Energetska medicina je bazirana na korištenju iscjeliteljskih moći i na jakoj povezanosti između uma i tijela.

Fizičko se tijelo sastoji od 5 osnovnih elemenata – zemlje, vode, vatre, zraka i etera.

Za dobru funkciju svih fizičkih organa bitan je slobodan protok energije kroz 7 energetskih centara – čakri – smještenih uzduž kičmenog stupa.

Čovjek je zdrav ako su mu čakre usklađene i otvorene za protok energije; što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji.

Ako čakra ne može metabolizirati energiju, kažemo da je blokirana. Tok energije je preslab pa pojedini dijelovi tijela nisu opskrbljeni s dovoljno energije.

Stoga postepeno nastaju kvarovi i smetnje koje prepoznajemo kao bolesti ili različite psihičke poteškoće na materijalnoj razini čovjekovog postojanja.

Svaka čakra je odgovorna za određeno područje u fizičkom, astralnom, mentalnom i duhovnom smislu. Iz toga slijedi kako svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale.

Pojam čakri i upotreba boja i odgovarajućih kristala proteže se kroz dugu civilizacijsku povijest i spominje u Upanishadama.

Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom. Spoznati pravu prirodu našeg tijela i uskladiti se sa njegovim potrebama znači biti na pravom putu savršenog zdravlja, sreće, cjelovitosti i smislenosti.

Čakra narukvica izrađena je od poludragog kamenja od kojih svaki djeluje na jednu od  sedam čakri – crveni koralj, karneol, citrin, ahat, tirkiz, lapis lazuli, ametist, vulkanska lava.

Nošenjem čakra narukvice prilagođavate vibraciju čakri s vibracijom kristala, usklađujete ih i omogućavate neometan protok energije kroz njih.

Čakra narukvica s miješanim poludragim kamenjem za iscjeljenje sedam čakri

Poludragi kamen crveni koralj, karneol, citrin, ahat, tirkiz, lapis lazuli, ametist, vulkanska lava, spiralni detalji i metal.

Cijena: 150 kn

Prethodna objavaHvala ti na lekciji!
Slijedeća objavaPrije nego što sami sebi postavite dijagnozu depresije, zapitajte se ovo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. ovaj tekst mi se svidja.Ja sam doktorka-anesteziolog.Imam znanje o vezi polugragog kamenja sa raznim bolestima i vezi istog sa horoskopom
    Tako bi svaka narukvica trebala da bude unikatna,prema tegobama i horoskopskim odredbom

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.