temelje znanosti: glavni program razvoja organizma nije pohranjen u DNK-a već u područjima suptilnih energijskih polja! Spiralna molekula DNK samo je materijalni prijemnik/odašiljač koji organizmu omogućuje razmjenu informacije s okolinom.

Jedan od tvoraca kvantne genetike, doktor bioloških znanosti Ruske akademije medicinskih i tehničkih znanosti, član New York Academy of Sciences, Peter Garjaev, nedvosmisleno tvrdi: “Eksperimenti su pokazali da genetski aparat nije samodostatan sustav. Postoji vanjska genetska informacija koja proizlazi iz više svijesti.”

Dodamo li tome da je DNK  dvostruka zavojnica, jedini znanstvenicima poznati informacijski nositelj u prirodi, tada su zaključci američkih i ruskih znanstvenika o „vanjskom” skladištu informacija potvrdili iskaz jednog od najvećih mudraca drevne Grčke, oca moderne atomske teorije Heraklita koji je tvrdio da se “moć razmišljanja nalazi izvan ljudskog tijela”.  Misao drevnog filozofa potvrđuju radovi suvremenih znanstvenika koji tvrde da se djelovanjem izravne materijalne strukture stvara misao kao informacijska slika – polje formirano biosistemom, tj. energetska pojava nevidljiva čovjeku ili pojava koje leži izvan fizičke konture čovjekova tijela.

Nevidljive veze

Sa stajališta bioenergije, po hologramskim slikama znanstvenici su bili uvjereni da takvi fenomeni imaju prirodno objašnjenje. Slično tome, po holografskoj matrici, kao po “prostornom” crtežu, raste izgubljeni rep kod guštera ili amputirani krak žabe …

Poznata njemačka vidovnjakinja s kraja 19. stoljeća, gospođa Goff, pričala je dr. Kerneru koji je s njom radio da je pri susretu s čovjekom koji je izgubio bilo koji organ ona vidjela odsutan organ tijela, tj. vidjela je oblik tijela reproduciran živčanim fluidom. Ova neobična pojava možda može objasniti osjećaj operiranih osoba koje osjećaju kod sebe odstranjeni organ.

Ne manje neobična su i svjedočanstva o “nevidljivim vezama” između amputiranog organa i njegovog vlasnika. Evo što je napisao američki liječnik – kirurg o svojim iskustvima 1881. godine:

“Bio sam sa svojim prijateljima na mehaničkoj pilani. Jedan od mojih prijatelja se poskliznuo i kružna pila mu je oštetila nadlakticu. Potrebno je bilo hitno napraviti operaciju … Nakon operacije amputiranu su ruku stavili u kutiju s piljevinom i zakopali u zemlju (jer je do grada bilo daleko). Uskoro, na putu do potpunog oporavka, moj se prijatelj počeo žaliti na bol u ruci koja je nedostajala i rekao da osjeća na ruci piljevinu i pritisak čavla na prstu. Budući da su njegove žalbe potrajale, pa je pacijent čak izgubio i san, njegova se obitelj počela bojati za njegov zdrav razum …. Ja sam došao na ideju ponovno otići u tvornicu gdje se dogodila nesreća… i nevjerojatno! … Kad sam izvadio ruku iz zemlje da bih je očistio od piljevine uočio sam kako je čavao od drvene kutije ušao u nokat. Pacijent, koji se u to vrijeme nalazio miljama daleko od pilane, izjavio je njegovim prijateljima: “Osjećam kako netko izlijeva vodu na moju ruku, vadi čavao i sada se osjećam puno bolje.”

Psihometrija

Čak i osobni predmeti, odjeća, pisma, fotografije ne gube vezu sa svojim bivšim vlasnicima. Ovaj fenomen potvrđen je brojnim eksperimentima i postao je temeljem psihometriji, tj. “čitanju informacija” s predmeta koji je bio u kontaktu s osobom. Svaki predmet koji dodirujemo ili kojim se koristimo postaje dio našeg osobnog holograma i govori sve o nama, uključujući prošlost, sadašnjost i budućnost.

Danas psihometrija koristi tajnim službama brojnih zemalja u istrazi posebno teških prekršaja, u traženju nestalih osoba, kao i vojnim i ekonomskim kontraobavještajnim službama. Činjenica da je cijeli svemir višedimenzionalni hologram daje razloga vjerovati da bilo koji njegov dio, čak i najmanji (planet, osoba, maleni trun guste materije) u potpunosti sadrži sve informacije o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti svemira.

S obzirom na svojstva holografskog svemira, svaka misao razumnog individuuma odmah je vidljiva i lako je čitana s bilo kojeg kraja svemira. Po riječima Svetog Pisma, “ne postoji ništa skriveno što se neće saznati”. To treba imati na umu svatko tko planira ili radi neki kriminalni ili sramotni čin u nadi da će njegove misli ostati tajna! One su ne samo odmah vidljive u cijelom svemiru, već se i trajno fiksiraju u svjetskom informacijskom polju, koje su u drevnoj Indiji nazivali “kronika akasha“. Svatko od nas, bez iznimke, u trenutku odvajanja od gustog tijela (htjeli mi to ili ne) ponovno će se susresti s tim mislima i postupcima. Zbog toga što su naša tijela određena količina valnih informacija kojom upravlja razum tijekom našeg „gustog“ (materijalnog) postojanja,  postaje razumljiva i opravdana stara zapovijed o nužnosti discipline i čistoće misli!

Svijet koji mi stvaramo pomoću naših dobrih ili zlih misli postat će našom budućom kućom u kojoj ćemo stanovati nezamislivo dugo! To je razlog zašto je već danas potrebno da svaka osoba živi u istini, radosti i ljubavi.

> Bit Kvantne Genetike 1.dio

Preuzeto: magazin Svjetlost, siječanj-veljača 2016

talesofcroatia_logo

Predavanje “Lingvističko-valna genetika” dr. Peter Garjaev

16.04.2016. Zagreb, hotel Antunović

Prijave na:

http://www.talesofcroatia.com/hr/seminari/dr-peter-garjaev-valna-genetika-detail

Putovanja u organizaciji Tales of Croatia:

LJETO:

Onkraj osjetila, 25.06-02.07.2016.

7 dana, 7 osjetila, 3 izleta po otoku, 4 radionice, meditacije, divna hrana, blagi i radosni ljudi…

Radionice: Magnetski trenutak, Boje života, Mozaik ljubavi, Sedmo čulo

PROLJEĆE:

Vidljivo-nevidljivo, 30.04.-07.05.2016.

Geomantijska tura, spajanja s energijom prostora, obilazak energetskih točaka i radionica gline

Mistika doline piramida, 10.06.-12.06.2016.

Posjet piramidama u Bosni i kamenim kuglama u Zavidovićima, razgled Sarajeva

Prethodna objavaTajne najstarijih ljudi svijeta: Prva (122) je jela kilo ovoga tjedno, a zadnji je spavao 2 sata!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.04.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.