Designed by FreepikCilj ne treba biti novac, već rad uz zadovoljstvo i sreću, a novac će svakako doći kao kvalitetna i lijepa nagrada!

Bob Proctor nedavno je na svojoj Facebook stranici pitao čitatelje “Što volite raditi?” i dobio mnoge reakcije. Više od 2500 ljudi je lajkalo, više od 600 je podijelilo objavu, a više od 125 ih je napisalo odgovore u komentarima. Odgovori su ga jako razveselili.

Pozitivna energija i strast koja je izlazila iz odgovora bila je gotovo opipljiva. Potaknut tom reakcijom, napisao je inspirativan tekst o beskrajnom obilju koje postoji za svakoga od nas, samo moramo odlučiti da ga primimo …

U svojoj knjizi “Znanost bogaćenja”, Wallace Wattles rekao je nešto fascinantno vezano za ovu temu. Rekao je: “Raditi ono što želite – JEST život”.

Ako radite ono što zaista želite raditi, tada živite na najvišoj mogućoj razini. A što je s novcem? Wallaceov odgovor je vrlo jasan: “Bit ćete najzadovoljniji ako se bogatite dok radite ono što ŽELITE raditi.”

Zašto? Jednostavno je. Pretpostavimo da je ono što najviše želite raditi ujedno i ono u čemu ste dobri.

Kada se ova dva elementa, strast i sposobnost, spoje, tada je neopisivo lako slijediti ostatak formule za stvaranje bogatstva koja je utkana u svemiru. Upravo je tu formulu Wattles tako savršeno objasnio i opisao u knjizi “Znanost bogaćenja”.

Težite li svakodnevno ostvariti svoju želju?

Ispravno djelovanje … život koji buja … pravilno usmjeravanje svoje volje … kada radite posao koji zaista volite, zato što ga volite, sve ostalo će doći prirodno. Otvarate se harmoniji s prirodnim poretkom svemira; uvučeni u izvor obilja.

To teče iz vas, a ubrzo, počinje teći prema vama. Stoga ću vas ponovno upitati: “Što volite raditi? Što zaista želite raditi u životu?”

Ako ne znate odgovor, vrijeme je da se preispitate. Ako znate odgovor, vrijeme je za najveće pitanje: “Radite li to što želite ili barem aktivno, svjesno i svakodnevno težite tome da ostvarite svoju želju?”

Nakon toga nastavite naprijed. Nastavite znajući da se prilike nalaze na svakom koraku, a ona koja je vama potrebna, pojavit će se kada bude pravi trenutak. Nastavite znajući da obilje postoji u beskrajnim zalihama i da će se vrata prema obilju uskoro otvoriti i za vas.

Otkrijte što volite i pronađite način da to radite najbolje što možete – da vam cilj nije novac, već radost zbog toga što to radite – novac je tek jedna od veličanstvenih nagrada koje će uslijediti.

lovesensa/proctorgallagherinstitute.com

Nazovi Jyotish Maria i pitaj za budućnost!

Mario Piškur – Astrolog (jyotish), psihoterapeut, homeopat

Izrađujem osobni horoskop
Ukazujem na buduća događanja
Odgovaram na pitanja (posao, ljubav, zdravlje)
Pomažem u donošenju odluka i sagledavanju životnih okolnosti (određivanje životnih razdoblja, otkrivanje osobnih talenata, razumijevanje karme)
Pružam stručnu psihološku pomoć u kriznim situacijama
Savjeti za homeopatsko iscjeljivanje

060 600 303 – kod 03

Cijena poziva za Hrvatsku: 6,99 kn po min za fiksne linije / 8,41 kn po min za mobilne 

Prethodna objavaKako odgajaju djecu u Indiji: odrastanje u ljubavi, strpljenju i dobroti
Slijedeća objavaAstrološke prognoze do 9. srpnja – Darovi Neba stižu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here