boja duse

NLP Strategije Utjecajnosti

Termin u​ Splitu​:
četvrtak i petak
​02​. i ​03​​. 02 od 17:00 do 22:00
udruga BOJA DUŠE
Put Firula 45 ,Split
[email protected]

Što se dobiva treningom?

Moći ćete u većoj mjeri prepoznati namjere sugovornika i utjecati na ishod komunikacije
Utjecati na trenutni strah od autoriteta
Brže shvatiti drugu osobu, procijeniti njene vrijednosti i prilagoditi se u svrhu bolje komunikacije i osobnog cilja
Naučiti komunicirati sa više osoba, različitih profila i prihvatiti odgovornosti za svoju komunikaciju
Lakše progurati svoje ideje, postići uvažavanje i vrijednost od strane sugovornika, kolega i nadređenih.
Razviti veću sigurnost u sebe i samopouzdanje kako bi u bitnim situacijama izrazili svoj stav i mišljenje
Alati i vještine koje će biti usvojene na treningu pomoći će u tome da svoju komunikaciju dignete na viši nivo i istom lakše ostvarujete svakodnevne željene ishode.

“Things do not change; we change.” – Henry David Thoreau

Srdačan pozdrav / Regards,

Saša Tenodi, prof. soc. ped.
Bestselling Author

Radit ćemo na ovim temama i vještinama:
Analiza pretpostavki uspješne komunikacije
Analiza važnosti temeljnih pretpostavki svake uspješne komunikacije i djelovanja – shvaćanje i poštivanje tuđeg doživljaja stvarnosti, važnost fleksibilnosti u mišljenju i ponašanju, prihvaćanje odgovornosti za komunikaciju itd. Model komunikacije

Analiza modela komunikacije i načina na koji zaprimamo i kategoriziramo (filtriramo) informacije iz naše okoline, te kako na njih odgovaramo – verbalno ili svojim ponašanjem. Komunikacijski model na vrlo jasan i jednostavan način prikazuje kako i zašto nastaju pozitivna ili negativna stanja, te kako utjecati na unutrašnje, nesvjesne procese da bi komunikaciju usmjerili u željenom pravcu.

Kako izgraditi i održati Rapport u komunikaciji
Rapport je vještina usklađivanja verbalnog i neverbalnog dijela naše komunikacije s komunikacijom sugovornika. Samim time je temelj, odnosno preduvjet, svake uspješne komunikacije. Usklađivanje se može graditi na nekoliko razina, npr. položajem tijela, disanjem, sadržajem i načinom izražavanja, zajedničkim interesima, vrijednostima itd.

Osjetilna izoštrenost (kalibracija)
Treniranjem osobne osjetilne izoštrenosti prilikom interakcije pozornost ne obraćamo samo na verbalni kanal ili samo na pojedini element neverbalne komunikacije, već razvijate svjesnost o svim informacijama koje Vam sugovornik šalje, bio on svjestan toga ili ne. Osjetilna izoštrenost je vještina sakupljanja informacija od strane sugovornika koja Vam pomaže da te, dobivene informacije upotrijebite kako biste utjecali na sugovornika, odnosno pojačali odnos (rapport) i upravljali (navigirali) komunika

cijena na upit putem maila
[email protected]

Odtapkajte blokade prema novcu

11. veljače u 22:00 do 0:00

Ako osjećate da vam je povremeno blokiran pristup novcu i da ma koliko radite novac slabo i teško dolazi kvama, onda je najvjerojatnije da imate neku veću blokadu kada je u pitanju novac.

Kako smo svi mi i kako duhovna tako i materijalna bića tako se na nekom d naših nivoa postojanja javljaju i različite veće ili manje blokade.

Ako konstantno imate problem s pritjecanjem novca ili puno više trošite nego što zarađujete, ili možda čak i svakoga puta kada zaradite ili dobijete neki nenadan novac dogodi se isto tako i nenadan trošak vrlo je vjerojatno da imate neka podsvjesna uvjerenja, blokade i smanjenu energiju novca.

Tapkanje- EFT kao grana energetske psihologije tu je da nam pomogne otpustiti blokade iz naše podsvijesti. Više o tapkanju kao metodi možete pročitati na linku.
Ova tematska radionica koncipirana je tako da ćete osvijestiti svoja ograničavajuća vjerovanja o novcu, upoznati se sa svim točkama na koje tapkamo za brže i trajnije rezultate i dati vam način i alat kako da uspješno otpustite blokade i energetski se otvorite za veće financijsko obilje. Uz tapkanje podijeliti ću s vama i druga saznanja iz energetske psihologije kako bolje i sustavnije pokrenuti energiju novca.

Koncentrirati ćemo se isključivo na novac kao takav, ne na obilje jer velika većina mojih klijenata u današnje vrijeme zapravo i živi u obilju jer obilje je jedan vrlo širok pojam, ali im konkretno nedostaje novac. Tako je ova radionica koncipirana baš na energiju novca.

Kotizacija za četverosatnu radionicu iznosi 350 kn, u cijenu je uključena skripta i video materijal s radionice kao pomoć. I ako mislite da nemate novaca za to, sjetite se da je novac energija i čim više energija kruži tim postaje sve jača i jača!

Radionica će biti održana u Splitu. 11.2. od 10:00 do 14:00 u udruzi Boja duše, Put Firula 45, Split.

Prijave na [email protected] ili [email protected]

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je uplata rezervacije u iznosu od 100 kn na žiroračun.

Do tapkanja,

Danijela

Odtapkajte višak kilograma

12. veljače u 10:00 do 14:00

Svaki višak koji imamo u životu nije dobar, jer to znači da nismo u balansu. I često se kaže da od viška glava ne boli, ali da znate da itekako boli jer kada imamo višak imamo i problem, jer ne znamo što ćemo s njim.

Višak koji nam je svima, pogotovo nama ženama jako vidljiv i najradije bismo da ne postoji je upravo taj višak kilograma.

A zašto on nastaje? Nastaje zbog nekih naših uvjerenja i VIŠKA negativnih emocija, jer svima nam je dobro poznat pojam emocionalne gladi. Emocionalna glad je ta koja nam stvara viškove, viškove energije pohranjene u naše kilograme, naše masno tkivo.

Kada želimo biti u balansu, trebamo biti u balansu na svim poljima.

Tapkanje-EFT kao grana enegetske psihologije

Za koga nije ova radionica?

Radionica nije za one koji ne žele prihvatiti svoju odgovornost za svoj izgled!

Za koga je ova radionica?

Ako želite smanjiti svoju želju za hranom, također i za određenim vrstama hrane (slatko, slano, gazirana pića) i ako se želite motivirati da se krenete rješavati viška kilograma i emocija onda je ova radionica idealna za vas jer ćete uz pisanu skriptu što i kako tapkati, dobiti i videomaterijal s praktičnim vježbama s radionice koje ćemo raditi kako biste mogli sami kod kuće svakoga dana motivirati da radite na sebi i dalje.

Kotizacija za četverosatnu radionicu iznosi 350 kn, u cijenu je uključena skripta i video materijal s radionice kao pomoć.

Radionica će biti održana u Splitu. 12.2. od 10:00 do 14:00 u udruzi Boja duše, Put Firula 45, Split.

Prijave na [email protected] ili [email protected]

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je uplata rezervacije u iznosu od 100 kn na žiroračun.

Do tapkanja,

Danijela

210,458PratiteljaLike
21,929PratiteljaPrati
104PratiteljaPrati
88,800PretplatnikaSubscribe
Promovirajte svoje događaje, proizvode ili usluge čitateljima portala ATMA ili gledateljima ATMA YouTube kanala. Za detalje kliknite OVDJE.

PORUKA DANA

png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGQAAABGAQMAAAAASKMqAAAAA1BMVEWurq51dlI4AAAAAXRSTlMmkutdmwAAABBJREFUKM9jGAWjYBQMKwAAA9QAAQWBn6cAAAAASUVORK5CYII=

Poruka Dana 24.03.2023.