Tamara St. John (California, USA), otkrila je tijekom diplomskog studija da ima rak dojke. Bez zdravstvenog osiguranja bila je prisiljena naći sama potencijalni tretman i lijek ili umrijeti.

2009. u travnju otkrila je kvržicu na dojci, no zbog obveza oko završetka studija odgađala je posjetu doktoru. Ubrzo nakon toga, u svibnju, izgubila je i posao, bila je svjesna da ima rak, no svejedno se nije htjela nositi s tim jer joj je prioritet bio diplomirati. Dva mjeseca nakon, rak joj se proširio na limfne čvorove, imala je nekoliko otečenih limfnih čvorova ispod pazuha i sve je bilo jako upaljeno. Usprkos tome, u lipnju je diplomirala, ali je i dalje bila svjesna da nema novaca za liječenje.

Plakala je ispred računala i rekla Bogu da ju je sigurno s razlogom stavio na ovaj put i pitala ga što želi da učini, te zamolila da je vodi putem prirodnog liječenja. Konvencionalno liječenje nije dolazilo ionako u obzir jer je to prošla sa svojom majkom dok je imala samo 12 godina. Prepustila je sve u Božje ruke i prepustila se njegovom vodstvu i došla do Budwig protokola i sjemenki koštica marelice.

Budwig dijetu osmislila je Johanna Budwig i smatra se jednom od najuspješnijh prirodnih metoda liječenja raka. Osim promjene prehrane, zahtijeva i promjenu drugih životnih navika koje pomažu u ozdravljenju. Dok sjemenke koštice marelice sadrže najveću koncentraciju vitamina B17 kojemu se pripisuje moćno anitkancerogeno djelovanje.

Odmah je započela Budwig dijetu u lipnju 2009. Kroz nekoliko tjedana kvržice su se počele smanjivati i nešto se događalo. Bila je jako iscrpljena, spavala je po 15 sati i osjećala se zamagljeno. Znala je da je rak prilično napredovao. Nakon nekoliko mjeseci počela je koristiti i sjemenke koštica marelice, te svježe sokove da detoksicira tijelo. Ujedno je mnogo vježbala, hodala i boravila na suncu.

I tako je počela zacjeljivati.

U rujnu 2009. pojavio joj se osip na vratu u obliku kruga, nije znala što se događa pa je pitala biokemičara, nutricionista i oboljele od raka što je to. Rekli su joj da su to receptori epidermalnog faktora rasta koji označavaju da se tijelo liječi od raka, najčešće kod naprednog raka dojke ili pluća. Pokušavala je izliječiti taj osip, ali ništa nije pomoglo, rekli su joj da će nestati nakon što se izliječi od raka. Imala je taj osip 8 mjeseci do travnja 2010. kada se povukao.
Tada je pomislila da je izliječena i prestala je prakticirati sve tretmane i dijetu. Počela je jesti nezdravu hranu, krcatu šećerom, kao i prije bolesti. Nakon 6 mjeseci, rak se vratio gori nego ikad. Bila je očajna, spavala je po 21 sat dnevno i osjećala se kao da niti nije spavala. Do prosinca je opet prakticirala dijetu, za koju je osjećala kao da ne djeluje te da ona sama umire.

U očaju se obratila Bogu i rekla da prestaje s detoksikacijom, da više neće ništa poduzimati i da se miri sa smrću.

Otišla je spavati, i drugi dan se probudila s jakim proljevom, stalno je trčala na wc i u tom trenu osjetila je da se detoksicira, kao da je netko maknuo ogroman teret s tijela, znala je da joj se dogodilo čudo!

Rak nije nestao, no dobila je dovoljno snage da nastavi svoju borbu u vidu detoksikacije, sokova, i sjemenki koštica marelice. To je bio cjelodnevni proces, ali nisu postojale druge opcije u vidu kemoterapije ili radijacije.
Bilo joj je drago što nije imala osiguranje ili novac jer bi onda otišla drugim putem i vjerojatno bi se ipak odlučila za konvencionalno liječenje, ali drago joj je da je ispalo drugačije.

Danas je Tamara St. John još uvije živa i zdrava, te je napisala knjigu o svom putu, a vodi i stranicu tamarastjohn.com gdje nastavlja svoju misiju osvještavanja ljudi o prirodnim metodama liječenja raka.

Njenu priču možete pogledati i ovdje:

tamarastjohn.com

Pripremila: Ivana Sabljić

Prethodna objava20 totalno impresivnih preuređenja u domu – koje možete izvesti sami! Predobro!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.04.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.