Težak lunarni dan dobar je trenutak da se pozabavite razrješenjem problema iz prošlosti …

Na dan 26. svibnja 2015. godine pada i drugi lunarni dan prve četvrti Mjeseca, koji je počeo u 11 sati na našim prostorima i traje do sutra oko 12 sati.

Ovo može biti značajan dan za vas, iako spada u nešto teže lunarne dane, naročito ukoliko energiju ne koristite na pravi način.

Naime, izuzetno je povoljno vrijeme za prekinuti s nečim što vas dugo preopterećuje i blokira vašu energiju. Ukoliko ste se spremni suočiti s ranijim, neriješenim problemima koji su se dugo taložili i svojim radom i aktivnošću, tijekom Mjeseca u Djevici radite na čišćenju svoje svoje podsvijesti od bremena koje se nakupilo i oslobodite je.

Ukoliko sada ne riješite te probleme, to će vas samo nadalje sve više opterećivati. Budite odlučni i od 15-19 h kada je Mjesec u trigonu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu, budite spremni učiniti potrebni preokret, završiti, napustite, okončate nešto što je već odavno trebalo riješiti.

Sada je to sasvim moguće, jer ćete imati dovoljno energije i jaku želju da se toga riješite. Učinite to i očistit ćete i pročistiti svoju podsvijest. Merkur dispozitor Mjeseca u Djevici je retrogradan u konjukciji s Marsom u Blizincima i dat će vam mentalnu energiju da rješavate probeme od ranije (retrogradni Merkur).
Tada će blokirana energija poteći iz vas i bit ćete u stanju suočiti sa sobom i svojom životom.

Izbjegavajte danas bilo kakve konflikte s nepoznatim ljudima – nemojte upućivati ​​nepotrebne kritike i zamjerke.

Dispozitor Merkura je u konjukciji sa Marsom i u kvadratu sa Neptunom pa lako može doći do oštrih rasprava i konflikta, ali i kaotičnih situacija i nesporazuma. Ne dajte i ne primajte obećanja, jer su moguće obmane i neiskrenost.

Povoljan je dan za učenje, posebno obnavljanje i utvrđivanje ranije naučenih stvari. U izvjesnim nejasnoćama i zabunama koje postoje, potražite pomoć drugih. Kako je Neptun u Ribama i kvadratu s Merkurom, stručnjaci će vam razjasniti zablude i otkriti istinu do koje sami niste sposobni doći.

Dobro je da ovaj dan provedete baveći se sobom i radite na mentalnom i fizičkom čišćenju sebe i svoje okoline, radeći na svom zdravlju i napuštajući neke loše navike, posebno u poslijepodnevnim i večernjim satima, jer na taj način možete stvoriti mogućnost za poboljšanje zdravlja i time za osobnu sreću i unutarnji mir. Time ćete otvoriti mogućnost da nova energija uđe u vaš život i da dođe do samopoboljšanja.
Obratite pažnju na ideje koje vam dolaze, jer one su te koje vas mogu nadahnuti i predstavljati izlaz iz dugotrajnjih poteškoća.

Budite samo odlučni i ustrajni da ono što ste odlučili učinite do kraja i da se oslobodite tereta prošlosti jednom zauvijek i time otvorite vrata svijetlijoj budućnosti.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović / lovesensa.rs

Prethodna objavaProljetni zeleni sok od kelja, jabuke i limuna koji čisti i alkalizira organizam
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 27.05.2015.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here