Foto: pixabay.com

Puno planeta “ide” retrogradno… Pronađite svoj znak i otkrijte astrološku prognozu za kolovoz 2018.!

Početkom kolovoza još će biti aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštivanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustracije zbog grešaka.

Pojedine osobe traže priznanje za nešto gdje kvalitet ne postoji. Sve ovisi u kojim vašim kućama se događa i gdje vam može donijeti neke nezgode.

39

Mars i Uran će biti u kvadratu, a od ovog aspekta možemo očekivati ishitrene postupke, nekontrolirane impulse, pogrešne reakcije, nesposobnost reagiranja i razne povrede.

Nastavlja se pozitivan aspekt od Jupitera s Neptunom, koji mnogima ide na ruku i koji treba iskoristiti kada je intuicija u pitanju jer je nepogrešiva. Ekonomski uspjesi, sretne promjene i dobra ulaganja novca za pojedine koji nemaju u ličnom horoskopu negativne aspekte, piše astrologinja Željka Knežević.

Pluton daje veliku moć Jupiteru iz Škorpiona i Neptunu iz Riba pa mnoge osobe mogu biti samouvjerene, želja za afirmacijom je izražena, ekonomska ekspanzija, stvaralački talenti i još mnoge dobre stvari što ovisi kroz koje vaše kuće tranzitira. Dosta planeta se kreće retrogradno: Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Mars i Merkur što znači da ponovo imamo šansu da nešto uradimo, naučimo, ispravimo, oprostimo, završimo što nismo ranije mogli i krenemo naprijed … Još nam predstoji djelomična pomrčina Sunca, a dogoditi će se 11. kolovoza.

75Prognoza po znakovima

Ovan

Vaš planet Mars ide retrogradno do 27. 8. pa on vam može donijeti dosta izazova. Kako ste vi po prirodi vođa, naviknuti da vam se svi sklanjaju i da uradite sve što ste zamislili sada će vas Mars usporavati i vratiti unazad da pričekate. To će mnogima stvarati nervozu – što moraju strpljivo čekati. Okrenite se sebi, isplanirajte svoj život i prihvatite neke stvari koje su vas mučile.

Sada je takvo vrijeme da treba “povući ručnu”, a što se tiče ljubavi, problemi se iznose jer više nema mjesta ispod tepiha.

Bik

Sve što vam je bilo nejasno sada se razjašnjava, posebno napetost u ljubavi koja je bila izražena u srpnju. Mnoge ponude u ljubavi su bile aktivne i zamršene pa se u ovom mjesecu raščišćavaju i vi se krećete pitati što je to i tko je to što vas čini sretnim ili sretnom? Konačno se želite smiriti, pa neka vam je sa srećom.

Poslovni plan nije puno naglašen ovog mjeseca dok ste financijski u dobroj poziciji.

75Blizanci

Vaš planet Merkur je retrogradan do 19. 08., a kada krene direktno vama se pružaju prilike novih poznanstava. Oni vam mogu postati jako dobri prijatelji i imati ćete osjećaj da se poznajete cijeli život. Sve što se bude događalo u ovom mjesecu svodi se na komunikaciju i otvaranje kao nikada do sada. Uglavnom, ovo je vrlo dobar period bez većih problema.

Emotivno možete upoznati i ući u vezu dok zauzeti imaju divnu komunikaciju s partnerom.

Rak

Kako ste vi vrlo emotivan znak koji nije u stanju to sakriti, sada u kolovozu će vam to uspjeti jer vi krećete vladati svojim emocijama. Venera je aktivna pa će biti mnogih događanja koja su konkretna na ljubavnom planu. Vi uspijevate biti samouvjereni i umjereni, ali ipak pazite od 13. 08. tko ulazi u vaš život.

Poslovno predstoje mnoge prilike i povoljnosti, bit ćete kreativni i vrlo aktivni.

39

Lav

Vi ste sada u svojoj moćnoj vladavini pravi kralj/kraljica. Odličan mjesec jer će se mnogi  otimati za vas pa to treba iskoristiti. Čak i one osobe kojima ste bili iritantni sada će biti blagonaklone prema vama. Poslovno se pruža prilika da pričate o vodećem mjestu i povećanju prihoda. Sada imate jaku intuiciju pa je i pratite, nemojte dozvoliti da drugi utječu na vas, već sami birajte.

Emotivno jako jedan lijep i opušten period pa uživajte.

Djevica

Došlo je vrijeme da se i vi malo opustite i uživate bez sumnjičavosti, stresa i strogoće prema sebi. Mars je retrogradan pa bi trebalo obratiti pažnju na vašu pozitivnu energiju i držati se svojih ciljeva. Držite se provjerenog posla i obavljajte ga marljivo kako samo vi znate.

Emotivno predstoji romantika i lijepa događanja pa se opustite.

75Vaga

Potrebno je da se riješite prethodnog perioda, neodlučnosti i straha da odaberete pogrešnu osobu. Sada se nazire kraj tog konfuznog perioda. Sada vam predstoji raspetljavanje gdje točno znate što hoćete, a što ne.

Svi razgovori se obavljaju s voljenom osobom, a kada Venera od 7. 08. uplovi u vaš znak vi postajete opušteni i romantični. Ovaj izbor sve mijenja na bolje između prijatelja, obitelji, poslovnih uspjeha i donosi financijski napredak.

Škrorpion

Sada je vrijeme da okrenete novi list u poslovnim ponudama, unaprjeđenju pa treba iskoristiti šansu. Bit će dosta ponuda i poslovnih sastanaka pa se nemojte rasplinuti već odaberite ono što volite i što vas raduje u poslu. Nije vrijeme da planirate puno unaprijed.

Vi uvijek imate problem u balansiranju privatnog i poslovnog života pa sada to uradite. Posvetite pažnju svom privatnom životu da ne bude problema na tom polju.

39

Strijelac

Ovo je vaše prirodno stanje. Sve je prikazano kroz putovanje, zabavu, avanture, a da ne bude dosadno pojavljuje se i šansa za neko poslovno obrazovanje i napredak. Ne preporučuje se da to propustite, jer možete imati dobar posao i putovanje u inozemstvo. Kako se sve sada okreće oko posla postoji mogućnost da vaše kolege budu zavidni i ljubomorni na vaš uspjeh.

Pravite pauze u poslu da se ne iscrpite i razbolite.

Jarac

Jedan napet mjesec, posebno kada su financije u pitanju. Neki priliv novca koji ste planirali sada može izostati, a ipak se ne preporučuje da sada uzimate novčanu pozajmicu. Ipak, ako budete disciplinirani, kraj mjeseca donosi razrješenje financija.

Emotivno, partner može biti nježan i osjećajan što će vam svakako goditi. Ne preporučuje započinjati ništa novo, već vam je dosta i ovo postojeće.

75Vodenjak

Ljubav, veze i nove avanture će obilježiti ovaj mjesec. Sada vas mogu gledati na drugačiji način gdje će biti zainteresirani za vas, pa se i truditi kako bi zadobili vašu pažnju. Slobodni se trebaju opustiti i uživati dok zauzete osobe trebaju pokloniti pažnju partneru i čuvati svoju vezu ili brak.

Posao kreće u drugoj polovici mjeseca pa se nemojte početkom mjeseca nervirati što ne ide dobro. Bitno je da iskristalizirate neke partnerske odnose koji ne idu dobro.

Ribe

U ovom periodu je naglašeno druženje, komunikacija i putovanja, mada bi se pojedine Ribe najviše voljele povući i osamiti. Zauzete Ribe se mogu lijepo slagati s partnerom i posvetiti pažnju jedno drugome.

Pojedine Ribe mogu imati priliku za neku edukaciju ili seminar, pa bi trebalo to iskoristiti jer vam je to bitno za unaprjeđenje. Ovaj mjesec je za vas dosta društven, a i buran na neki način.

Astrolog: Željka Knežević

67 ATMA KNJIŽARA

ATMA KNJIŽARA

"Život je prekratak da bismo čitali loše knjige."

Alternativa, duhovnost, samopomoć
Knjige po akcijskim cijenama

Probrana ponuda knjiga putem online knjižare ima po nama jednu vrlo bitnu zajedničku edukativnu svrhu, a to je brža, učinkovitija evolucija i transformacija svijesti pojedinca i cijelog društva.

Smatramo da svi odabrani naslovi pridonose radosnijem načinu življenja kroz priručnike za samopomoć, duhovni napredak, preventivno zdravlje, ekološku osviještenost, zdraviju prehranu, poboljšanje osobne ekonomske situacije, upotrebu mašte i poticanje umjetničkih talenata.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.