Foto: pixabay.com

Bilo da ste ljubitelji ljeta i svega što ono nosi sa sobom ili vam tropski dani izazivaju nervozu, ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ovo ljeto bi vam trebalo goditi i donijeti brojne dobrobiti na svim životnim poljima.

atma.hr – 78
U nastavku otkrijte što vas sve očekuje u narednim mjesecima:

Blizanci

Zaruke, brak, djeca?!

Ovog ljeta Blizancima će se sve vrtjeti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim riječima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje.

Umjesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vrijeme ulažu u romantična ostvarenja.

Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smješka se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na višu razinu. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, zaruke, brak ili djecu.

Ovo ljeto Blizanci će pamtiti i po financijskim dobicima.

atma.hr – 39

Lav

Uspjesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti nevjerojatna sreća, Lavovi će ovog ljeta imati puno energije i osjećat će se bolje nego ikada prije.

To znači da je pravo vrijeme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobjede.

Bilo da je riječ o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju veliki uspjesi i pomaci.

Zato, Lavovi i Lavice, iskoristite ovo ljeto najbolje što možete jer su zvijezde u narednim mjesecima apsolutno na vašoj strani!

atma.hr – 78
Jarac

Puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tijekom cijele 2019. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom srpnja/jula.

Planetarne energije u potpunosti su koncentrirane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu.

Osim poslovnih uspjeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ovog ljeta imat će bogat društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja.

Ako pripadate ovom znaku, ljeto će vam biti sve, samo ne dosadno!

luftika

83 STONEWASHED JOGI TORBE

AKCIJA - Jogi boho torbe

Unikatne stonewashed torbe iz Nepala

Prekrasne ručno izrađene joga cross body torbe. Kako bi dobile autentičan vintage izgled, korišteno je više tehnika: vezenje, kukičanje, stone wash (ispiranje kamenom), razor cut (tehnika žiletom) i patchwork (spajanje komada). Neujednačene izblijedjele boje dobivene tehnikom ispiranja kamenom jedinstvena su značajka ovih torbi.

Karakteristike: joga stil, boho look, stonewashed, patchwork, razor cut

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here