Nudim odgovor na često postavljeno pitanje da li energetski tretman uopće pomaže i što je energetska voda koja je mnogima još uvijek nepoznata tekućina. Za sve koji žele biti educirani nudim egzaktan odgovor potkrijepljen radiološkim fotografijama koje potvrđuju moje navode, a objektivnost navedenog teksta sami procijenite.

Piše: Denis Bušelić
Spletom okolnosti sam bio prinuđen obaviti energetske tretmane s vrlo jasnim ciljem tj. da u što kraćem roku pokušam regenerirati frakturu kosti muške šake isključivo zbog ljubavi prema sportu te ozljeđene osobe odnosno što bržem njegovom povratku napornom sportskom treningu.

Prišavši tom eksperimentalnom tretmanu sam vrlo brzo došao do vama neobičnih rezultata koji su po mom skromnom mišljenju vrlo potrebni za zdravlje čovječanstva.

Kao što smo već spominjali, voda je jedina tekućina koja je u stanju akumulirati tretiranu energiju te istu putem ispijanja prenijeti konzumentu bez gubitka energetske moći.

Očekivano jest, ali kroz stvarnu praksu sam doznao točno kolika je moć u konzumiranju čiste energetske vode koja u simbiozi s direktnim energetskim tretmanom jako pozitivno djeluje na organizam pa i na frakturiranu kost, što je do sada bilo nemoguće shvatiti.

Napominjem da zahvaljujući rendgenskoj snimci danas imam točno vidljive rezultate za potpuno novu mogućnost zalječenja bolesnog organizma.

Također znam da je malo terapeuta pokušalo zacjeljivanje frakturirane kosti tzv. alternativnom metodom.

Na priloženoj radiološkoj slici se vrlo jasno vidi fraktura kosti palca koja je snimljena rendgenom neposredno nakon teškog loma palca šake, slika je dovoljno uvećana i snimljena raznim uglovima da se iz priložene procjeni težina i veličina te frakture.

image2
Na drugoj priloženoj slici vidimo istu frakturu nakon samo 5 dana energetskog tretiranja, a dobiveni rezultati su vrlo interesantni.

Napominjem da je frakturiran palac bio medicinski imobiliziran gipsom i nije bio tretiran magnetom, ultrazvukom ili nekim sličnim mediciskim uređajem.

Na radiološkoj snimci je vidljivo da se zacijeljena kost malo pomaknula, ali ta činjenica ničim nije spriječila brzinu okoštavanja frakturirane kosti.

Radiološki je snimljeno iz raznih kutova s vidljivim promjenama odnosno brzim smanjivanjem frakturiranog procjepa te stvaranjem nove koštane srži tako da je i neukoj osobi vrlo vidljiva brzina zacijeljivanja frakture.

Standardna medicina točno propisuje dosadašnje potrebno vrijeme zacijeljivanja ovakovog teškog prijeloma, propisano vrijeme okoštavanja iznosi od 8 – 10 tjedana.

Napominjem da je priložena slika rendgenom snimljena nakon 5 dana konzumiranja energetske vode i korištenja intezivnih energetskih tremana.

image3

Tako vidljive rezultate brzog koštanog zacijeljivanja smo dobili zahvaljujući konzumiranju energetske vode i znakovitog korištenja energetskih tretmana.

Takav način liječenja mnogi skeptici negiraju isključivo zbog neznanja i osobne neinformiranosti te ga rado nazivaju čiribu-čiriba tretmanima.

Mislim da će mnogi dosadašnji skeptici nakon ovog eksperimenta i radiološke snimke promijeniti dosadašnje mišljenje o mogućnosti energije koju dajemo ili vrlo lako primamo.

Vrijedno saznanje je da tu energetsku moć možemo ciljano primjeniti u svim segmentima života što znatno olakšava mogućnost daljnjeg življenja.

Obzirom da će se razni manipulatori dosjetiti lakoj zaradi te ljudima ponuditi lažnu energetsku vodu sa ciljem brze zarade, preporučujem našem pučanstvu da ne nasjeda lijepim pričama i ne konzumiraju ponuđene im plagijate.

Napominjem da energetsku vodu ne proizvodim te nikakvu konzumaciju enrgetske vode ne nudim odnosno sve je dopušteno vašoj slobodnoj volji. Nakon ovih uočljivih promjena osobno bi svakoj osobi preporučio svakodnevno konzumiranje čiste energetske vode koja svima pomaže u svakoj životnoj situaciji pa i onda kad sre uvjereni da ništa ne trebate.

Želim da pamtite činjenicu da dragocjenu energiju trošite pri svakom pokretu, obična misao je također utrošak energije, a istu svakodnevno trošite te znajte da ju je potrebno uredno nadoknaditi.

Energetsku voda preporučam iz razloga jer je lakše energiju kozumirati kod kuće umjesto odlaska do terapeuta, a krajni rezultat je isti.

Napominjem da je jedino pitka voda u stanju akumulirati dragocjenu energiju, a vi je ispijajući preuzimate istu bez gubitka jer energija je neuništiva.

Osobama koje nemaju mogućnost konzumacije energetske vode bih preporučio upotrebu energetskih tretmana kod energo-terapeuta iz razloga što ti tretmani sigurno nisu štetni ljudskom organizmu, nemaju neugodnih nuspojava te tvrdim da sigurno pomažu svakoj osobi.

Promjene nakon samo jednog tretmana su svakom konzumentu lako uočljive te ih možete brzo osjetiti odnosno vidjeti i bez rendgenske snimke.

Srdačan pozdrav,

Denis Bušelić, 21000 Split
Gsm : +385 99 7062999
Mail : [email protected]
www.dbenergypump.com
Prethodna objavaAhat
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 15.06.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.