Energetska medicina je bazirana na korištenju iscjeliteljskih moći i na jakoj povezanosti između uma i tijela.

Fizičko se tijelo sastoji od 5 osnovnih elemenata – zemlje, vode, vatre, zraka i etera.

Za dobru funkciju svih fizičkih organa bitan je slobodan protok energije kroz 7 energetskih centara – čakri – smještenih uzduž kičmenog stupa.

Čovjek je zdrav ako su mu čakre usklađene i otvorene za protok energije; što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji.

Ako čakra ne može metabolizirati energiju, kažemo da je blokirana. Tok energije je preslab pa pojedini dijelovi tijela nisu opskrbljeni s dovoljno energije.

Stoga postepeno nastaju kvarovi i smetnje koje prepoznajemo kao bolesti ili različite psihičke poteškoće na materijalnoj razini čovjekovog postojanja.

Svaka čakra je odgovorna za određeno područje u fizičkom, astralnom, mentalnom i duhovnom smislu. Iz toga slijedi kako svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale.

Pojam čakri i upotreba boja i odgovarajućih kristala proteže se kroz dugu civilizacijsku povijest i spominje u Upanishadama.

Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom. Spoznati pravu prirodu našeg tijela i uskladiti se sa njegovim potrebama znači biti na pravom putu savršenog zdravlja, sreće, cjelovitosti i smislenosti.

Čakra ogrlica za iscjeljenje izrađena je od poludragog kamenja crvenog koralja, karneola, citrina, ahata, tirkiza, lapis lazuli, ametista i vulkanske lave. Može se nositi i kao dvostruka narukvica.

Nošenjem čakra narukvice prilagođavate vibraciju čakri s vibracijom kristala, usklađujete ih i omogućavate neometan protok energije kroz njih.

Čakra ogrlica i brojanica za iscjeljenje 7 čakri

Od poludragog kamenja crvenog koralja, karneola, citrina, žada, ahata, lapis lazuli, ametista, rozenkvarca i gorskog kristala.

Cijena: 450 Kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here