Paul Hellyer bivši je kanadski ministar koji je na javnoj tribini o ufologiji odlučio priznati da vojske surađuju s izvanzemaljcima, kojih ima više vrsta i koji su već dugo prisutni na Zemlji.

Autor: Ivan Abramović
Izvor: 4dportal.com

 

Hellyer misli da je pravo javnosti da sazna širu stvarnost, za koju smatra da su ljudi potpuno spremni. Iako smatra da postoje još neki detalji u vezi s izvanzemaljcima koji bi trebali ostati povjerljivi, vjeruje da je javnost spremna za 90 posto činjenica.

U svojem je izlaganju spomenuo i kompleks u kojem izvanzemaljci žive i rade uz bok ljudima, uglavnom na vojnim projektima.

Prema njegovim riječima, ne Zemlji trenutačno postoji pet različitih izvanzemaljskih rasa, što se podudara s tvrdnjama drugih bivših časnika i političara koji su se izjasnili o ovoj temi.

Također spominje CFR, Trilateralnu komisiju, Bilderberg družbu i ostale “tajne” organizacije u kojima su ovi vanzemaljci uključeni svojim radom, a koji djeluju kao “Vlada iz sjene”. Za Bilderberge kaže da je Daniel Estulin sa svojom knjigom “Istinita priča o družbi Bilderberg” odličan izvor informacija ako želite saznati više o tome što oni točno rade i kako funkcioniraju.

Daniel Estulin – Predavanje u Zagrebu, 2009. by 4Dportal

Je li moguće vjerovati bivšem političaru? Provjerite njegovo svjedočenje i procijenite:

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 09.06.2013.
Slijedeća objavaEvolucionističke prijevare o postanku života na Zemlji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.