Core Evolution – Integrativan, Tjelesno orijentiran, Mindfulness centriran.
Poveži, utvrdi i ojačaj svoje kvalitete i kapacitet radošću ispunjenim transformacijskim istraživanjem koje uključuje: individualno i grupno procesiranje, unutrašnji i vanjski pokret, ples, kreativni izražaj, komunikaciju, meditaciju i više.

Core Evolution se bavi cjelovitošću osobe – osobnim kvalitetama i jedinstvenim potencijalem. Iz ovog povjerenja u našu svojstvenu i nerazdvojnu moć ljubavi, dobrote, kreativnost i kapacitet za samoizlječenje, upotrebljavamo ove kvalitete i resurse da bismo se pomakli prema ispunjenju i samoostvarenju – osobno i profesionalno.

Na ovoj iskustvenoj radionici bavit ćemo se:
♦ Stanična Svijest i Prakticiranje Mindfulness-a
Kako strukturiramo naša iskustva na nivou tijela, osjećaja, razmišljanja, uma te usmjeravamo našu volju prema realizaciji osobnog potencijala?

♦  Istraživanje Matrice Uzemljenosti
Core Evolution pristup uzemljenosti i istovremenoj povezanosti sa Svemirom i cjelokupnim postojanjem.

♦ Tijelo je Hram Duše
Kako je osobna “priča” vidljiva u našem tijelu?
U vašem osobnom razvoju nastali su unutrašnji obrasci djelovanja, koji utječu na vaše emocije, tjelesne reakcije, razmišljanje, ponašanje i vjerovanja. U našem radu ih nazivamo Osobni Reakcijski Obrasci. Oni su imali važnu ulogu u vašem ranom postojanju, no većinom više nisu adekvatni za ono što ste danas. Iskustveno i promatranjem tjelesnih reakcija, razumjevajući pozadinske stvarne emocionalne potrebe te učeći kako ih zadovoljiti, možete uspješno promjeniti te obrasce.

♦  Represijom Ekspresija, može nastati Depresija
Kakva je bila vaša osobna dinamika koja nije mogla biti iskazana i življena na vaš način? Koje su posljedice u tjelesno – um polju, kakvi stavovi i ponašanje su rezultirali iz toga te su još uvijek aktivni i danas?

♦  Tjelesna svijest i Realizacija svih vremenosti
Transpersonalna dimenzija iskustvenosti, kojom se proširuje naša percepcija realnosti te pokreće smisao života Voljom Vašeg Srca.

Ova radionica je prilika za kvalifikaciju za priključiti se novom Core Evolution treningu Slovenija / Hrvatska prosinac 2017.

Radionica je na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski ako bude potrebno.

25. studenoga – 26. studenoga 2017.

CORS – Centar Osobni Razvoj i Svjesnost
Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb, Croatia

Kotizacija: 1390kn za prjave do 5.11., a 1690kn poslije 5.11.2017.

Obvezne prijave ovdje.

Jagor Tomašević, [email protected], whatsapp 0994410257

Prethodna objavaZabavni test: Tko ste bili u prošlom životu – prema vašem datumu rođenja
Slijedeća objava”Ako tražite sreću za druge, naći ćete je i za sebe” – 28 najmoćnijih citata svih vremena
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.