Foto: Anthony/pixabay.com

Prstenasta pomrčina Sunca vrhunac će dostići danas, 26.2. u 14:54:33. Pomrčina neće biti vidljiva iz naših krajeva, već samo na jugu Južne Amerike i jugozapadu Afrike. Trajanje vrhunca eklipse je 44 sekunde.

Mlad Mjesec u Ribama vrhunac dostiže danas u 16:00.

Danas imamo pomrčinu Sunca i Mladi mjesec u očaravajućem znaku Riba!

Taj nebeski događaj će nam pružiti veličanstvenu pozadinu za početak manifestiranja novog, jedinstvenog i finog postojanja.

Pomrčina utječe na elektromagnetsko polje Zemlje i taj poremećaj utječe na sve na Zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetsko polje se mijenja, tako da naša energija rezonira s novom frekvencijom koja dolazi iz svemira, piše Elephant journal.

Dakle, već danima prije pomrčine, mogli smo osjetiti te promjene u atmosferi. Uočavamo da naše emocije, misli i osjećaji reagiraju (i pretjerano reagiraju) dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu.

Mi ćemo ostati u toj transformacijskoj fazi energije otprilike šest mjeseci, sve dok sezona pomrčine ne završi 21. kolovoza.

Pomrčine su vrata koja se širom otvaraju, tako da možemo ući u novu, kozmički nabijenu, višu dimenziju. One označavaju zatvaranje prethodnog poglavlja našeg života i početak potpuno novog.

Pomrčine Sunca nam daju energetski poticaj koji nam je potreban da bismo manifestirali svježi početak koji smo priželjkivali i slušali i vjerovali onome što nam naša duša šapuće. Pomrčine su podsjetnik da je naša duša svjesna naše sudbine i suštinski zna koji putovi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.

Ako smo spremni obratiti pažnju i raditi s kozmičkom energijom ovog ciklusa, unaprijedit ćemo našu evoluciju i ostvariti iscjeljenje. Kako bismo iscijelili emocionalne ozljede, moramo se usredotočiti na svoje odbačene, nevoljene i nepoželjne aspekte prizivanjem i prihvaćanjem praštanja, osjetljivosti, suosjećanja i empatije.

Mladi Mjesec i pomrčina dolaze kako bi osvijetliti potrebu za otpuštanjem starih trauma, tako da se bolne rane mogu ublažiti i iscijeliti, a naša energija fokusirati na stvaranje novih i zdravih iskustva.

Riba je znak predaje i otpuštanja, što znači da bismo trebali pokušati odoljeti želji za kontroliranjem i manipuliranjem događaja, te umjesto toga duboko disati s vjerom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

Ribe vlada oceanima, stoga ćemo se za mladog Mjeseca osjećati kao da smo okupani osvježavajućom, obnavljajućom, čistom energijom. To je podsjetnik da se prepustimo toku i da se prestanemo pokušavati boriti protiv struje.

Najvažnija stvar za zapamtiti – s Ribama, Neptunom i pomrčinom Sunca apsolutno sve je moguće.

Oni koji dovode u pitanje postoji li čarolija, uhvatiti će se kako ponovno razmišljaju o tome, jer neće biti u mogućnosti naći logično objašnjenje za mistične događaje koji se odvijaju tijekom tog perioda.

Dakle, pametno je osloboditi se napetosti i otpora i predati se ljubavi i mogućnostima koje su nam suđene.

Srećom, to može učiniti čudesa u ljubavnom dijelu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se s visokom vibracijom koja dolazi iz svemira. Te energije podižu nove i stare odnose na višu razinu.

Nakon što naša energija poraste, samo one osobe čija energija je na toj istoj visokoj frekvenciji, rezonirati će i magnetski će se privlačiti.

Ukoliko se uskladimo s iscjeliteljskom  energijom svemira, više nećemo privlačiti prijateljstva ili odnose s onima koji nam žele izazvati probleme ili štetu i čija je energija na mnogo nižoj frekvenciji.

Mi smo naučili na teži način da što žešće volimo sebe, više mira, zadovoljstva i ljubavi ćemo privući.

Važno je da našu dušu održavamo energiziranom tako što ćemo investirati u naše emocionalno, psihičko, fizičko i duhovno zdravlje. Osjećat ćemo potrebu da započnemo s kreativnim potragama koje uključuju umjetnost, ples, pjevanje, pisanje ili možemo krenuti na tečaj yoge, meditacije, možemo učiti svirati neki glazbeni instrument ili više vremena provoditi u prirodi.

Uočit ćemo da osjećamo svaki atom u vibracijskoj energiji oko nas i da upijamo misli i osjećaje od drugih ljudi. To može dovesti do privremenih trenutaka turbulencije, jer će nam biti potrebno neko vrijeme da shvatimo koje emocije pripadaju nama, a koje pripadaju drugim ljudima.

Otkrit ćemo da nosimo puno teške, emocionalne energije koja pripada našim prijateljima, partnerima ili rodbini i shvatit ćemo kako je vrijeme da se prestanemo osjećati odgovornima za to kako se drugi ljudi osjećaju.

Eterična Riba isijava snažnu žensku, vrlo osjetljivu, božansku energiju i šalje neodgodivu poruku koja nam savjetuje da je vrijeme da se ponovno povežemo s jastvom i meditiramo ili da se jednostavno opustimo i uživamo, ​​kako bi se osigurali da ne postanemo preopterećeni apsorbiranjem vanjskim podražajima.

Naša sposobnost da se intimno povežemo s drugima putem energetskih vibracija nam daje dubok uvid u naše odnosima i jača veze koje imamo s onima iz naše neposredne blizine. Kao što smo saznali, telepatske veze su pojačane za vrijeme ovog razdoblja.

Tajanstven i duhovan, plavi planet Neptun, koji vlada Ribama, odmarat će se u blizini ovog mladog Mjeseca.

Neptun je planet iluzija i podsvijesti i može učiniti da se osjećamo nadrealno, kao da smo začarani, kao da živimo u snu. Naši umovi će biti puni fantazije i čuđenja, a mi ćemo se osjećati osnaženi i neograničeni, kao da možemo postići sve što naše misli mogu dočarati.

Neptun će pozitivno utjecati na sve što radimo u toj eteričnoj fazi  Ribe. Dakle, bitno je da budemo otvoreni, tako da možemo primiti neočekivano tijekom tog rijetkog nebeskog događaja koji isporučuje obilje ugodnih šokova i iznenađenja.

Globalna poruka tijekom ove pomrčine Sunca i mladog Mjeseca:

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, unatoč našim strahovima, naša prošlost ima priliku da se iscijeli i svemir nas ljubazno nagrađuje, nudeći nam više mogućnosti i ljubavi.

Preporuča se da se namjere za nove početke postave 24 sata prije mladog Mjeseca, tako da ih uhvati momentum te intenzivne univerzalne energije.

Prethodna objavaU mom svijetu uvijek ide dobro!
Slijedeća objavaPOVJERENJE i OBEĆANJE je osobi u ovom znaku sve – bez ovoga ne postoji šansa za odnos!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.