Foto: pixabay.com

3 planete su u znaku Riba, a Saturn i Pluton kreću retrogradno. Vrijeme je za globalno energetsko resetiranje! Horoskop otkriva kakva nas bura izazova očekuje u narednom periodu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Iako su Sunce i mlad Mjesec u Ovnu donijeli val nove energije, još uvijek se pitamo kada će proći ova letargija? Krivac za ovakvo stanje su 3 planete u znaku Riba, Merkur, te Venera i Neptun (koji se 10. 4. sreću u egzaktnoj konjunkciji). Pored njih, tu je i zloglasni stelijum u Jarcu: Saturn, Pluton i Ketu.

Saturn i Pluton imaju zanimljivu reputaciju, jer ih se karakterizira kao mračne, duboke i intenzivne planete. Saturn hladi, usporava, postavlja granice, a Pluton transformira, regenerira i diže iz pepela.

Složit ćete se, nijedan od ovih procesa nije lak. Saturn i Pluton se sreću na svakih 34 do 38 godina, ali su se u Jarcu posljednji put sreli prije nekoliko stoljeća. Njihov egzaktan susret se događa u siječnju 2020., ali će tijekom travnja/aprila biti na najmanjem rastojanju (od svega 3*), prije nego što oba krenu retrogradno krajem mjeseca.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ovo je zatišje pred buru. Kada tome dodamo i Južni čvor, jasno je da trenutno živimo u vremenu kolektivnog čišćenja karme i dubokih, sistemskih procesa koji djeluju na globalnom nivou. Svijet koji trenutno poznajemo više nikada neće biti isti.

Ali, kako se u ovu priču uklapa stelijum u Ribama? Zadatak Neptuna je da nam olakša tranzit u nove dimenzije našeg postojanja. On u Ribama boravi već nekoliko godina, a efekti su mu posebno naglašeni kad mu se priključe i druge planete, kao Merkur (do 17. 4.) i Venera (do 20. 4.).

Zbog njih teško razmišljamo, zbunjeni smo, tonemo u iluzije i svijet mašte, te se vodimo isključivo intuicijom. Da bi lakše prebrodili ovaj period, napisao sam nekoliko praktičnih savjeta, koje možete primijeniti kako biste živjeli u skladu s trenutnim aspektima.

77

-Meditirajte

-Zapalite svijeću ili mirisni štapić – energetski pročistite svoj životni prostor

-Presložite ormare, raščistite nered – red u prostoru oslikava red u mislima

-Zadovoljite čula – komadić crne čokolade je odličan način da zadovoljite čula, uzemljite energiju i pročistite 6. čakru – treće oko

-Pomozite nekome – volontirajte ili donirajte odjeću

-Manifestirajte ljubav – vjerojatno ne govorite dovoljno ljudima oko sebe da ih volite

-Izgovorite molitvu

-Zamislite želju

Vrijeme je za globalno energetsko resetiranje!

Astrolog: Miloš Tomić

Uvijek govori dobro o drugima…
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.