10-tjedni intenzivni ciklus uz Kundalini yogu, meditaciju, ples, kristaloterapiju, aromaterapiju, holističke recepte….

“There is deep wisdom within our very flesh, if we can only come to our senses and feel it.” (Elizabeth A. Behnke)

Još jedna u nizu mojih radionica/ciklusa, vrlo kompleksne i bogate naravi na kojoj dugo radim i za koju već poduže postoji veliki interes!
Svaki tjedan ćemo se posvetiti jednom energetskom centru, u Kundalini yogi smatramo da ih ima 8, a zadnja 2 tjedna ćemo raditi na harmoniziranju i održavanju svih čakri zajedno.

Raspored satova: ponedjeljak i srijeda 19-20.30h, via Zoom

PUTOVANJE KROZ ČAKRE “8 rays of the rainbow”

10-tjedni online ciklus

Što su ČAKRE?

Tvoje tijelo je kompleksni sustav satkan od mnoštva suptilnih energija, centara, energetskih kanala, i mnogih nevidljivih i neopipljivih konstrukcija koje su, zbog tvoje ograničene vanjske percepcije, golim okom nevidljive. Čakre su jedne od njih, predstavljaju centre svijesti u tebi.

To su fokalne energetske točke ispunjene pranom (vitalnom energijom) te imaju jasan, direktan i neposredan efekt na tvoj svakodnevni život. Pojedina čakra na koju je većina tvoje kundalini energije fokusirana određuje tvoje bazično ponašanje i oblikuje tvoje stavove.

Kundalini joga je moćan oblik joge koji pruža duboko ozdravljenje oslobađajući svaku traumu iz energetskog tijela. Kroz ovo izdanje, možemo prepoznati obilje koje je naše pravo pri rođenju, živjeti iz srca te krenuti na put prema ljubavi, radosti i prosperitetu.

Poznata i kao “joga svjesnosti”, ova praksa postupno djeluje kroz određene setove koji uključuju kombinaciju pokreta, zvuka i meditacije, kako bi vas nježno osposobili da postanete svjesniji svojih blokova, emocionalno i fizički. Radeći sa sustavom čakri, Kundalini Yoga može pomoći bilo kome da postigne cjelovitost i integraciju, ukloni blokove i ograničavajuća uvjerenja te poboljša samopouzdanje, snagu i upornost.

Kroz ovo iscjeljujuće i uzdižuće putovanje, naucit ćete lijepe mantre, kako pustiti svoj glas i dopustiti da te iscijeljuje, brojne vježbe disanja te spojiti sve navedeno s vježbama za zdravlje kralježnice, asanama/pozama joge i drugim kreativnim moćnim pokretima kako biste postali svjesniji i otvorili protok energije fizički i mentalno. Ova povećana svijest katalizator je promjena i rasta te će vam omogućiti da usmjerite svoju energiju u područja koja zahtijevaju emocionalno ozdravljenje, smanjenje stresa, poboljšan fokus, mentalnu jasnoću i generalnu ravnotežu.

Do kraja ciklusa osjećat ćete se usklađenije i življe te ćete imati veću unutarnju snagu i mir.

Što je uključeno u ovaj ciklus:

 • 2 stručna online sata na Zoomu tjedno, svaki tjedan se posvećujemo drugoj čakri. Sve što ćemo raditi će Vam pomoći da aktivirate i postanete svjesniji svojih čakri (ukupno 20 videa)
 • 1 video snimka tjedno teorijske prirode vezano uz tjednu čakru (ukupno 8 videa)
 • tjedni recepti
 • Whatsapp grupa podrške – obavezni tjedni zadaci/feedback o kojima pričamo u grupi

Tko ne može prisustvovati nekom satu, dobit će snimku koja je na raspolaganju tjedan dana.

Praksa će biti nježna i snažna i kombinirat će kretanje, zvuk i umirujuće meditacije za duboko ozdravljenje.

Putovat ćemo kriyama/setovima joge koji se postupno pomiču od baze kralježnice do tjemena glave kako bi se uklonili blokovi i uravnotežili energetski centri za optimalnu emocionalnu i fizičku dobrobit.

Korak po korak ćete dobiti upute o tome kako iskoristiti svoj duhovni centar srca i podići svoju energiju da postanete svjesniji i doživite život s većom čistoćom, istinom, intuicijom i razumijevanjem.

Za koga je ovaj ciklus:

 • Pojedince koji nastoje njegovati dublju samosvijest i iscjeljenje.
 • Osobe koje žele naučiti više o svojim čakrama ili Kundalini jogi.
 • Svakoga tko želi očistiti unutarnje, emocionalne energetske blokove i osjećati više ispunjenja i sreće u sebi.
 • Ljude koji traže visoko učinkovit način za uravnoteženje i podizanje razine energije i razvoj svoje prirodne intuicije.
 • Ljubitelje joge zainteresirani za proširenje svoje prakse snažnom fuzijom pokreta, zvuka i meditacije.
 • One koji žele program samopomoći koji smiruje um i ubrzava misli umirujućim zvučnim strujama.
 • Sve koji imaju interes pronaći cjelovitu, duhovnu praksu koja im donosi više radosti i ispunjenja u životu.

Dopustite si osjetiti se cjelovitije i življe!
Započnimo s ovim uzbudljivim i duboko prosvjetljujućim putovanjem ZaJedno!

Prijave i extra informacije na mail: [email protected]

Prijave do: 04.09.2021.

Vodi:                                                                                                                                                                                                        

Svjetovno ime mi je Gloria Zacskai, svoje duhovno ime Jagdeesh Kaur sam dobila “inicijacijom” u Kundalini yogu, 2013.g.

Yoga me privlačila odmalena, kao i Indija i sve povezano s Istokom, ezoterijom i duhovnošću. Koketirala sam s različitim duhovnim pravcima, bila otvorena za sve, tražila se i poštovala sve što sam doživjela, no komadić svoje Duše sam našla upravo u – Kundalini yogi. 2015-te sam završila učiteljski trening koji je bio po 1.put organiziran u Hrvatskoj pod vodstvom učitelja iz Austrije, Nirmal Singha.

U međuvremenu sam svoj interes prosirila i na Aerial yogu, Yogu smijeha, nakon toga sam željela obnoviti povezanost s pokretom, te se zaljubila u divni fluidni spoj Kundalini yoge i plesa – Shakti [email protected], koji sam završila u Sloveniji.

Nadalje, reiki, masaže, rad sa ženama, teme Svete seksualnosti, tematske radionice i rituali povodom Mlade/Pune lune, holisticka njega, ljepota i zdravlje, kreativnost, pisanje, Tantrička numerologija, umjetnost življenja, zdravo/svjesno (vegansko) kuhanje, rad sa zvukom, usna akupunktura…. organiziranje povlačenja/retreata u prirodi.

Kontakt: https://www.templeofthesoul.net/

Facebook: Gloria Zacskai

Youtube: Jagdeesh Kaur