Oko 14 tisuća ljudi okupilo se u ponedjeljak na ulicama New Yorka kako bi masovnim vježbanjem joge obilježilo početak ljeta. Ljetni solsticij izvukao je na ulice Velike jabuke sve zaljubljenike u jogu, entuzijaste i ljubitelje prirode koji su Times Square okupirali prostirkama i “pozdravima suncu” obilježili kalendarski dolazak ljeta.

Jedan od osnivača ovog događaja Douglass Stewart, kaže da je upravo ova gradska lokacija u kojoj obično vrvi kao u košnici – idealno mjesto na kojem je moguće postići smirenje. On smatra da Times Square, kao raskrsnica na kojoj se ukrštaju putevi, predstavlja mjesto susreta različitih ljudi. Baš zato su ga odabrali kao lokaciju na kojoj ću testirati svoju teoriju ‘Uma iznad ludila’.

Ovo je deseti ljetni solsticij kako poklonici joge na Times Squareu postavljaju svoje strunjačice i upućuju pozdrav suncu. Kako to izgleda, pogledajte na videu koji je objavio Telegraph.co.uk.

Prethodna objavaPlivanje – sport koji jača dušu i tijelo
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 23.06.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

6 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here