Pridružite se stvaranju jedinstvenog prostora za događaje i susrete u prirodi – Auditorija u kamenom krugu! Živjeti iz srca, slaviti moć i inteligenciju srca nije neki romantičarski izraz već je stanje duboke povezanosti sa svojim bićem, ukorijenjenost u svojem izvoru, označava stanje ili prostor iz kojeg djelujemo u svakodnevnom životu.

* SPONZORIRANI ČLANAK *

U srčanom prostoru svakog od nas se događa sinteza dvije kvalitete, duhovna, kozmička energija se povezuje s vitalnom zemaljskom energijom i u toj interakciji nastaje uravnotežena, ujedinjena energija i „informacija“ koja je prožeta kvalitetom i snagom Ljubavi – koja je prepoznavanje i jedinstvo sa svime oko nas.

Taj „sistem“ u nama (a isti takav postoji i u našim životnim prostorima i krajolicima) djeluje tako da ujedinjuje, harmonizira i transformira kako bi ta ujedinjena energija i „informacija“ mogla „teći“ i hraniti naše vitalno-energetsko tijelo.  Takvo stanje i protok znači da smo cjeloviti, duboko povezani sa svojim unutarnjim snagama i potencijalima i da možemo u potpunosti preuzeti i živjeti svoju ulogu u trenutnom procesu globalne transformacije.

Gea-viva

U želji da otkrijemo i potaknemo otkrivanje kvalitete srca u nama (i u krajoliku)  te da te kvalitete postanu vodeće u široj zajednici članice udruge Gea Viva su dizajnirale i napravile kameni krug u Milni na otoku Braču.

Uspavana-ljepoticaKrug djeluje kao akupunktura Zemlje i temelji se na drevnom znanju geomantije koje obuhvaća sposobnost komuniciranja i povezivanja materijalne stvarnosti sa suptilnim, višedimenzionalnim aspektima Zemlje i Kozmosa te ostvarivanje prostora koja nas povezuju i dovode u sklad s vlastitim unutarnjim snagama i s prirodom.

Kameni krug se sastoji od šest stojećih i dva ležeća kamena s isklesanim kozmogramima. Kozmogrami su individualno kreirane forme koje generiraju i prenose iscjeljujuće impulse podržavajući tako otkrivanje kvalitete srca u nama, kao i u krajoliku.

Krug je dizajniran i postavljen tako da stvara i otvara prostor u kojem se svatko može povezati s vlastitom srčanom kvalitetom, izraziti je i svjesno je unijeti u svoj svakodnevni život.

Pridružite se otkrivanju moći i inteligencije srca čovjeka i Zemlje:
http://fr.ulule.com/stone-circle-auditorium/

Radionice-Gea-Viva

Prethodna objavaVIDEO: Levitacija objekata pomoću zvuka
Slijedeća objavaLimunova kora za zdravlje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.