160×600 text-47 lijevo

Stiže nam proljetni pun Mjesec, kojeg još nazivaju i ružičastim (pink) zbog buđenja prirode i cvjetova koji daju prekrasnu ružičastu boju.

Ovaj Mjesec odvija se na 21. stupnju znaka Vage, u njegovoj trećoj dekadi. Numerološki se zbiva na vrlo interesantan dan, magičnog broja 11, i to u 8 sati i 8 minuta, po europskom vremenu.

Dakle, ovo duplo ponavljanje brojeva nas upućuje na značajni trenutak u životu, kao i na ispravni pravac kojim se krećemo.

Ako ćemo spojiti astrologiju i numerologiju, tada ovdje govorimo o jedanaestoj kući, koja označava naše nade i želje, ali i sreću koja nam je dana, i o osmoj kući, koja svakako govori o dubokim promjenama kroz “smrt” i novo rođenje.

Kako je Vaga znak kojim vlada planeta Venera, ovo je ujedno priča o odnosima, za mnoge o onima ljubavnima, a s obzirom da je pun Mjesec i treća dekada znaka, govori i o završecima.

Ovaj pun Mjesec specifičan je po tome što se nalazi blizu Jupitera, te radi s njime konjunkciju, pa ga mnogi još nazivaju i sretnim Mjesecom, koji donosi puno novih prilika.

Dok je Sunce u konjunkciji s Uranom, a Mjesec na suprotnoj strani u konjunkciji s Jupiterom, svakako nam cijela slika predočava neke završetke, koje ako sprovedemo dobro, čekaju nas mnogi novi lijepi trenuci.

Odnosno, sada je vrijeme za zatvaranje nekih vrata kako bi se druga nova mogla otvoriti. No, ukoliko ne učinimo taj rez, prilike bi nam ovog puta mogle i promaći.

Naime, neće ići baš sve tako glatko. Pluton iz Jarca ovdje otežava naizgled idiličnu situaciju, jer radi kvadrat s Mjesecom i Suncem pa traži duboke promjene. Tu priču još više naglašavaju dva Yoda. Jedan uključuje Mjesec s Jupiterom,  retrogradnu Veneru i Kiron i Mars, dok je drugi spaja, Mjesec sa Jupiterom, Mars i retrogradni Saturn.

Konstelacija Yoda u astrologiji nam govori o novim sudbinskim prilikama, naravno ukoliko se svojski potrudimo oko njih.

Dakle, riječ je sada o velikom uspjehu koji dolazi zbog našeg odricanja, odnosno o uspjehu koji nam nije pao s neba, nego smo se izborili za njega.

Responsive text-61
S obzirom da je na nebu trenutno veliki broj planeta u retrogradnom hodu – pa tako i u ovom slučaju, jer su neke od njih u dodiru s punim Mjesecom, imamo velike prilike raščistiti situacije iz prošlosti, kako bi vrlo brzo mogli krenuti u potpunom novom smjeru.

Nasuprot Mjeseca nalazi se Sunce koje radi konjunkciju s Uranom u Ovnu, te je silno željno slobode i nesmetanog djelovanja pa će se mnogi odlučiti na prekide veze u kojima se nalaze, a koje ih više ne ispunjavaju.

Ali ovo se odnosi i na prekide sa osobama iz prošlosti koje još uvijek u nama izazivaju puno emocija, iako možda u stvarnosti više s njima nismo u kontaktu.

Sada je svakako vrijeme za kompletno čišćenje unutarnjih spona i emocija prema drugima, prije svega onih vezanih za ljubavne odnose, jer često nismo ni svjesni unutarnjeg tereta kojeg nosimo.

Retrogradna Venera u konjunkciji sa Kironom podsjeća nas na stare ljubavne rane u vezi ljudi s kojima smo imali neke odnose, i ponovno svu tu bol proživljavamo, no u vrijeme punog Mjeseca imamo je priliku i otpustiti.

160×600 text-47 lijevo

Kako su i inače emocije tijekom punog Mjeseca pojačane, a ovog puta to je još jače izraženo zbog ekspanzivnog Jupitera, budite blagi prema sebi.

Oprostite, prije svega, sebi. Ne stvarajte si pritisak da baš sada sa svima morate riješiti odnose, jer ništa ne ide na silu.

Dopustite si i biti tužni, isplačite se, izbacite sve negativne emocije iz sebe.

Dajte si vremena i neka vam intuicija sama odgonetne koje ljude trebate zauvijek otpustiti, a s kojima možda još uvijek imate šanse za nastavak priče i skladne odnose.

Ukoliko sve to ne možete ili ne znate sami postići, dopustite si kontaktirati osobe iz prošlosti, a u tome vam može pomoći i retrogradni Merkur pa ćete možda i tek nakon nekoliko izmijenjenih riječi s tom osobom znati kako želite da vaš odnos (ne)ide dalje.

Otpuštanjem nakupljenih emocija i unutarnjih tjeskoba pojednostavljujete si život, prvenstveno sebi samima, te si stvarate mjesto za nove prilike i nove ljude.

Prije svega, oprost je veoma važan, kako prema sebi tako i prema drugima, jer samo nakon njega možemo kvalitetno nastaviti dalje, kako se ponovo, s vremena na vrijeme, ne bi više vraćali na staro.

I u ovom periodu, nabijenom snažnim emocijama i novim prilikama, ali i općenito u životu, vrijedi pravilo – “Kako sijemo tako ćemo i žeti”.

Ana Mandić

astroportal

AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaZašto je svijet prepun onih koji odustaju?
Slijedeća objavaVlada Ružičasti Mjesec – Nositelj ženske sreće i dobre karme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.