Mjesec kreće od 5. studenog 2015. godine prvom dekadom znaka Djevice. Dok ovo čitate, vjerojatno već negdje kasnite (Mjesec je u padajućem kvadratu sa Saturnom) ili ste nešto zaboravili kod kuće (Mjesec opozicija Neptun iz znaka Riba). Možda i razmišljate o snu, koji ste sanjali prethodnu večer (opet Neptun)?
Ali, nemate vi danas vremena za uzaludna maštarenja i gubljenje vremena. Obaveze čekaju! Djevica je rad, rad, rad … Konstantna potreba za sigurnošću iskazana kroz stvaranje materijalnih dobara. Zato ćemo danas razmišljati o svakom novčiću, o mogućim uštedama i racionalnijem trošenju.

Ovih dana racionalna je ljubav (Venera u Djevici), racionalna strast (Mars u Djevici), racionalan užitak (Jupiter u Djevici). Samo racionalno sa svime, u malim količinama, jer treba štedjeti … i raditi, naravno, jer kako uštedjeti ako se nema od čega?! Danas ćemo biti bolesno racionalni, analitični, pomalo sitničavi i čangrizavi (a možda smo samo malo više kritički nastrojeni nego inače), veliki perfekcionisti i cjepidlake (a možda i posvećeni onome što radimo).

Danas ćemo bar s nekim razgovarati o zdravlju i čistoći. Većina će sebi obećati kako će se početi zdravije hraniti dok ispija treću kavu i pali novu cigaretu (tu se opet oglašava Neptun).
Baš slučajno (a u astrologiji nema slučajnosti) ćete danas nasjeckati povrće za salatu na najsitnije komade, baš danas ćete presložiti posuđe i napraviti razmještaj u dnevnoj ili radnoj sobi. Bar 3 puta ćete se sjetiti vaše majke i njenog vođenja kućanstva i poželjet ćete i vi da uvijek sve stižete, jer trenutno imate osjećaj da stalno negdje kasnite.

2 puta se otvaraju pred vama: Racio ili hrabrost?

Mjesec će danas napraviti i sekstil s Merkurom u Škorpionu, koji istovremeno gradi i polusekstil sa Saturnom u Strijelcu. Danas je opet onaj dan kada skupite hrabrost  i odlučite nekome reći sve, baš sve, što vas muči, bez trenutka zadrške. I tako hrabri, stanete pred njih, puni samopouzdanja, sa spremnom listom tema o kojima morate razgovarati, otvorite usta, ali riječi nigdje. Grlo se stegne, hrabrost nestane, a vi ih upitate za zdravlje ili “Hoće li danas padati kiša? ”. Ne, nije još vrijeme, neke misli moraju ostati samo misli, neizgovorene …
Mjesec završava dan na fiksnoj zvijezdi Al Suhail al Ważne, smještenoj u jedrima zviježđa Argo Navis. Ova zvijezda daruje uspjeh u putovanju i trgovini, dobre ideje, te snagu duha i tijela, pa sve što isplanirate u večernjim satima, već od sutra ima dobar potencijal za uspjeh.

Astrolog: Miloš Tomić

Prethodna objavaArhetip junaka
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 06.11.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.