Postoje univerzalni zakoni akcije i reakcije, zakoni egzaktni kao i zakon gravitacije, koji potvrđuju da kada se na nešto intenzivno fokusiramo i unesemo emociju u tu koncentraciju – manifestacija naših želja počinje.

Kako bi nešto bilo ZAKON, treba funkcionirati konstantno.

SVE što vidite oko sebe je prvo moralo postojati u mislima – telefoni, automobili, internet, računala, brodovi, avioni, rakete… Toliko moćne su misli!

Koliko često trošimo ovu moćnu mentalnu i emotivnu energiju na nebitne i štetne stvari, na jadikovanje, kritiziranje, itd? I onda to na što mislimo, postane navika i samo-ostvarujuće proročanstvo.

atma.hr – 39

Koraci za manifestaciju

Definirajte što želite.

Za mnoge ni ovo nije lako. Ako kažete da ne znate, onda se obmanjujete ili se bojite reći iz straha od neuspjeha ili iz straha od uspjeha. Zašto uspjeha? Jer uspjeh nosi odgovornost i pitanje “Što dalje? Što ako je to to?!”

Gdje ste sada (točka A) i gdje želite biti (točka B)? Kolika je realna udaljenost od A do B?

Koliko je realan/ostvariv vaš cilj? Ja možda mogu željeti biti astronaut, ali realno znam da nemam ni kvalifikacije, ni mogućnosti, a niti volje da dođem to tog cilja…

Ugrožava li moja želja nekog drugog? Oduzima li ostvarenje mog cilja drugima nešto što njima pripada ili im može uništiti život?

Napravite plan – grubi pa detaljni. Počnite od 10 godina za velike ciljeve ili 12 mjeseci za manje, onda idite unatrag dok ne dođete do tjednih pa dnevnih ciljeva.

Koncentrirajte se na to što želite, osjećajte kao da to već imate, vidite to jasno “okom” uma.

Proučavajte i pripremajte se. Djelujte, iako osjećate sumnju i strah.


Widget not in any sidebars

Važnost dnevne akcije

Mjerite svakih par tjedana približavate li se cilju, jeste li na istom mjestu ili ste zalutali s puta – inventura ciljeva vam može dati jasnoću, tako da možete provjeriti idete li prema željenom cilju ili treba nešto promjeniti.

Ako ne znate što treba promjeniti i vrtite se u krug, angažirajte profesionalnu pomoć ili pitajte one koji već žive vaše ciljeve – kako su to postigli? Da ste vaš problem mogli riješiti do sada, već bi to učinili sami. Skupite hrabrost i pitajte za pomoć ili vodstvo.

Kada postignete cilj, vrlo je važno da proslavite vaš trud, vaše postignuće! Možete to napraviti sami ili s osobom koja vam je draga. Priuštite sebi nešto posebno, otiđite na lijepi izlet, masažu, večeru… ili jednostavno zastanite, osjetite taj trenutak i duboko dišite.

Osvijestite kako je sav vaš trud donio rezultate koje sada živite!

DA, vi možete privući SVE što poželite!

Postanite kreator svog predivnog života.


Milijana de Mori

26814757 1576029952481160 530875440776135684 n

Međunarodni predavač i trenerica za uspjeh, otpuštanje trauma i poremećaja s prehranom

ATMA savjetnik

NLP & HNLP trener

Kundalini Reiki i Usui Reiki majstor

Prvakinja u 3 sporta, nositeljica titule “Najjača žena u Hrvatskoj”


atma zakon privlacenja

Privlačenje ljubavi i Privlačenje obilja

Teorijski i praktični dio s tehnikama i vježbama.

Trajanje: 90 min

Ulaz: 50 kn (na ulazu)

Ograničen broj mjesta!

Prijavite se ovdje:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]