Foto: pixaby.com

Venera, planet ljepote, ljubavi, prijateljstva i partnerstva, nalazi se u znaku Vodenjaka, a na Dan zaljubljenih kreira kvadrat sa strastvenim Marsom pa ćete biti izuzetno privlačni i karizmatični. Sada jednostavno biramo da nas kroz život vodi ljubav, a tri znaka Zodijaka, prema astrolozima, imaju povećane šanse za pronalazak nove ljubavi.

atma.hr – 78
Dan Zaljubljenih u 2021. godini događa se u trenutku kada dominira stelijum u Vodenjaku koji naglašava sve veze, ali i platonske ljubavi i dubinski odnos s vlastitim bićem.

Venera, planet ljepote, ljubavi, prijateljstva i partnerstva, nalazi se u znaku Vodenjaka (neovisnost, inteligencija i samosvijest) pa će nam za Dan zaljubljenih biti mnogo lakše shvatiti svoje potrebe i potrebe svojih prijatelja i romantičnih partnera.

Ovo su dobre vijesti za one koji su slobodni, jer će naglasak biti na iscjeljenju vlastite duše i prijateljskih odnosa. Venera ima moć da vas potakne da razvijete ljubav prema sebi, s tim činom voljenja privlačite i romantičnu ljubav u svoj život.

Na Dan zaljubljenih Venera kreira kvadrat sa strastvenim Marsom pa ćete biti izuzetno privlačni i karizmatični, a moguće je da vas privuče osoba koja inače nije vaš tip. Ograničavamo se od starih uvjerenja, percepcija ljepote i društvenih standarda, već jednostavno biramo da nas kroz život vodi ljubav.

Evo koja 3 horoskopska znaka imaju povećane šanse prema astrolozima za pronalazak nove ljubavi na Dan zaljubljenih:

atma.hr – 39

BIK

Osjećate se izuzetno dobro, zračite pozitivnom energijom i privlačite poglede gdje god da se pojavite.

Bikovi na ovaj Dan zaljubljenih mogu privući poglede nepoznate osobe, a vaša karizma i sposobnost zavođenja mogu vam donijeti susret koji će promijeniti vaš ljubavni status.

Odgovara vam pažnja, kao i romantične iskre, ali prije nego što se prepustite strastima, jasno stavite do znanja da ste vi osoba kojoj je od presudnog značaja odanost u svakom odnosu.

DJEVICA

Kao zemljani znak Zodijaka kojim vlada Merkur, počinjete se oslobađati emotivnih blokada i pokazujete svoje osjećaje.

Ovaj Dan zaljubljenih je sjajan dan da izađete iz zone komfora i pokažete ljudima iz svog okruženja koliko ih volite.

Spuštate zidove koje ste podigli oko svog srca, zračite energijom ljubavi i manifestirate vibraciju koja privlači ljubav k vama.

Napokon dopuštate drugima da vas bolje upoznaju i otkrivate da se ispod vanjske hladnoće krije nježna i topla duša. Ljubav vam uskoro stiže – ostanite spremni za nju!

atma.hr – 78
VODENJAK

Slobodni Vodenjaci se ovog Dana zaljubljenih osjećaju izuzetno neovisno i slobodno, ali ih zvijezde vode ka ostvarenju njihovih najskrivenijih ljubavnih želja.

Bit ćete šarmantni, privlačni i otvoreni za nova poznanstva, a moguće je da će vas privući osoba koja poštuje slične životne vrijednosti kao i vi i odlikuje je izuzetno slobodan duh.

Povežite se s osobom koja vam se sviđa na dubljoj, senzualnijoj i romantičnoj razini.

Vaša otvorenost i iskrenost mogu vam donijeti sjajan početak romantične veze.

lovesensa.rs

27 OSHO: MOĆ LJUBAVI

OSHO: MOĆ LJUBAVI - SUŠTINA ŽIVLJENJA

Između rođenja i smrti najvažnija stvar koja se može dogoditi čovjeku jest ljubav

Zaljubljivanje je jedan od najvažnijih ljudskih događaja kroz koje prolazimo, ali o njemu nikada ne učimo u školi.

U knjizi Moć ljubavi, Osho nam pomaže da usmjerimo svoju potragu za ljubavi tako da proširimo naš pogled – pokazujući nam da ljubav ima mnogo manifestacija i ne staje sa drugom osobom. Jedna manifestacija ljubavi je meditacija, iskustvo koje mijenja život i dozvoljava cvjetanje prave ljubavi unutar pojedinca i prema drugima.

152 stranice, format: 15×23

Cijena: 97,20 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here