Foto: spirtualposts.com

Koja numerirana anđeoska karta vas poziva upravo u ovom trenutku? Odaberite broj i čitajte dalje kako biste otkrili svoju poruku.

Uvijek govori dobro o drugima…
Poruka anđeoske karte 1:

“Svi želimo biti voljeni. Tako mnogi od nas žele biti voljeni na poseban način. Smatramo da bismo trebali moći diktirati način na koji se ljubav pojavljuje u našem životu. Tražimo one kojima želimo dati ljubav i želimo da ta ljubav bude isporučena.

Danas nam Duh govori da ako bismo jednostavno odvojili vrijeme, kada bismo zastali i pogledali oko sebe, primijetili bismo kako nam ljubavi dolazi u mnogim oblicima, a ljubav u svakom obliku je dar, piše Spirtual posts. Ljubav će vam danas pokazati svoje svjetlo, hoćete li to primijetiti? “

Poruka anđeoske karte 2:

“Novi dan! Nova prilika za promjenu! Svaki novi dan je prilika za početak. Što mislite – gdje je potrebna promjena? Samo naprijed, napravite tu promjenu!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Malim koracima, već dugo vremena, krećete se prema ostvarenju cilja, a danas je izvrstan dan da donesete glavnu odluku i transformirate područje u vašem životu kojem je to potrebno. Energija Svemira vas podržava. Vi to možete.”

Poruka anđeoske karte 3:

“Stvari su upravo postale stvarne, zar ne? Vaši anđeli i vodiči su uz vas dok prebivate u miru i slijedite ono što ste odabrali. Oslonite se na njih, oni će vam pružiti podršku i hrabrosti da krenete naprijed i donosite prave odluke za sve uključene.

Vi ste snažno biće svjetlosti koje je potpuno podržano. Imajte hrabrosti suočiti se s nedaćama i znajte da će sve biti dobro na kraju. “

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

Uvijek govori dobro o drugima…
1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.