Još u kameno doba, muškarci i žene su nosili kristalni nakit i amajlije.

Oni su imali dekorativnu, ali i zaštitnu ulogu, čuvajući svoje nosioce od zla. Danas kristali nose istu moć. Nošenje kristala ili samo posjedovanje nekog u neposrednoj blizini može povećati vašu energiju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Kristali se od davnina koriste za liječenje i za uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Kristali djeluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Oni vraćaju u harmoniju suptilne energije i rješavaju bolest, dopirući do uzroka u korijenu.

Kristali djeluju kroz vibraciju tako što ponovo dovode u ravnotežu biomagnetni omotač, koji obavija fizičko tijelo i aktiviraju točke povezivanja s čakrama, koje reguliraju vibrirajuće stanje tijela. Ponovnim dovođenjem čakri u ravnotežu mnoga stanja fizičke i psihološke nezdravosti se mogu popraviti.

Kristali raznih toplih boja griju, stimuliraju zglobove, reguliraju poremećaje u radu želuca, popravljaju cirkulaciju, osvježavaju tijelo, podižu životnu energiju, aktiviraju timus, spolne žlijezde i organe, uspostavljaju samokontrolu i pozitivno raspoloženje, jačaju živčani sustav i imunitet, potiču metabolizam, bude nježnost i blagost, općenito rečeno, dižu i aktiviraju.

Svjetlost kristala hladnih boja spušta temperaturu i tlak, smiruje upale i infekcije, ublažava glavobolju, smanjuje rastresenost, pomaže kod bolesti očiju, epilepsije, zubobolje, nesanice, generalno smiruje, spušta i hladi.

Crno, smeđe i crveno drago i poludrago kamenje se povezuje s prvom korijenskom čakrom, narančasti kristali povezuju se s drugim energetskim centrom, žuti s trećom čakrom,  ružičasti i zeleni s četvrtom čakrom, svijetloplavi i plavozeleni s petom, a tamnoplavi kristali i neki ljubičasti sa šestom čakrom. Prozirni i ljubičasti kristali i drago kamenje povezani su sa sedmom, krunskom čakrom.

Prema kristalima trebate se odnositi s poštovanjem, a za uzvrat ćete dobiti povratak izvornoj vibraciji koja će vas dovesti u sklad s prirodom, u sklad sa samim sobom, a time i do pozitivnih misli, izvrsnog zdravlja, aktivnog i ispunjenog života.

Čakra narukvica od kristala

Ova prekrasna narukvica  aktivira čakre i dovodi ih u balans.

Svaki kristal djeluje na određenu čakru i time je aktivira i usklađuje.

Cijena: 150 kn

Prethodna objavaUvid trenutka: Ljubav postoji samo u prisutnosti
Slijedeća objava26.05. Rijeka – DreamDance
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.