Drage žene,
ukoliko želite popraviti kvalitetu svakidašnjeg života, osnažiti svoju žensku stranu, postići unutarnju snagu, mir i ravnotežu i to kroz susret prvenstveno sa samom sobom, udruga „Kuća dijaloga“, nakon uspješno završene prve radionice, poziva vas na drugu radionicu iz ciklusa šest radionica za žene pod nazivom „SUSRETI U KRUGU“. Radionice iz ciklusa su samostalne cjeline te se mogu pohađati zasebno.

Druga radionica pod nazivom „Na kojem sam mjestu“ održat će se u subotu 10.10.2020. godine s početkom u 16:00 sati, na adresi Držićeva 10/V, Zagreb. Predviđeno trajanje radionice je do 20:00 sati.

Radionicu vode Slavena Cukrov Bezbradica i Vesna Ramljak, certificirane za vođenje Sistemskih konstelacija, suosnivačice udruge Institut za sistemsku praksu – Kuća dijaloga i asistentice Branki Devčić na edukaciji konstelatora u SKOLA-i.

Na radionici, Slavena i Vesna pomoći će vam otkriti živite li svoj život u skladu sa svojom kronološkom dobi, odnosno fazi života u kojoj se trenutno nalazite ili ste možda negdje malo zapele pa propuštate živjeti život u svojoj njegovoj punini. Dobit ćete mogućnost uvida u nesvjesne dinamike koje djeluju unutar vas te koji resursi su vam potrebni za postizanje unutarnje ravnoteže.

Metoda sistemskih konstelacija omogućuje da u kratkom vremenu iz nove perspektive sagledate odabranu temu iz vlastitog života (brak, životno partnerstvo, roditeljstvo, vlastito mjesto u obitelji, društvu ili poslovnom okruženju, studij, financije, zdravlje, nedoumice oko životnih izbora i sl.), otkrijete mjesto neravnoteže te resurse i potencijalna nova rješenja usmjerena ka postizanju uravnoteženog života.

Konstelacije pomažu da razumijete, doživite i spoznate sebe u kontekstu cjeline te ostvarite kvalitetnu povezanost sa sobom, svojom obitelji i okolinom.

S obzirom da su voditeljice primjenjujući metodu sistemskih konstelacija iskusile njezine neizmjerne dobrobiti u vlastitim životima, želja im je svojim stečenim znanjem i iskustvom pomoći i vama istražiti kako i zašto vam se nešto događa u životu te kako kroz promijenjenu percepciju postojećih životnih okolnosti naći resurse i ostvariti dobrobit.

Predstojeća radionica održat će se u manjoj grupi, u prostoru diskrecije, nadasve vodeći računa o uzajamnom poštivanju i uviđavnosti. Uz to, manje grupe omogućuju lakšu primjenu preporuka vezano za trenutnu zdravstvenu situaciju kod nas i u svijetu pa vas pozivamo da ukoliko osjećate potrebu ponesete maske, a puno zraka, otvorenih prozora i dezinfekcijska sredstva ćemo osigurati mi.

Napominjemo da će se u ciklusu radionica za žene „SUSRETI U KRUGU“ održati još i radionice na sljedeće teme:

  • Zatvaranje odnosa s bivšim partnerom (nema naprijed dok se ne otpusti prošlost) i odnos u prostoru s partnerom (bez laganja) – 24.10.2020.
  • Prijelazi granica (jesam li spremna) – 14.11.2020.
  • Ravnoteža privatnog i poslovnog života (Work-Life Balance) – 28.11.2020.
  • Odnos s pretkinjama (snaga iz prošlosti za budućnost) – 12.12.2020.

Cijena predstojeće radionice je 300,00 kuna po osobi, a ukoliko pohađate svih šest radionica cijena radionice je 250,00 kuna.

Pozivamo vas da se, s povjerenjem javite na adresu elektroničke pošte: [email protected]za sve dodatne informacije vezane za predstojeće radionice, kao i za dogovore ako ste zainteresirane za postavljanje sistemskih konstelacija izvan radionica, individualno ili u grupi.