Drage jogine,
Pozivam vas da se priključite mom zadnjem online Ciklusu kundalini joge utorkom ove sezone, i nadalje u mjesecu travnju. Hvala vam što zajedno širimo našu svjesnost putem moćne kundalini joge.

Zahvalna sam na svakoj radionici, na svakom satu i svakom druženju sa vama Online i uživo, zahvalna na svakoj od vas, zahvalna na prekrasnoj energiji koju kreiramo zajedno.

Nakon što smo se u mjesecu veljači riješili strahova i stresa, u ožujku pročistili našu karmu, ovaj puta idemo na veselije i blistavije teme.

Pripremila sam za vas paket od 4 mini radionice, s naglaskom na osnaživanje žena, ženskoj energiji, unutarnjoj snazi žene, hrabrosti, odvažnosti, ljepoti, vitalnosti, samopouzdanju, detoxu, ljubavi prema sebi i zdravlju.

Pozivam vas na ove radionice za žene utorkom, kojima mogu prisustvovati sve, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje u jogi. Važno je doći otvorena srca i uma.

Yogi Bhajan je rekao da nema ništa izvan nas, sve je unutar nas. Ako tražiš vani, gubiš vrijeme. Sve je unutar nas, a kada se iznutra osjećamo ispunjeno i lijepo, to je divno.

U sebi imamo spremnik za sreću, a ne za tugu. Zato osvijestite duboko u sebi tu ljepotu i znanje koje posjedujete.

Zablistajte svom svojom ljepotom, zdravljem i energijom. Prihvatite sebe takve kakve jeste, volite se. Dotaknite svoju osobnu, duboku unutarnju priču. Ostavite traume prošlosti iza sebe, potisnute emocije, teškoće života, nametnute programe i običaje. Zablistajte i budite slobodne u sebi i sa sobom. Cijenite svoje tijelo, njegovu ljepotu, mudrost i snagu.

Vi to zaslužujete!

Oslobodite se, odvažite se, prijavite i dođite na ovu radionicu.

Dakle, raditi ćemo krije i meditacije za vitalnost i ljepotu žene, njezino samopuzdanje, unutarnji mir, balans hormona i podizanje kundalini Shakti. Kundalini joga ima veliko bogatstvo učenja samo za žene da nas osnaži, kako bismo svim izazovima u životu mogle odgovoriti na nove kreativne načine. Svaka žena je prirodno mudra i kreativna i kada se bavimo praksama koje obogačuju naše živote, tada dopuštamo da ta mudrost i kreativnost prođe kroz nas, stapamo se sa našom pravom prirodom koja je Shakti.

Kada probudimo našu Shakti, naučimo da smo sami svoj iscjelitelj, jer to postane dio našeg svakodnevnog iskustva i prirodno se širi u kreativni život služenja za sebe i za druge. Otkrij svoj unutarnji mir i obnovi svoju vitalnost i zdravlje.

Svaka mini radionica je cjelina za sebe iako se teme nadovezuju jedna na drugu, iz utorka u utorak, pa se možete uključiti i bilo koji utorak pojedinačno.

Raditi ćemo snažno i moćno i truditi ću se s vama podijeliti svo znanje, mudrost, razumijevanje i dugogodišnje učenje iz prakse kundalini joge, kao i uvijek do sada.

Znajte da sve ovo što radim ide za moju dječicu u slumu Bugembe u Ugandi gdje aktvno humanitarno djelujem već 10 godina.

Veselim se svima vama koje ćete se pridružiti na ovaj način, kako biste spoznale snagu i moć ove prekrasne i čarobne joge, kako biste spoznale dublje sebe i svoj život, kako biste spoznale kako živjeti i razumjeti život na drugačiji, duhovniji način.

Kundalini joga je joga svjesnosti, joga u kojoj osluškuješ onaj unutarnji glas koji te potiče na buđenje, na rad na sebi. To je praksa koja nam pomaže da se spojimo s našom dušom, umom i tijelom i dovedemo u balans ta tri tijela kako bismo bili usklađeni.

Rad na sebi donosi konstantan trud i preuzimanje osobne odgovornosti za život vrijedan življenja, bez straha, bez mržnje, s mnogo samopouzdanja, odvažnosti, hrabrosti, ljubavi prema sebi. Zauzmi svoj stav prema životu i drugima, promjeni životne navike i počni živjeti svoj puni potencijal.
Znam, sve ovo zahtijeva i veliki trud i napor, također i disciplinu, ali uz veliku volju, rezultati su vidljivi odmah već nakon prve radionice. Kundalini joga ima alate da nam u veoma kratkom roku može u svemu ovome pomoči.Ž

Raspored na dane:
5.4.2022. u 19 sati, pokretanje i osvještavanje kundalini Shakti energije, zdravlje i vitalnost
12.4.2022. u 19 sati, hrabrost i samopouzdanje, odvažnost
19.4.2022. u 19 sati, balans žlijezdanog sustava i hormona, detox
26.4.2022. u 19 sati, balans srca i uma, radost, sreća, ljubav prema sebi
BONUS VIŠE: kao uvod u ovaj ciklus radionica u travnju, održat ću besplatan Master class kundalini joge online u utorak 29.3.2022. u 19 sati.

Svi ste pozvani! (oni koji neće moći prisustvovati, dobiti će link na snimku sata).
Sudjelovati i prijaviti se mogu svi bez obzira da li već prakticiraju neku vrstu joge ili su tek početnici. Samo se treba odvažiti i krenuti raditi na sebi.
Ako ste osjetili da je ovo upravo za vas, ako vas je vaša Duša pozvala na ovaj ciklus za osnaživanje žena, onda svakako dođite.

Prijave i dodatne obavijesti na e-mail: [email protected] i na 091 9759304
Prijaviti se mogu i oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati baš taj dan i u to vrijeme online, a htjeli bi biti na radionici. Za sve vas koji nećete moći utorkom, šaljem link na video snimku radionice. Vi onda možete raditi po njemu idućih tjedan dana kada to vama bude najviše odgovaralo, u toplini svog doma.
Cijeli paket od 4 radionice iznosi samo 290 kn.
Pojedinačni dolazak na mini radionicu iznosi samo 100 kn.

Po obaveznoj prijavi i uplati, šaljem vam link za ulazak na Zoom online.

PRIVATNI ONLINE SATOVI
Također vas pozivam da se prijavite za individualni privatni online kundalini joga sat, u vrijeme i dan kada to vama najviše odgovara. Ukoliko ne volite grupe i ne osjećate se ugodno vježbati s drugima, javite se za privatni sat kundalini joge. Vježbat ćemo, meditirati, disati zajedno i razgovarati jedan na jedan, te poraditi na svemu što vas muči.

Također vas pozivam na proljetni retreat na prekrasno mjesto, u srce Istre – Motovun. 6.5.-8.5.2022. Prijave su u tijeku.

VODITELJICA:
Radionice i satove online utorkom, vodi Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur, iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 12 godina, putem raznih iskustava iz dana u dan skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla.
Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji i velikog preokreta u svom životu, 2010.g izlazi iz tog sustava i posvečuje se duhovnosti i daljnjem radu na sebi i radu s drugima.
Pohađala je mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica je u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji svake godine, i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad… Osnovala je 2011.g i vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr
Certificirana je učiteljica internacionalne KRI (Kundalini Research Insitut), zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogobrojnih retreatova, seminara, radionica, od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka.
Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana.
Svoje stečeno znanje i iskustva, s radošću i ljubavlju već godinama prenosi drugima putem raznih radionica, retreatova i redovnih satova diljem Hrvatske i u drugim zemljama. Organizira i vodi ljetne retreate na otku Ižu, na Mrežnici i razne tematske vikend retreate kroz cijelu godinu, te retreate u drugim zemljama, u Indiji i na Baliju.
Družimo se i dalje zajedno u novom ciklusu kundalini joge,
Love2All ❤   ❤
Dragica

facebook