Ponedjeljak, 22. veljače 2021.
15:00 sati

ISKUSITE BLAGOSLOV BOŽANSKE LJUBAVI

Pozvani ste na poseban online blagoslov s Paramahamsom Sri Swamijem Vishwanandom. Ovo iskustvo, nazvano darshan, nudi vam vrlo rijetku priliku da primite osobni blagoslov čiste, bezuvjetne ljubavi od bogospoznatog duhovnog Učitelja. Njegov blagoslov je obasipanje božanskom ljubavi, otvaranje srca za primanje, buđenje i spoznaju božanske ljubavi u vama samima. Svaki je blagoslov jedinstven i savršeno dizajniran za vas.

„Kad dođete na darshan i kad u tom trenutku pogledam vašu dušu, ono što vidim je vaše ja, vaše istinsko ja. I ono što vidim je ljepota onoga što držite u sebi. To je ono što želim da vidite i to želim da i sami spoznate.“

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

LJEPOTA DARSHANA

„Veza koju guru ima s ljudima veza je od srca k srcu. To nije prostor, nije vrijeme, nije udaljenost. Online darshan podsjetnik je na ono što već imate u sebi.

Što se događa na samom darshanu? Prvo, prije darshana, vidio sam vas sve. Vidjevši sve vas, vizualiziram vas sve u božanskoj svijesti. To znači da postoji ta univerzalna svijest u kojoj smo svi zajedno povezani.

Kad vam kažem da zatvorite oči i vizualizirate me, zapravo, na isti način na koji vi mene vizualizirate, povezujem se s cijelom vašom sviješću. Atma koja je unutra povezuje se s univerzalnom atmom koja je u svima. I tu se događa darshan.

Najuzbudljivije je vidjeti ljude nakon darshana, njihovu sreću. To je jako lijepo. Imamo radosne, sretne ljude. A ovo je nešto najljepše. To je ono što svijet gubi iz dana u dan: sreću. Svijet gubi radost življenja!“

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Uobičajeno, darshani Paramahamse Vishwanande daju se osobno, ali budući da svijet ne može doći k Njemu, Paramahamsa Vishwananda pronašao je način da dođe do TEBE i daruje ti darshan upravo u tvom domu.

Online darshan za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Srbiju, Sjevernu Makedoniju, Moldaviju, Poljsku i Rumunjsku održat će se 22. veljače 2021.

Iskoristite ovu izuzetnu priliku da se povežete s Njim i iskusite Njegove blagoslove!

Ovisno o zemlji u kojoj prebivate pogledajte datum ekskluzivnog online darshana za svoju zemlju i datume javnih online darshana (možete sudjelovati na jednom javnom darshanu tjedno) na poveznicama:

Hrvatska: https://bhaktimarga.hr/online-darshan/
https://www.bhaktimarga.org/online-darshan-blessing/schedule

Za više informacija o online darshanu za Hrvatsku te poveznice za registraciju sudionika iz ostalih zemalja:
https://www.facebook.com/events/4254994744528071/

KONTAKT – HRVATSKA

Telefon: +385 99 4013670
E-pošta: [email protected]