IMGP7944aOgrlica je izrađena u kombinaciji bijelog riječnog koralja, titanium kvarca, mističnog mat kvarca i crne vulkanske lave s privjescima Ganeša, Om i Meditacija u lotosu.

atma.hr – 45

Više:

Lava je poznata po svojoj kvaliteti uzemljavanja i odlična je za smirivanje emocija. Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja. Uklanja nepotrebne slojeve emocionalnih vezanosti.

Zbog svoje jake veze sa zemljom i njenog  stvaranja u središtu Zemlje, fantastična je za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre i povezivanje sa Zemljom.  Omogućuje nam da ukorijenimo raspršenu energiju i pronađemo fokus i ravnotežu.

U dalekoj prošlosti postojalo je vjerovanje da lava posjeduje energiju svijeta pa se toplo kamenje koristilo za iscjeljivanje, te se davalo vojnicima tijekom bitke kako bi ostali mirni.

U današnje vrijeme vulkanska lava – kamenje koristi se za razne ljekovite kure i ezoterične nauke.

Ublažava kostobolju, smanjuje bolove u leđima, zglobovima i mišićima, potiče cirkulaciju, liječi neplodnost, povećava libido.

Bijeli koralj čuva od koštanih oboljenja i rahitisa, karijesa i paredontoze.

Titanium kvarc stimulira svijest o univerzalnoj ljubavi, izvlači negativnost i širi iscjeljujuću energiju po tijelu i okolini.

Proizvod prikazan na slici je ogledni unikatan primjerak, izrađujemo po narudžbi gotovo identičan ručni rad. Ima samo nekoliko primjeraka!

Crno – bijela Ganeša yoga ogrlica od poludragog kamenja

IMGP7946aOgrlica je izrađena u kombinaciji bijelog riječnog koralja, titanium kvarca, mističnog mat kvarca i crne vulkanske lave s privjescima Ganeša, Om i Meditacija u lotosu.

Dužina ogrlice je 35 cm s mogućnosti produženja lanca.

Cijena: 320 kn