Boy George je pop ikona 80-tih, koji je kroz cijeli svoj život, pun uspona i padova, uspio šokirati javnost svojim dijelima i izjavama. Slava, seksualnost, droge, uhićenja… Kad pogledamo takve slučajeve vrlo često ih znamo samo osuđivati i zaboraviti da su mnogi od njih zapravo žrtve životnih okolnosti koje su im došle po karmi te da i oni vode velike unutarnje borbe tražeći smisao i učeći na svojim greškama. Boy George je jedan od takvih ljudi i u ovom se tekstu nećemo osvrćati na njegove ‘loše’ strane. Cijeli svoj život, unatoč mnogim iskušenjima koje mu je život pruža, teži za duhovnošću, za odgovorima i načinima kako nadići materijalne uvjetovanosti i povezati se s božanskim.
Nedavno je ponudio rječito objašnjenje svoje duhovnosti tijekom razgovora s HuffPost-om.

Glazbena ikona, koji uskoro ponovo planira okupiti svoj mega popularni bend Culture Club i odraditi s njima turneju ove godine, je imao “jak katolički odgoj” koji i dalje poštuje. Postao je vegetarijanac zahvaljujući druženju s Hare Krišna posvećenicima, a u zadnje četiri godine prakticira Nichiren budizam.

“Ja uvijek kažem da sam katolik u mojim komplikacijama i budist u mojim nastojanjima,” izjavio je Boy George za HuffPost LIVE.

Prihvaćanje budizma, koji uključuje “jutarnji gongyo“, napravilo je značajan utjecaj na njega.

“To je praksa kojom poboljšavam svoj ​​život na dnevnoj bazi”, rekao je Boy George. “Ona uspijeva promijeniti način na koji se ponašam. Ona mijenja način na koji se ponašam prema sebi, prema drugim ljudima, i svakome bih je preporučio.”
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 31.10.2014.
Slijedeća objavaTranzit Saturna – 2014: Transformacija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.