Cho Ku Rei ogrlica crni ahat – Sinergijska snaga ahata i prvog Reiki simbola

2495

img 2761 58f20cc3249a2 58f221816d017Cho Ku Rei je prvi reiki simbol, simbol moći i snage. Štiti od negativnih utjecaja, revitalizira prvu i drugu čakru, privlači obilje. Crni ahat je zaštitnički kamen, produbljuje kreativnost, izdržljivost i volju za životom. Djeluje umirujuće.

atma.hr – 45

Više:

Crni ahat je zaštitnički kamen.

Ime je dobio po rijeci Achates u Siciliji. Prema muslimanskoj tradiciji osoba koja nosi prsten s ahatom je zaštićena od raznih nezgoda i ima dug život.

U drugim tradicijama vjerovalo se da liječi od uboda škorpiona, ugriza zmije, smiruje grmljavinu itd.

Simbolizira našu pripadnost Majci Zemlji, produbljuje fantaziju, kreativnost, izdržljivost i volju za životom. Djeluje umirujuće i ublažavajuće.

Čuva nas od nepoželjnih utjecaja i daje povjerenje u vlastite sposobnosti. Pojačava psihu, oslobađa nas od strahova i vraća samopouzdanje.

Crni ahat kao amajlija, služi za zaštitu od vračanja, daje zaštitu od ovisnosti, jača pamćenje, uklanja negativne misli i štiti od noćnih mora. Ukoliko se stavi ispod jastuka na kome se spava, on će dati mirne snove.

Astrolozi smatraju ahat kamenom Merkura, Venere, Mjeseca i Saturna. Koristi za pojačanje hrabrosti i samopouzdanja, također, on potiče  dugovječnost.

Crni ahat štiti od opasnosti, daje moć nad silama mraka i donosi ravnotežu u emocijama.

Koristi se u liječenju kožnih problema, uspješno otklanja vrtoglavicu, glavobolju, te liječi razne upale.

Cho Ku Rei je prvi reiki simbol, simbol je moći i snage.

Moć ovog simbola je izuzetno velika. Utječe na iscjeliteljsku energiju u nama.

Njegovo značenje je – „Prekidač svjetla“ – „Sunce je ovdje“ – „ovdje stavi energiju“, „ovdje daj snagu“. Čo ku rei predstavlja Sveti Kanal za životnu energetsku snagu „Sunca – Univerzalnog Kozmičkog Svemirskog Božanstva“, čija moć pojačava energiju djelovanja, mnogostruko umnožavajući njenu snagu.

Čo ku rei fokusira energiju koncentrirajući je u jednu točku, on je sklopka koja služi kao pojačivač energije i snage i to kada je okrenut u smjeru kazaljke na satu. Čo ku rei okrenut suprotno od kazaljke na satu koristi se kod bolesti, nesreća, tumora, karcinoma.

On je najmoćniji simbol pomoću kojega se može prizvati obilje, ali htijenje mora biti potpuno pozitivno, etički moralno, uvijek pažljivo izraženo.

Cho Ku Rei nam može pomoći i u sljedećim segmentima:

  • Očistiti će i zaštiti dom od svih negativnih utjecaja
  • Može očistiti kristale ukoliko je simbol u njihovom polju
  • Ima moć da zaštiti osobe u domu
  • Revitalizira prvu i drugu čakru

Cho Ku Rei ogrlica crni ahat

mini a

Cho Ku Rei je prvi reiki simbol, simbol moći i snage. Štiti od negativnih utjecaja, revitalizira prvu i drugu čakru, privlači obilje. Crni ahat je zaštitnički kamen, produbljuje kreativnost, izdržljivost i volju za životom. Djeluje umirujuće.

Veličina: 3-4 cm

Težina: 15-20 gr

Cijena: 150 kn