Naš cijenjeni izumitelj i fizičar, prof.dr Davor Pavuna, osvrnuo se na svoj osebujan način na današnje društvo i dao nekoliko upozorenja…

‘Medijski ste manipulirani i hipnotizirani, treba nam Božja revolucija!’

– Dragi Bog je živ, i ja sam najveći idiot u povijesti ako to nije istina. Proučio sam to do samog kraja. Ako Bog nije živ garantiram vam spasa vam nema. I kao fizičar vam kažem – oprost i ljubav su najvažniji, a najteži je oprost prema samom sebi. Treba moliti za iscjeljenje ove nacije, jer je bolesna, ali za to nije kriv narod, i sad ću vam reć zašto. Radio sam s najvećim špijunima, britanskom mornaricom, svima, ovi projekti koje sad radim su 30 godina ispred nas. Imamo i super kompjutore koji su 30 godina ispred nas, i znaju sve, ali su preskupi. Isto je i sa zdravstvom. Ne da će vam snimit zdravstvenu situaciju, već i dinamički karakter organizma.

– Bankaroidi nas drže kao zoološki vrt, a ovi na vlasti, zuje, obični slugani. Zomboidi. To je dosadno. Inače, kako izabirete ljude? Izuzetni biraju bolje od sebe, a samo mediokriteti se okružuju lošijima. Kako je moguće da smo u nogometu 4. u svijetu, imate više članova nogometnih klubova u Njemačkoj, nego Hrvata u Hrvatskoj, ali to je zato što selektor izabire najbolje. A što mi radimo u gospodarstvu? Po svemu smo u prvih 10, po ljepoti, znanosti, športu, a u gospodarstvu tek 50-ti. To je sabotaža!

– Kaj god vidite u životu i društvu iza toga postoji dizajn. Zemlja se vodi iz posebnih centara znanja, imate 3-5 izabranih ljudi. Svi ste hipnotizirani i mislite da jedno tijelo znači jedan glas, no to nije tako. Isus Krist recimo nije imo istu dimenziju percepcije, kao ni Nikola Tesla. Ovo je multiverzum, i dokazat ću vam to. Ovdje u prostoriji žive, pretpostavimo, 2-d bića. Ja sam 3-d, i ovoga u 2-d mogu prebacivati kako i kamo god hoću. Primjerice, imate u Zagrebu veliku gužvu, i gledate je iz helikoptera, iz treće dimenzije savršeno vidite doljnje dvije! Štoviše, neki vide i 4-d, vide što će se dešavat sutra nekome, to nije znanstvena fantastika, o tome se ne piše u novinama, ali informacija postoji. I ako informacija postoji – kako ju dobiti?
Pavuna drži da trenutno nema smisla ići u industrijsku nadogradnju, budući da živimo u postindustrijsko doba. Također, ni u zdravstvenom turizmu ne vidi smisla, kao ni turizmu općenito.

– Turizam? Zaboravite, to je potpuno kriva riječ! Par mjeseci raditi i onda ništa? To nema smisla. Ako idemo, idemo na održivi razvoj, bio, zdravstveno, to je tek aktivnost – rekao je Pavuna, i osvrnuo se na pitanje vodnog gospodarstva.

– Voda je strateška, no voda nije ovo što je ovdje u bočici. Voda je kisik i dva vodika koji rotiraju, kao na izvoru. Na izvoru imate rotacijsku slobodu, jer ta voda drukčije reagira, da pijete samo nju, ne bi imali rak. Beč ima najbolju vodu, a u jednom selu u Francuskoj uzimaju vodu s izvora i imaju 15 godina dulji životni vijek nego u ostatku zemlje. Ova buteljirana voda nije ista kao izvorska. Također, i europska voda iz slavine naprosto je preniske kvalitete – istaknuo je, te na kraju teatralno završio:

– Nama treba revolucija. Nemojte mi reći da je narod bolestan, i hipnotiziran i manipuliran, istina, i drugi su. No, mi imamo sjajnih ljudi. I oni ne čekaju velike planove i planove Vlade, već akcije poput ‘Bedema ljubavi’ za vrijeme rata.

Zajednički nas truju profit i zakoni