Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

Ovo nije posao koji morate pronaći ili otkriti. To je djelo koje je upravo pred vama, način na koji se osjećate pozvanima da govorite, da djelujete, da ponovno izumite, da iscjeljujete u nesavršenim, neurednim situacijama u kojima se trenutno nalazite. Vaš dio posla već vam šapuće ako još ne govorite glasno. To su ideje u vašem umu i srcu upravo sada.

Uvijek govori dobro o drugima…
Da su anđeli mogli popričati s vama kad ste bili na putu u ovaj život (između nekih drugih komentara o ljubavi, strahu i vašoj slavi), mogli su reći:

Vi sada ulazite u prijelazno vrijeme.

Prošlost: svijet vode, dizajniraju i definiraju muškarci.

Budućnost: svijet vode, dizajniraju i definiraju žene i muškarci.

Sadašnjost: Prijelaz. Da, stavili smo vas na prijelazni tim.

Ono što je toliko teško shvatiti je da će ono što je u vama, kao u ženi ovog prijelaznog vremena, biti vrlo različito od onoga što je izvan vas. Ono što morate unijeti u svijet bit će vrlo različito od onoga što vidite pred sobom. Ali ono što morate donijeti nije ludo ili pogrešno. Zapravo, to je upravo ono što svijet treba.

Kao da je svijet sav obojen u ljubičasto i vi i vaše sestre ćete donijeti žutu boju. Ili kao da je plav i donijet ćete crvenu.

Ne vjeruj svemu što misliš…

To znači da ćete biti revolucionar. Bit ćete revolucionari, bez obzira sviđa li vam se ta ideja ili želite učiniti vašu stvar tiho “biti učitelj, medicinska sestra, liječnik, poslovna žena, umjetnik, mama, baka, volonter, poduzetnik”, piše Tara Sophia Mohr za Mystic mamma.

Bit ćete revolucionarni jer će svaka žena koja je autentična u svom radu donijeti ideje i načine rada koji su u suprotnosti sa statusom quo njezine tvrtke, industrije, zajednice, statusa quo definiranog muškim vrijednostima i muškim načinima rada.

Anđeli bi možda dodali ovo: ‘Dakle, ako ikada počnete sumnjati ili se suzdržavati ili utišavati samo zato što su pitanja koja imate, ideje u vašem umu ili način na koji radite toliko različiti od statusa quo, zapamtite da je razlika točno onakva kakva treba biti. Vi ste ovdje da biste donijeli drugačiji način.

Težak je i uzbudljiv posao kojeg trebate odraditi. To je ‘ženski rad’ našeg posebnog trenutka u povijesti.

Ne morate napraviti sav posao, ali od vas se traži da radite dio tog posla koji vam je dan.

77

Sada, prije nego što uzviknete da jednostavno ne znate što je taj dio ili paničarite jer nemate vremena ili propusnosti za bilo što dodatno, zapamtimo: ovo nije posao koji zahtijeva dodatno vrijeme. To je rad vezan za to kako živite svaki trenutak svog života.

A ovo nije posao koji morate pronaći ili otkriti. To je djelo koje je upravo pred vama, način na koji se osjećate pozvanima da govorite, da djelujete, da ponovno izumite, da iscjeljujete u nesavršenim, neurednim situacijama u kojima se trenutno nalazite.

Vaš dio posla već vam šapuće ako još ne govorite glasno. To su ideje u vašem umu i srcu upravo sada.

Od vas se traži samo da ne zaustavljate one stvari u vama koje najviše želite izraziti. Ako im dopustite da teku, napravit ćete svoj revolucionarni rad i napravit ćete ga lijepo.

Ne morate to činiti sami, iako se ponekad osjećate kao da ste sami. Hodate ovim putem sa svijetom žena koje preživljavaju na stjenovitom tlu ovoga svijeta, mijenjajući ga u bogatiju i zdraviju zemlju.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako ga potražite, počet ćete vidjeti svuda oko sebe ovaj zajednički put žena u vašoj sredini, svaki od njih će djelovati na drugačiji način na neki aspekt svijeta.

Znajte ovo: blagoslovljeni ste u ovom poslu. Svaki korak na putu kojim hodate u ovom poslu je blagoslovljen. Anđeli vole ljubav i mogu vidjeti svijet kojem omogućujete postojanje.

Tara Sophia Mohr 

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.