Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Jeste li razmišljali o tome da bolest ili emocionalni problem može biti posljedica energetskog preopterećenja?

Nije nikakva tajna da ljudska svijest i svijest planete prolazi kroz monumentalne promjene. Mnoge od tih promjena su rezultat priliva više frekvencije energije koja ulazi u naš planet i teče u svakome od nas.

Moglo bi se reći da je evolucija čovječanstva transformacija energije. Ova viša energetska vibracija u konačnici će nam pomoći da iscijelimo mnoge probleme koje sada doživljavamo u našim životima i u svijetu, ali ta energija je također odgovorna za stvaranje drugih izazova s kojima se možemo suočiti.

Svatko od nas je energetsko biće i svatko od nas ima vlastiti vibracijski otisak prsta. Ako naša individualna energija nije usklađena s novim frekvencijama koje teku, energetska tranzicija od niskog do visokog može biti vrlo porazna za naše tijelo i um, a kao rezultat toga mogu se stvoriti emocionalni i fizički problemi.

Simptomi energetskog preopterećenja obično uključuju: anksioznost, glavobolju, bolove u tijelu, bol u leđima, depresiju, emocionalne probleme, zbunjenost, ozljede, drhtavicu, probleme sa spavanjem, udare energije, neurološke probleme – a čak i bilo koja akutna ili kronična bolest može biti (barem djelomično) rezultat energetskog preopterećenja.

Razmislite o tome na ovaj način; kada se previše energije dovodi  u elektronički uređaj, na primjer, ako uključimo  uređaj koje funkcionira na 110 volti u utičnicu od 220 volti, taj uređaj će u početku možda podnijeti tu energiju, ali ako energija nastavi dolaziti, energija će ga oštetiti, on će se pokvariti ili izgorjeti u potpunosti. Za to nije kriva ni energija ni uređaj. Problem je u tome što su nekompatibilni .

Bez obzira na to odakle ta energija potječe ili zašto sada dolazi – to se događa i svi smo pod njenim utjecajem. Ukoliko vaše fizičko ja ne može obraditi više frekvencije energije koja sada prolazi kroz vaše  tijelo i okolinu, to može dovesti do  fizičkih i emocionalnih izazova.

Integracija više vibracije

Da bi vaše tijelo lako i bez napora obradilo tu energiju više vibracije, dvije stvari su potrebne:

1. Vibracije vašeg tijela moraju biti u skladu s vibracijama ulazne energije. Drugim riječima, vaše tijelo mora vibrirati na istoj (ili sličnoj) frekvenciji kao dolazna energija. Razina vaše vibracije je uvijek u izravnoj vezi s frekvencijom vaših misli. Pozitivne misli proizvode više frekvencije, a negativne misli proizvode niže frekvencije.

2. Svaki dio tijela mora biti bez emocionalnih blokova, tako da energija može teći ravnomjerno kroz cijelo tijelo. Blokade nastaju kada pohranjujemo probleme u našim tijelima – to uključuje i boli iz prošlosti i buduće strahove. Bilo koje obeshrabrujuće uvjerenje kojeg se držimo može dovesti do emocionalnog bloka koji je pohranjen u tijelu.

Mi možda niti ne primjećujemo ovu blokadu dok energija nastoji teći kroz neki dio tijela, a onda se energija zaglavi. Zaglavljena energija tada biva pohranjena sve dok se ne oslobodimo blokade. To zaglavljena energija postaje stagnirajuća energija, a rezultat može biti bolest ili čak i ozljede.

Bol se može također pojaviti bez ikakve fizičke manifestacije bolesti ili ozljede. Bol s  fizičkom manifestacijom ili bez nje  nam govori da postoji blokada koju treba rješavati, tako da energija može teći. Emocionalni problemi moraju biti otpušteni  kako bi energija mogla teći. Kada energija teče, tijelo se iscjeljuje.

Na primjer, ako imate neriješeni  ljubavni, emocionalni problem, taj problem može uzrokovati energetsku blokadu i kada veća energetska vibracija pokušava teći –  ne može. Na kraju, energetska  blokada se može manifestirati u fizičkom izdanju. Rješavanje problema na fizičkom nivou nije dovoljno za ozdravljenje. Emocionalni blok mora biti otklonjen.

Tijelo ne laže. Ako obratite pažnju na svoje tijelo, znat ćete točno gdje energija nesmetano teče i gdje je zapela. Što je energija duže zaglavljena u nekom određenom dijelu tijela, javlja se veća fizička ili emocionalna bol.

Dobra vijest je da kada energija slobodno teče kroz vaše tijelo, ona ima moć da vas iscijeli i da podrži vaše uzdizanje na sljedeću razinu svijesti, uključujući zdravlje i dobrobit.

Ako imate energetsku blokadu ili preopterećenje …

Ako smatrate da prolazite kroz iskustvo priliva energije više frekvencije  koja  vam uzrokuje probleme, možete zamoliti svoje više ja da smanji energiju i zatim je postupno povećavati brzinom i intenzitetom koje vaše tijelo može podnijeti. Ali  također je bitno da svjesno pripremite svoje tijelo za više i veće frekvencije energije.

Postoje mnoge stvari koje možete učiniti kako bi uskladili vaše tijelo na više frekvencije energije i kako bi podržali povećan protok energije:

Disanje

Disanje može biti moćan lijek za kretanje energije.

Kada duboko udišete zamislite kako se energija polako kreće u svim dijelovima tijela jednako.

Više se usredotočite na područja gdje je energija možda zaglavljena.

Pokret

Yoga, Tai Chi ili bilo koja vrsta kretanja koje vaše tijelo  dovodi u sklad.

Rad na tijelu

Masaža, reiki, akupunktura, akupresura ili bilo koji drugi rad koji pokreće  energiju.

Ljubazni razgovor s tijelom

Kada negativno govorimo o našim tijelima, možemo smanjiti vibracije našeg tijela, a kada govorimo dobro o našem tijelu, vibracija tijela prirodno raste.

Možda čak želite razgovarati s ljubavlju s vašim tijelom. Ljubav prema sebi je jedan od najboljih načina da povećate svoju vibraciju.

Hidratacija

Budući da se naša tijela uglavnom sastoje od vode, hidratacija tijela vam omogućuje da zadržite vaše vibracije visokima.

Ako vam je tijelo dehidrirano, vaša vibracija je ugrožena.

Ishrana

Sve što ste stavili u svoje tijelo ima vibraciju i ta vibracija izravno utječe na vibraciju vašeg tijela.

Brza i procesuirana hrana, meso, riba, jaja i alkohol imaju niže vibracije, dok vegetarijanska, a posebno organska sirova prirodna hrana ima veće vibracije.

Gospodar svoje misli

Negativno razmišljanje smanjuje tjelesnu vibraciju, a pozitivno razmišljanje podiže vibraciju vašeg tijela.

Misli pune ljubavi vibriraju visoko, a misli ispunjene strahom vibriraju nisko.

Možete odmah promijeniti svoje tijelo i vibraciju, jednostavno promjenom misli.

Otpustite emocionalne blokade

Koristite emocionalni proces ozdravljenja koji vam omogućuje da se oslobodite emocionalnih blokada – opraštanje je obično dobar način za to.

Ovisnosti

Ovisnost ukazuje na blokadu energije.

Kako bi se oslobodili ovisnosti, morate riješiti uzrok ovisnosti.

Meditacija

Meditacija omogućuje otpuštanje.

Kada otpuštate, vaša vibracija prirodno raste.

Ugasite to

Isključite TV i internet – isključite sve što negativno utječe na energiju.

Budite odgovorni za svoju pažnju.

Priroda

Kada provodite vrijeme u prirodi, vaša vibracija prirodno raste.

Biljke, drveće i životinje govore nam na nesvjesnim razinama.

Ova unutarnja komunikacija pomaže nam da se uskladimo s ritmom prirode i kao rezultat toga naša se vibracija lako diže.

Detoksicirajte svoje tijelo

Oslobađanjem tijela od pohranjenih kemikalija i toksina vaše tijelo se može uskladiti s višim vibracijama.

Govorite svoju istinu

Ukoliko se suzdržavate reći svoju istinu – zarobljavate energiju u tijelu.

Odvažite se i izrazite sebe na zdrav način.

Slušajte svoje tijelo

Vi intuitivno znate što utječe na vibraciju vašeg tijela.

Napravite potrebne prilagodbe.

Poštujte svoj hram

Bez obzira kako se može činiti, vi imate potpunu kontrolu nad vašim osobnim vibracijama. Mogao bi biti izazov uskladiti svoje tijelo s tim većim energetskim frekvencijama, ali ako rastete, iscjeljujete se i budite se, ovo energetsko usklađivanje je bitno i pozitivni rezultati su nemjerljivi.

Kada konačno integriramo veću energiju u fizičkom tijelu, rezultati su veća jasnoća, povećana živost, prirodna energija, mladost, fizičko zdravlje, mentalna dobrobit i superiorna sposobnost svjesnog stvaranja.

Mislite o svom tijelu kao o hramu  za izražavanje duhovne energije u fizičkom obliku. Kada poštujete hram koji je dom vašem duhu, povećati ćete svoju vibraciju, a viša energija će vas uskladiti s vašom najboljom verzijom sebe. To je sveto putovanje natrag u cjelovitost.

Izvor: wakeup-world

Prethodna objavaOstvariti svoj puni potencijal
Slijedeća objava60 stvari koje bi trebali učiniti i reći kako bi podigli SRETNO dijete
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.