Od 15. 11. od 17:23 do 16.11. do 18:20 je 17. lunarni je dan zvani “Groz”, kada je jaka ženska energija, energija prikupljanja, obilja i plodnosti.
Mjesec je u trigonu s Jupiterom u Vagi. Ovo je vrijeme kada vlada dobra energija i dobro raspoloženje, kroz vedru i lijepu komunikaciju, nešto što vam može donijeti osjećanje radosti. Ovo osjećanje radosti je odraz i onoga što smo u prethodna dva tjedna učinili, a ako ga nema onda je to znak da nešto ne činimo dobro u našem životu (signal da nešto trebamo mijenjati). Mjesec u Blizancima vezan je prije svega za razmišljanje i komunikaciju, pa bi ponajprije od toga trebalo početi.

Ovo je dan kada je dobro prepustiti se radosti življenja, bodrosti duha, uživanjima i duše i tijela. Kako je Mjesec u Blizancima, oni trebaju biti vezani za odnose s drugima i za komunikaciju, posebno s bliskim osobama i partnerom.
Merkur je u Strijelcu, znaku vezanom za uvećanje, širenje, te je dobro da se razvija optimizam i da se bude otvoren za druženje i za pozitivne misli. Merkur u Strijelcu i Venera u Jarcu su u semi sekstilu i to može povoljno djelovati na komunikaciju, posebno vezanu za osjećaje ili za ljepotu (stabilnu i trajnu zbog Venere u Jarcu).

Mars je u semi sekstilu s Venerom, a u sekstilu s Merkurom, što povoljno djeluje na druženje, razmjenu, ali i na ostvarenje neke ideje u djelo, možda i vrlo radikalnih…

Ljubav i radost su te koje nas približavaju Bogu i daju životu pravu vrijednost. Nastojte ih osjetiti i što je mnogo važnije – podijelite! Ovo je dan koji je najbolji za iskazivanje osjećaja ljubavi, jer ako se to učini, onda će to donijeti uspjeh u vezi. Ovo je povoljan dan i za početak ljubavne veze.

Ovo je jedan i od najboljih lunarnih dana za vjenčanje, kada je najpovoljnije sklopiti brak (ili bar zaruke), brak koji će biti sretan i u kojem će biti harmonije, sloge i ljubavi.
Ovaj lunarni dan je dobar za proslave, druženje, za kreativan rad, umjetničko izražavanje, ali i za odmor.

Zato ne dozvolite da osjetite tugu, neka vaše misli i osjećaji budu obojeni radošću i ljubavlju koje prenosite i na druge, svojim riječima i postupcima.

Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objava4 vrste opasnih narcisoidnih osoba koje vam mogu ući u život
Slijedeća objavaDolazi zima, vrijeme je za – kupanje! Metoda kojom ćete ‘probiti led’!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.