Designed by Freepik

Merkur će u naredna dva tjedna biti u svojoj sjeni. Ovaj planet komunikacije prelazi Jupiter i stupnjeve retrogradnosti, što nas angažira da shvatimo stvari na dubljoj razini. Ova energija dovodi do toga da ponovo procijenite određene situacije, odnose i istjerate istinu na površinu. Tajne koje su dugo bile skrivane, sada imaju tendenciju da izađu na svjetlost. Ovakav utjecaj Merkura završava se 13.03., kada Merkur napokon napušta svoju postretrogradnu sjenu.

atma.hr – 78
Poslije duga tri tjedna konfuzije, turbulencija i pomiješane energije, prvi retrogradni Merkur se završio 20.02. i trenutno je u svojoj sjeni, krećući se postepeno ka direktnom hodu.

Iako je retrogradni Merkur završen, još uvijek nije razlog za slavlje, jer u svojoj sjeni, on može na površinu vratiti sve ono što ste započeli tijekom njegovog početka, kao i test koji će vas potaknuti da iskoristite sve što ste tijekom njegovog retrogradnog hoda naučili.

Merkur će u naredna dva tjedna biti u svojoj sjeni. Ovaj planet komunikacije prelazi Jupiter i stupnjeve retrogradnosti, što nas angažira da shvatimo stvari na dubljoj razini.

Ova energija dovodi do toga da ponovo procijenite određene situacije, odnose i istjerate istinu na površinu.

Tajne koje su dugo bile skrivane, sada imaju tendenciju da izađu na svjetlost.

atma.hr – 39

Ovakav utjecaj Merkura završava se 13.03., kada Merkur napokon napušta svoju postretrogradnu sjenu.

Još uvijek nismo izašli iz šume zabluda, jer ova energija može dovesti do grešaka, zbunjenosti, preispitivanja i velikih promjena, samo u manjem obliku nego kada je Merkur u retrogradnoj fazi.

Ipak, ovaj period ima i svoje pozitivne strane, a to je korištenje mudrosti koju smo stekli iskustvom iz retrogradne faze. Sada je red da sve što ste naučili primijenite u praksi.

Sve ono što je krenulo po zlu tijekom retrogradnog ciklusa sada možete ispraviti ako se dovoljno trudite i ne ponavljate stare greške.

Budite spremni oprostiti, riješiti karmičke čvorove i pogrešno protumačene znakove. Neke teške riječi brišu se dobrim djelima, a postoji velika šansa za obnavljanje ljubavnih, obiteljskih i prijateljskih odnosa.

atma.hr – 75Sretna okolnost je što je Merkur u sjeni u znaku Vodenjaka – inovativnom znaku koji razmišlja unaprijed i ima sjajne mentalne sposobnosti.

Merkur u sjeni je vrijeme pokazivanja naučenog, više svijesti i ispravljanje loših postupaka, otvarajući vrata nekih novih mogućnosti koje će nam u narednom periodu oplemeniti život.

Sljedeći retrogradni Merkur očekuje nas 23.05., a do tada – sretno!

lovesensa

117 BUĐENJE U 5D

BUĐENJE U 5D

Praktični vodič kroz višedimenzionalnu transformaciju

Svi smo mi na prijelazu iz uske i polarizirane svijesti treće dimenzije prema buđenju u višim vibracijama i mogućnostima pete dimenzije. Svatko od nas je osjetio petu dimenziju!

U ovom priručniku duhovna učiteljica Maureen J. St. Germain objašnjava kako da promijenite svoje energetske obrasce i usidrite se u radosti, ljubavi i čovjekoljublju pete dimenzije.

Autorica također daje vježbe kako da zaštitite svoju energiju i meditacije svete geometrije koje služe za aktivaciju vaše osme čakre, koje vas otvaraju prema višim frekvencijama.

Cijena: 121,50 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here