Foto: Wikimedia Commons

Boris Johnson rođen je 19.linja 1964 u New Yorku i dobio ime Alexander Boris de Pfeffel Johnson. Mada je egzaktnost vremena rođenja u 14.00 sati dvojbena, potvrđuje ju mjesec u znaku seksualno opsesivnog škorpiona, koji zorno pokazuje Borisov život obilježen burnim i kompliciranim ljubavnim vezama s Allegrom, Marinom i Petronelom, ženama njegovog života. Škorpion je znak dugo povezivan s turbulentnim brakovima, seksom i strašću za novcem. Od svibnja 2020 nadalje, u životu Borisa Johnsona bit će puno suočavanja s bivšim ljubavnicama, i političkim partnerima, jer će puno toga što je činio prema njima doći na naplatu.

atma.hr – 78
Vjerovanje u utjecaj astrologije na politiku, Johnson je sam potvrdio još 2006. godine, prije nego što je postao gradonačelnik Londona, kada je napisao knjigu THE DREAM OF ROME (HarperCollins), navodeći da je astrološki znak rimskog cara Augusta također i njegov sretan znak. Vjerovanje u ezoterijska znanja vidljivo je na njegovim konferencijama za tisak, gdje na okruglom dijelu njegovog pulta vidimo ćelavog orla, koji drži Zeusove munje, ekvivalent Jupiterovog planetarnog uticaja.

Boris Johnson proglašen je novim premijerom sa Jupiterom na 15 stupnjeva strijelca, na Midheavenu iznad Londona na 15 stupnjeva Raka.

Johnson je jedini britanski premijer koji je ikada napisao knjigu koja se vrti oko znakova zodijaka i planetarnih arhetipova, dolazi na vlast kao i sam Jupiter, u znaku međunarodnih odnosa, strijelca.

Novi britanski premijer rođen je s Jupiterom na 15 stupnjeva bika suprotstavljenim Neptunu na 15 stupnjeva Škorpiona, zbog čega je logično da je izabrao Jupiterovu pticu ORLA, za svoj zaštitni znak.

Johnson je rođen s ascendentom u znaku vage, a znamo da su nekadašnji britanski premijeri, David Cameron, Margaret Thatcher i Theresa May imali sunce u znaku vage. Znak vage pogrešno se povezuje sa ljubavlju, mirom i partnerstvima svake vrste, dok taj znak zapravo simbolizira borbu i dvoboje u interesu pravde, pravednosti i jednakosti. Boris izgleda kao čovjek koji se bavi dvobojima: ljubavnik i borac.

atma.hr – 75Rekonstrukcija vlade u kolovozu

Boris Johnson pod uticajem retrogradnog Merkura planira preustroj kabineta i ministarskog tima. U prvoj polovini kolovoza možemo očekivati kaotičnu situaciju u tom pogledu. Bit će čestih zastoja, čestih pokušaja hakiranja ureda u Downing streetu, najava neutemeljenih poteza, i prisluškivanja telefona do 15.kolovoza 2019.

Sudbina Brexita

25. rujan 2019. biti će ključan za postizanje sporazuma u vezi Brexita, jer nalazimo Merkur na 17 stupnjeva Vage, Jupiter na 17 stupnjeva Strijelca i Neptun blizu 16 stupnjeva riba, s time da će ostati otvorena pitanja vezana za ribarsku industriju, izlov ribe i odnose sa Francuskom po tom pitanju. Između Velike Britanije i Francuske doći će do sukoba oko tog pitanja. Problemi uključuju ne samo prava na izlov ribe, već i promet trajekata,vodenih taksija, morskih zrakoplova i privatnih letjelica između dvaju država.

Promjene za Veliku Britaniju

Zaštita Jupitera za Ujedinjeno Kraljevstvo gubi se  od 6.svibnja 2020. do 18. siječnja 2022., kada će nacija biti pozvana odgovoriti za prošlost odnosa sa Europom, Sjedinjenim Američkim Državama i Commonwealthom. SVE ŠTO NACIJA DUGUJE ISTIMA, MORAT ĆE VRATITI. Sudbina Borisa Johnsona vezana je za te procese, koji će zahtijevati da sastavi kvalitetne timove, a ne favorizira osobnu medijsku prisutnost. 2021 godina mijenja sve za Britaniju. Počinje ciklus koji nije viđen 240 godina, budući da se Pluton približava znaku vodenjaka, a Jupiter i Saturn su također u znaku vodenjaka, oko božića 2021.

atma.hr – 52
Britanski stranački sustav doživjet će radikalnu transformaciju

Pobjednička vlada, ili višestranačka vlada koja je izvjesna od prosinca 2020. bit će sastavljena ne samo od predstavnika LABOUR ili KONZERVATIVNE stranke, već i od cijelog niza politički i rasno raznolikih britanaca, iz svih pozadina, dobi i gledišta, ujedinjenih u neobičnom hibridu liberalnih demokrata i konzervativaca. U SVAKOM SLUČAJU, KLASIČNOG DVOSTRANAČKOG SUSTAVA VIŠE NEĆE BITI U VELIKOJ BRITANIJI. Jedno od ključnih pitanja koje će ujediniti tu vladu, biti će posvećenost rješavanju klimatske krize (Neptun u Ribama, predviđa konstantni problem poplava u Velikoj Britaniji koje slijede, i porast razine mora) zbog koje će surađivati sa drugim vladama.

Piše: Sloven Rugole
Numerolog Kaldejske numerologije
KI-9-zvijezda astrolog

e-mail: [email protected]
mobitel 099/856-6162

65 TESLINA PLOČA VELIKA

AKCIJA! TESLINA VELIKA PLOČA + TESLIN DISK

Najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju

Kućni bioterapeut - najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju.

Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi.

Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

Kupnjom velike tesline ploče po akcijskoj cijeni od 549 kn dobijate i teslin disk za 1 kn!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here