Sponzorirani članak

Danica Maksimović – Vidović
Danica Maksimović – Vidović

Danica Maksimović – Vidović doktor je i instruktor energetske medicine. Živi u Pazinu, a vlasnica je Savjetovališta za kvalitetu i poboljšanje života u Šebetićevoj 1 u Karlovcu gdje se svakodnevno možete naručiti na njezine tretmane. Nije potrebno spominjati koliko je Karlovac blizu Zagreba tako da Danica ima mnogo klijenata i iz Zagreba. No, s obzirom da radi i na daljinu, nijedan grad u Hrvatskoj ili inozemstvu nije predaleko da bi Danica mogla pomoći. Ne voli se pretjerano medijski isticati i uvjerena je da oni kojima je potrebna njena pomoć će pronaći put do nje. Slučajnosti ne postoje, zar ne?

Riješiti tegobe, raditi na sebi i/ili učiti?

Danica vlada kristaloterapijom, koristi Reiki, Silva metodu, Theta iscjeljivanje, vizualizaciju, meditaciju te je od svih metoda koje poznaje izgradila svoju vlastitu, DANA metodu, kojom može pomoći kod psihičkih i fizičkih problema kao i zdravstvenih tegoba i stanja od kroničnog stresa nadalje.

Imate li osjećaj da vaše ljubavne priče previše sliče jedna na drugu, da na poslu nikako ne dolazite do toga da kolege priznaju vašu vrijednost u timu ili nikako ne možete pobijediti strah od nastupa u javnosti? Možda su u pitanju neki negativni obrasci stečeni još u djetinjstvu. Danica će vam DANA metodom pomoći u rješavanju starih, negativnih obrazaca u vama koji vam sprječavaju uživanje u životu punim plućima.

Želite li pripremiti svoje tijelo za hladnije dane, ojačajte imunitet Daničinim eliksirima od kristala i energetskim masažama koje štite organizam, ali i opuštaju, pomažu u oslobađanju od stresa i aktiviraju blokirane energije u tijelu.

Ukoliko su vam blokirane energije u stanu ili poslovnom prostoru u Savjetovalištu za kvalitetu i poboljšanje života u Karlovcu provjerit će vam štetna zračenja, onemogućiti njihovo daljnje djelovanje kao i energetski pročistiti prostor.

Zanimaju li vas energetska medicina, Reiki, vizualizacija, meditacija, dovođenje tijela i uma u ravnotežu u Savjetovalištu za kvalitetu i poboljšanje života raspitajte se za radionice, seminare ili individualnu poduku.

Vidovitost

Danicu ističe njezina vidovitost – koje je postala svjesna u devetoj godini života. Nakon toga događaji su se samo nizali i ubrzo se u njenom životu pojavio parapsiholog poznat na ovim prostorima koji ju je prepoznao kao medija i poželio joj biti učitelj. No, tada djevojčica, Danica se uplašila svega toga. Tek godinama kasnije kad su je njezine životne okolnosti i zdravstveni problemi natjerali da se zagleda u sebe i okrene ka duhovnom – oslobodile su se stare sposobnosti. Danas Danica svoju vidovitost koristi prije svega u dijagnostičke svrhe (iako u zdravstvene tretmane ne ulazi bez službenih liječničkih nalaza), no kako svoju vidovitost smatra darom, a poznato je da na talentima koje imamo zahvaliti možemo samo njihovim korištenjem – pomoći će i u traženju nestalih osoba, ali i otkrivanju budućih događaja. Fotografija osobe koja vas zanima u Danici izaziva niz slika o toj osobi, detektiranje njezinih osobina, zdravstvenih problema, emocija…

Svatko od nas ima neku svoju priču. Podijelili smo s vama dio priče o Danici Maksimović-Vidović, srdačnoj, empatičnoj i dragoj osobi punoj pozitivne energije koja vam svojom DANA metodom može pomoći kod psihičkih ili fizičkih problema, uklanjanja negativnih obrazaca, ali i odgovoriti na neku vašu emocionalnu, poslovnu ili životnu nedoumicu. Ukoliko ste s Danicom poželjeli podijeliti svoju priču ili ste je prepoznali kao osobu koja bi vam mogla pomoći, nazovite je na 099 19 26 333, pošaljite e-mail na [email protected], a možete je kontaktirati i preko Skypea.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.09.2015.
Slijedeća objavaUpijate tuđu energiju kao spužva? 15 praktičnih savjeta za oporavak i zaštitu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.