Radite sve kako treba… svoje namjere ne možete jasnije prezentirati svemiru. Razmatrate da bi mogli biti primjer  pozitivne osobe.

Ali, što je onda pošlo krivo?

Kada osjetite da ste uložili sav mogući trud, a rezultata nema, nije čudno da vam se javlja osjećaj obeshrabrenosti. Ovo su četiri najčešća razloga, zbog kojih vam ne uspijeva manifestiranje, iz kojih možete učiti kako bi postigli veći uspjeh u manifestiranju.

1) Prestanite se opirati

Strah je najveći oblik otpora. Ako još uvijek zadržavate neki oblik straha, bilo da je to  strah od nedovoljnih prihoda, strah da niste dovoljno dobri ili strah da stvari neće funkcionirati onako kako ste očekivali – vi u biti gradite zid između sebe i onoga što najviše želite.

Kada zadržavate strah, vaše energije su negativne. Vi emitirate frekvenciju nedostatka, pokušavate isforsirati stvari – i svemir će odgovoriti na to.

Dakle, ako vjeruje da ste se očistili od negativne energije, ali još niste  vidjeli rezultate koje želite, vrijeme je da kopate malo dublje. Na koji način sami sebi stojite na putu? Je li vaš um zapeo u negativnim iskustvima iz prošlosti?

Ili uvijek juri ispred vas, ispunjen tjeskobom za budućnost? Ako je nešto od toga točno, onda morate otpustiti te strahove i naučiti kako biti zadovoljni u sadašnjem trenutku.

Zapamtite – strah postoji samo u umu, a život je onakav kakav ga stvorite. Stoga, učinite ga pozitivnim.

2) Raščistite nered

Kako ćete dočekati pozitivne promjene u svom životu, kada se još uvijek fokusirate na postojeće negativnosti? Vaš um je poput vrta – kad želite uzgojiti cvijeće, prvo morate izvaditi korov.

Taj ‘nered’ se može naći u mnogim oblicima. Bilo da je to ograničavajuće uvjerenje koje zadržavate još od djetinjstva ili ljutnja koju još uvijek gajite prema starom prijatelju, ova emocionalna prtljaga trošit će vašu energiju.

Vi želite raditi na podizanju svoje energije kako bi se vibracijski podudarali s onim što želite postići. To zahtijeva odbacivanje misaonih obrazaca, ponašanja ili duboko ukorijenjenih osjećaja koji to ne podržavaju.
Dakle, sljedeći put kada manifestirate neželjeno iskustvo, ne gledajte na to kao na neuspjeh, koristite ga kao priliku za učenje. Zapitajte se kako ste to iskustvo kreirali zajedno sa svemirom? Nakon toga, imate priliku za otpuštanje ograničavajućih uvjerenja ili negativnih misaonih obrazaca koji se pojavljuju i na taj način ste korak bliže svome snu.

3) Vjerujte svemiru

Kada ste blizu ostvarenja svojih snova, mogu vam se početi pojavljivati sumnje. Dok ne naučite to prevladati i imati potpuno povjerenje u svemir, kako bi  vam pružio ono što želite, vaši snovi mogu ostati upravo to.

Razumljivo, ovo je lakše reći nego učiniti. Uostalom, kada nešto uistinu želite, teško je biti miran. Što ako se to ne ostvari? Što ako ne bude ono što ste očekivali? Što ako niste spremni?

Međutim, važno je zapamtiti da se ništa ne može fizički manifestirati ukoliko prvo ne postoji u umu. Stoga, iako je teško, opustite se i vjerujte da će svemir učiniti ono što radi najbolje – slušat će vas.
4) Prepustite se toku

Naveli ste svoje ciljeve svemiru, radili ste na tome da uklonite otpor koji ste imali i imate potpunu vjeru da će vam svemir  poslati ono što najviše želite. Dakle, sada je vrijeme da se prepustite i pustite svemir da učini ono što je potrebno učiniti.

Smanjite potrebu za popravljanjem i kontroliranjem svakog ishoda. Ovaj dio procesa manifestiranja se vjerojatno često previdi, a zapravo je najvažniji. Znajte da su zupčanici već pokrenuti, a ono što želite već je na putu. Sada je vrijeme za uživanje u onome što već imate ovdje i sada.

A što ako se vaš san još uvijek ne manifestira? Onda vam možda jednostavno nije suđeno i umjesto toga nešto još puno, puno bolje vam pristiže.

Izvor: thelawofattraction

Prethodna objavaAmetist – Kamen duše
Slijedeća objavaKako napraviti najbrži domaći sladoled u vrećici za 10 minuta: Vrlo ukusno i jednostavno!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.