Designed by Freepik

Budite pažljivi i spremni na razna iznenađenja i neočekivane stvari. Mlad Mjesec u Vodenjaku donosi neočekivano, pojačava hirovitost, otkačenost… Pazite što govorite, pišete, kako postupate.

Ako osjećate nemir i nervozu, čudno raspoloženje, nesanicu – to je zbog današnje pomrčine Sunca. To je znak da trebate nešto napraviti na svom unutrašnjem miru i tako smanjiti napetost, nervozu i nemir.

Vodenjak je zračni znak, vezan za prijateljstva, nade, želje, ljubav, grupe ljudi, te se nemojte iznenaditi ako dođe do neke promjene u prijateljskim odnosima i grupnim vezama.

Venera je u Ribama i težnja za ljubavlju, romantikom, zavođenjem je jako prisutna. Ona je u kvadratu s Marsom, iako je vrlo veliki orbis sada prisutan, te se jedva malo osjeti, krajem sljedećeg tjedna će se u punoj mjeri osjetiti tenzija u muško – ženskim odnosima. Sada može biti samo nagovještaja.

Ono što je dobro raditi za vrijeme pomrčina je duhovni rad na sebi kao i stvaranje nekog vida zaštite od negativnih utjecaja, čišćenje prostora u kojem živimo, izbacivanja nepotrebnih stvari, kao i čišćenje doma, paljenje svijeća i mirisa, ovog puta je jak element zraka , te su vrlo važni mirisi i biljke, bosiljak, bijela žalfija, tamjan…

Zaštite se. Mantre, molitve, meditacije su izuzetno dobre i mogu ublažiti negativne utjecaje.

Također, prehrana se treba promijeniti. Pijte nešto manje tekućine nego uobičajeno, jedite zdrava peciva i integralnu tjesteninu. Manje se zamarajte, čuvajte oči.

Vrijeme je povoljno i za vraćanje dugova. Vratite bar dio dugova.

Pomrčina Sunca je djelomična i događa se u 22:03 h, u sekstilu s Uranom, kao i u konjukciji s Merkurom. Odluke ne treba donositi ovih dana, ne žurite. Novine će svakako doći, nekom manje, nekom veće, ovisno pravi li vam neki aspekt na natalno Sunce, Mjesec, podznak, vrhove kuća ili Merkur.

Vodenjaci rođeni ovih dana, Lavovi rođeni oko 19. 08., Bikovi rođeni oko 15.05. i Škorpioni rođeni oko 19. 11. će osjetiti najviše utjecaj pomrčine, koji za njih može biti uznemiravajući.

Kada je zdravlje u pitanju, obratite pažnju na: cirkulaciju, listove, vene u nogama, dio od koljena do stopala, živčani sustav, kao i ako imate probleme s alergijama, posebno s astmom, kao i psihički bolesne osobe.

Pomrčina Sunca je djelomična, te je blaža nego kada je potpuna i učinci će manje trajati.

Nije povoljno vrijeme za putovanja, jer je pomrčina u konjukciji s Merkurom. Budite pažljivi danas i sutra u prometu. Neki neće dobro procijeniti situaciju, posebno sutra, a bit će i onih koji će biti više napeti, nervozni, osjetljivijeg raspoloženja…

Posebno nije dobro putovati avionom, jer je Vodenjak vezan uz zračni promet.

Jako su moguće promjene vremena u nekim predjelima svijeta,oluje, vihori, jaki vjetrovi, obilnije padavine.

Mogući su problemi sa strujom, jer je pomrčina u Vodenjaku, kao i prekidi u komunikacijama zbog vremena jer je pomrčina Sunca u konjukciji s Merkurom.


Widget not in any sidebars

Budite obzrivi što govorite, pišete, jer i to može donijeti probleme, posebno osobama kojima je Merkur ovih dana u nepovoljnom aspektu, kao i osobama koje imaju podznak u Blizancima i Djevici.

Što je dobro raditi? Vizualizacije u periodu oko 22:03 – 00:00h, osloniti se na maštu, intuiciju, snove, koji su pod utjecajem Mjeseca, osloniti se više na nesvjesno nego svjesno jer je Sunce (svijest, razum) ovog puta pomračeno.

Svetlana Milenković-Filipović

PRSTEN OD DALMATINSKE MASLINE S MALAHITOM

PRSTEN OD DALMATINSKE MASLINE S MALAHITOM

Vrhunski ručni rad, fino brušen s urezbarenim poludragim kamenom Malahitom

Presvučen s 15 slojeva CA premaza koji mu daje stakleni sjaj, vodootpornost, te čuva od ogrebotina.

Unutarnju dijametralnu širinu prstena možete izabrati: od 16–25 mm. Debljina obruča drveta je cca 2 mm.

Cijena: 410 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava30 genijalnih fotografija snimljenih u pravom trenutku
Slijedeća objavaCiklus radionica zapadnoafričkih ritmova
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.