17.-20. 06. – Kako umanjiti napete aspekte?

Venera od 17. 06. ulazi u znak Raka, te će u ljubavi biti više emocija i senzualnosti. Bit će više nježnosti, roditeljske ljubavi ili ćete se prema onima koje volite zaštitnički odnositi. Mogućnost je da se ljubav doživi pored neke vode, na nekom romantičnom mjestu, ili preko obitelji, kao i da dođe do neke sudbinske veze, ili tajne veze. Merkur je u napetim aspektima, u kvadratu s Neptunom u Ribama i u opoziciji sa Saturnom u Strijelcu. Oprezni budite u komunikaciji, prometu i izbjegavajte dogovore. Konfuzija, nejasnoća, obmane ili samoobmane… Kod nekih su moguća i razočaranja i povećana briga.

Budite pažljivi u govoru, pisanju, prometu. Ne donosite odluke i provjeravajte informacije, bez obzira treba li putovati ili polažete li ispite, ili dobijete rezultate nečega. Dogovore i kupnje odložite za kasnije.

Utjecaj Punog Mjeseca u Strijelcu, pojačat će napetost, nestrpljenje, nemir, nervozu, sumnje i moralne dileme. Budite posebno pažljivi i ako je moguće, izbjegavajte daleka putovanja. Savjetujem opreznost u komunikaciji posebno s onima koji su udaljeni, ili koji rade u obrazovnim ustanovama. Iznimno budite oprezni, pažljivi u prometu.

Najnepovoljniji utjecaj Mjeseca bit će oko ponoći 18. na 19. 06. u konjukciji sa Saturnom u Strijelcu i kvadratu sa Neptunom u Ribama. To će nepovoljno utjecati na raspoloženje, umanjiti ga, te izazvati kod nekog potrebu za bijegom od stvarnosti. Kako bi se bolje osjećali i izbjegli zdravstvene probleme, dobro je da se opuštate više nego obično i potičete optimizam u sebi. Ma kako situacija izgledala nepovoljna, to je samo trenutno stanje i ono se može promijeniti, jer su naglašeni promjenjivi znaci. Oni donose mogućnost promjene, samo ako se potrudite da emocije držite pod kontrolom.

Utjecaj na sve znakove

OVAN:

Vama će vikend najbolje proteći ako se odmarate, provodite vrijeme više u domu, s obitelji. Venera prelazom u Raka će ući onima koji imaju podznak na početku Ovna u 4. kući te će im uživanje, radost, ili ljubav donijeti u domu i obitelji. Izlaske, putovanja i dogovore izbjegavajte za vikend, jer vam mogu donijeti lošu komunikaciju ili probleme u prometu. Moguće su konfuzije, ili pogrešne informacije, ako ih čekate. Čuvajte mobilne telefone, dokumente, ključeve, jer je moguć gubitak ili krađa.

BIK:

Venera, ulaskom u Raka vama donosi bolje odnose s drugima, posebno s ljudima iz vaše neposredne okoline, kao i sa sestrom, ili bratom. Uživajte u druženju. Izbjegavajte kupnje, posebno veće, jer su moguće obmane, ili neostvarena obećanja. Moguće i gubljenje novčanika, ili dokumenata. 18. budite aktivni i završite ono što ste radili, budite poslovno aktivni, a 19. i 20. se opustite. Tih dana pijte manje tekućine, ne jedite slatkiše, čak ni slatko voće, ako želite smršaviti. Umjesto toga jedite čvrstu i toplu hranu. Iznimno je djelotvoran ovaj način dijete u vremenu Punog Mjeseca.

BLIZANCI:

Na vas će Pun Mjesec izuzetno utjecati, posebno ako ste rođeni oko od 16.-21. lipnja. Donijet će vam izuzetno povećanu napetost. Koristila bi vam masaža, posebno ramena i ruku, a pomoglo bi duboko disanje, meditacija i afirmacije. Nepovoljni aspekti Merkura donese poteškoće u komunikaciji, smanjuju vam pozornost, izazivaju konfuziju, nejasnoću i samoobamane. Nikako ne donosite odluke, provjeravajte informacije, manje govorite, što za vas nije lako. Greške su moguće i mogu se nepovoljno odraziti zato je i za vas najbolje da se odmarate. Nekima će apetit biti povećan, ulaskom Venere u vašu drugu kuću. Mogući su dobici.

RAK:

Vi ćete osjetiti utjecaj Punog Mjeseca više nego drugi znaci, posebno ako ste rođeni oko 22.06. ili imate podznak u Raku. 18. 06. Budite aktivni, dovedite nešto do kraja. Kako bi se bolje osjećali, odmarali i opuštali, 19. provedite uz glazbu (ili uz samoću). Izbjegavajte komunikaciju s osobama koje su jako udaljene od vas ili preko interneta, jer tu može doći do zbrke, nejasnoća, ili obmana. Venera ulazi u vaš znak i donijet će onima koji su rođeni 22-25. neko lijepo iskustvo, ugodna događanja, a nekima i ljubav.

LAV:

Vikend je vrijeme kada je dobro provesti s prijateljicom, ili voljenom osobom. Ako vam je podznak u ovom znaku, 17.06. će obiteljska događanja biti značajna kod vas. Moguća su pojačana uzbuđenja ili konflikti u domu, u večernjim satima kada je Mjesec u Škorpionu u konjukciji s Marsom oko 12-15 sati. 18., tijekom dana budite aktivni, više se krećite ili zabavljate. Već oko ponoći očekuje vas pad raspoloženja, ili emotivni problemi, bilo vezano za voljenu osobe ili dijete. 19. se odmarajte se i pokušajte se što više opustiti, jer ćete biti napeti ako ste roditelj, zbog djeteta i njegovog uspjeha u školi.

DJEVICA:

Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji. Zbunjenost, nejasnoće i brige su moguće. Izbjegavajte poslovne dogovore. Pažljivi budite s brojkama, informacijama, riječima, da ne bi došlo do pogreške, ili gubitka. Napetost će biti 19. pojačana u domu. Nađite načina da se smirite i opustite. Čajevi ili kapi na biljnoj bazi, ali i meditacija i joga vama najviše mogu pomoći. U domu je povećana napetost 19. u večernjim satima.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.