Donosimo zanimljivu priču našeg čitatelja, poznatog bioenergetičara iz Splita, Denisa Bušelića.

Ovaj tekst pišem da saznamo može li uopće 100% invalid dobro izgledati, također s ciljem da sve bolesne kao i sve invalidne osobe educiram o mogućnosti samoizlječenja tj. da se sami pokušaju pomoći te se riješiti svih nedaća koje opsjedaju te nesretne osobe. Znam da je teško shvatljivo, ali baš zbog toga temeljito opisujem svoja iskustva i svoju 100% invalidnost, sve navedeno potkrepljujem fotografijama sa ciljem da svi bolesni kao i mnogi invalidi shvate da moraju vjerovati sebi, jer sve se može ako se to žele postići.

atma.hr – 75Najveći problem mog današnjeg stanja je taj što mnogi kad me vide pomisle da sam apsolutno zdrav čovjek, ali istina je puno drugačija, jer moj život je totalno uništen otkako sam propucan iz vatrenog oružja, kada sam gotovo preko noći postao teški invalid.

Svjestan sam da je ovo što danas radim samo pokušaj oponašanja života zdrave osobe, jer se nisam mogao pomiriti sa činjenicom da ću ostati doživotno nemoćan i onda sam odlučio da ću svo svoje znanje i tehniku koju imam usmjeriti ka tome da postanem ugodno vidljiv invalid, napominjem treće životne dobi, jer nakon 50-te ljudsko tijelo ima tendenciju pada razvoja, kada nažalost skoro svaki čovjek u tim godinama sam po sebi izgleda oronulo.

Iako sam bio vrlo nemoćan i bolestan ipak sam pomagao mnogima kod problema s izlječenjem raznih bolesti. Tada sam odlučio prekinuti s pružanjem životu potrebnih tretmana svim osobama oko sebe, jer sam odlučio isključivo pokušati pomoći sam sebi.

Da bih uspio u svom naumu, morao sam regenerirati svoj teško bolestan organizam pri čemu sam se trudio apsolutno ispoštovati stav nauke i medicine koju poprilično poštujem.

Moje istraživanje je krenulo, shvatio sam da se medicina prema regeneraciji organizma u principu najviše oslanja na vrlo snažni antioksidant u ljudskom tijelu koje se zove Glutation. Napominjem da je to antioksidant koji je prema mišljenju medicine izrazito potrebna bjelančevina neophodna za ostvarenje tajne dugovječnosti čovjeka, glutation je stručno rasčlanjen te je opisan kao, tripeptid sastavljen od tri aminokiseline: glicina, cisteina i glutaminske kiseline.

atma.hr – 45

Dakle medicinska struka je uvjerena u to da je Glutation neophodno potreban da bi svaki živi organizam funkcionirao potpuno normalno, odnosno da se umanje dobro poznati simptomi starosti koji su vidljivi na ljudskom tijelu. Posve prostim riječima medicinska formula bi glasila – da bi organizam ostao što duže mlađi potreban je postojan i konstantan izvor glutationa u ljudskom organizmu, a manjak tog famoznog antioksidanta znatno doprinosi uvijek prisutnom i dobro poznatom stresu koji prema mišljenju medicine sigurno ima ključnu ulogu u procesu starenja kao i pojavi raznih bolesti u ljudskom organizmu, a naročito u trećoj životnoj dobi. Posebno velika važnost glutationa se nalazi u prevenciji neurodegenerativnih bolesti kao što su Parkinsonova bolest i Alzheimerova bolest.

Dakle naglašavam te ponavljam spoznaju zdravstvene nauke, prema stavu medicinske struke proces starenja je posljedica manjka glutationa, a starost se može zaustaviti, tj usporiti samo ako poboljšamo produkciju glutationa u ljudskom organizmu.

Medicinska struka navodi i to da se najbolji nadomjestak za glutation nalazi u voću i povrću, po čemu sam ja skromno zaključio da bi morali pojesti dosta velik kamion koji je krcat tim namirnicama, da bi možda malo zaustavili proces starenja.

Poneke mudrije osobe priželjkuju brzinske promjene na tom planu kao npr. da možda popiju tabletu koja bi bila nadomjestak glutationa, tako bi neki pametnjakovići riješili poznate brige oko poznatih manifestacija starosti, ali nažalost nije to baš tako jednostavno.

Osobno sam tom problemu regeneracije ljudskog organizma prišao isključivo na svoj originalan način, obzirom da sam bio teško bolestan tj. bio sam toliko nemoćan da sam shvatio, ako želim ikakve rezultate, morao sam svoje postojeće zdravstveno stanje znatno promjeniti, jer bio sam toliko loše da vremena za živjeti nisam imao, a živjeti sam jako želio, ako ne zbog sebe onda zbog svoje djece koja su trebala roditeljsku pomoć. Sjećam se i to da sam bio toliko nemoćan, da npr. nogu nisam mogao ni pomaknuti, a dobro sam znao da sam morao hodati, ako želim napraviti bilo kakav pomak na sebi.

Dešavanja s mojim oporavkom su bila otprilike ista kao u poznatoj bajci o ružnom pačetu, (bio sam vizualno grozan što se nekim čudom promijenilo u divan), obzirom da sam 100 % invalid postigao sam da se gotovo uopće ne primjećuje moja invalidnost, želim naglasiti da je ovakvo postignuće do danas bilo nezamislivo, iz gledišta medicinske struke tako nešto je do danas bilo apsolutno nemoguće.

Za pravilan oporavak najpotrebniji je ciljani energetski tretman, potrebna je redovita konzumacija energetske vode, jako je važno učestalo kupanje u morskoj vodi kao i pravilna tjelovježba za očvrsnuti sve stradale dijelove i mišiće tijela koji se regeneriraju.

Želim naglasiti moć energetske vode koju pripremam sebi i koju konzumiram svaki dan, a koja je imala velik utjecaj na moje stanje.

Velika tajna brzog i rigidnog oporavka moje muskulature krije se upravo u energetskoj vodi, jer voda je tekućina koju unosimo u sebe, koja je jako potrebna svakom životu, a ista konstantno regulira stanje ljudskog organizma.
Nesporna je činjenica da se u čovjeku nalazi 78% vode, znanost je dokazala da bez hrane čovjek može živjeti punih 28-ak dana, ali bez vode ljudski organizam može opstati maksimalno 5 dana.

Energetsku vodu koju pijem, pripremim tako da normalnu pitku vodu energetski tretiram i tim putem unosim jako veliku količinu energije u sebe, ispijanjem energetske vode potrebna životna energija se može prenijeti na konzumenta apsolutno bez gubitka energetske moći koja je akumulirana u vodi.

Prisjetit ću vas da sam popucan iz vatrenog oružja kroz obje noge, presječena mi je aorta metkom 9mm pri čemu sam izgubio toliko krvi da sam doveden u bolnicu kao klinički mrtva osoba.

Preležao sam ukupno 275 dana u bolničkom krevetu od čega su svi moji mišići potpuno atrofirali, u bolnici za vrijeme liječenja sam inficiran sa četiri smrtne bolesti koje sam također preživio (opet za medicinu na neobjašnjiv način), zatim sam 2014. kao vrhunac tj. kao posljedicu nagomilanih bolesti dobio teški moždani udar, od čega sam opet bio klinički mrtav i ponovo sam preživio (uvjeren sam zahvaljujući mojoj neobičnoj tehnici koja je medicini apsolutno neprihvatljiva).

Nakon kome od moždanog udara sam se ponovo probudio iz stanja kliničke smrti potpuno nemoćan, ali ovaj put nemoćan poput biljke, a prema medicinskoj prognozi sam takav morao i ostati. Moždani udar kojeg sam dobio je bio toliko jak da sam u bolnici preležao dugih 57 dana, nakon čega sam ponovno morao naučiti hodati.

Kao i sve u životu počelo je sasvim nenadano, nakon moždanog udara i moje druge kliničke smrti dani koje sam proživljavao postali su monotoni i predugački. Tada sam bio toliko loše da sam očekivao brzu smrt pa onako da skratim vrijeme te iz poznatog splitskog dišpeta sam odlučio poboljšati svoj izgled, iako je to medicinski bilo nemoguće obzirom da sam potpuno nemoćan invalid, živio sam poput biljke, ali nažalost sasvim uvele biljke.

atma.hr – 75Sjetio sam se svog davnog eksperimeta o utjecaju energije na rast sjemena trave, tj. koliko je to maleno sjeme izraslo u potpuno nemogućim uvjetima za bilo kakav razvoj (pogledaj članak Energetska voda), a u istom takvom stanju sam bio i ja,  toliko sam se zaokupirao radom na sebi da se postepeno i posve neprimjetno razvilo ovo što je danas na meni vidljivo, napominjem da sam vizualno jako dobar, nisam potpuno zdrav čovjek, ali još uvijek se nadam pravom čudu tj. svom ozdravljenju.

Fotografije iz bolnice 2014. godine, nakon moždanog udara

Sjećam se jako dobro tog neugodnog osjećaja, živiš potpuno sam, nema ti tko dodati niti čašu vode pa se realno upitaš, kako možeš preživjeti dok si tako nemoćan obzirom da si svjestan kako ti uopće nisi živ, jer ti ne vladaš sobom, samo vegetiraš.

Pitam se, npr. što bi danas bilo sa mnom da se nisam uspio oporaviti, kome bi tada bio, a teret, sjećam se da su svi pobjegli od mene kad su shvatili da sam apsolutni bogalj, toliko sam bio loše da su me se i moji najbliži odrekli (valjda su se plašili obaveza ili su mislili da sam gotov). Danas nakon dugih 10 godina oporavka opet imam problem s istim ljudima koji su me napustili, oni glasno misle da ja uopće nisam invalid niti sam takav bio jer danas jako dobro izgledam, (valjda se srame činjenice da su napustili bolesnu osobu). Bože oprosti im jer očito ne shvaćaju da ja još uvijek nisam zdrav i takav nikad neću biti, tj. da sam samo uspio poboljšati svoj fizički izgled, ali izlječiti bolest nisam.

Moja tehnika regeneracije i oporavka je medicini potpuno neprihvatljiva, ali usprkos negiranju medicinske struke postigao sam rezultat koji je svakom laiku i na oko vidljiv, obzirom da svakoj osobi izgledam posve normalno. Meni je vrlo velik problem taj što pored poboljšanja izgleda svog tijela nisam uspio izliječiti svoj teško bolestan organizam jer i dalje osjećam da sam nemoćna osoba.

Sa stavom medicine koju napominjem da jako cijenim, slažem se jedino u tome da je najveći problem svakog organizma prevelik stres kojem smo svakodnevno izloženi, a svakodnevni stres je inicijator najvećih zdravstvenih problema za svaki ljudski organizam.

U namjeri da to pokušam promjeniti na sebi uložio sam velik napor u samoenergetske tretmane, posljedica je takva da sam danas možda i previše opušten, tj. toliko da me ne opterećuju sveprisutni problemi koje imam poput svih ostalih, toliko sam danas relaksiran da sam oprostio mnogima koji su mi okrenuli leđa kad sam bio jako loše, tj. kad su mi bili najpotrebniji.

Fotografije mene, 100% invalida nakon provedenih energetskih tretmana 2017. godine

Da izbjegnem sve moguće pogreške, svoje eksperimente i energetske tretmane sam obavljao isključivo na sebi, a nakon brojnih testova dobiveni rezultati su bili fenomenalni, toliko su neobični da su baš svakom na oko vidljivi, a sve sam fotografijom zabilježio.

U kakvom se stanju danas nalazim možda lakše shvatite iz činjenice da sam bio toliki zdravstveni bogalj da nisam bio radno sposoban, nisam mogao privređivati da zaradim novac za preživjeti proteklih 10 godina te sam postao socijalan slučaj, a pored svih briga još uvijek sam jako nasmijan. Pored svih problema ja sam ipak vrlo optimističan, kod mene se zabrinutost uopće ne primjećuje, uvijek sam nasmijan i doista vjerujem u bolje sutra.

Na sve osobe oko sebe želim prenijeti samo pozitivu, iako nemam razloga za to jer sam preko noći postao invalid i kao takav sam u jako nezavidnom položaju baš kao i svaki invalid u Hrvatskoj.

Moja fotografija 100% invalida 2018 godine

Danas sam toliko opušten da prelazak u takvo stanje preporučam svakom tko želi pomoći sebi, ali potrebno je jako puno raditi na svom umu, valjda znate da iz ljudskog mozga sve kreće.

Za sve one koje žele jako brz oporavak imam samo jednu sugestiju, preporučam jako velik broj kupanja u moru. Možda vam je smiješno, ali svaka osoba koja želi brz oporavak bi morala biti u moru što više i što duže može te naglašavam da se ronjenje neobično dobro odrazilo na moje današnje tjelesno stanje.

Indikativno je to da na našoj planeti postoji oko 82 % morske vode, po mom skromnom mišljenju to je količina slane vode koja sigurno nije bez razloga na ovoj planeti, svjestan sam da ništa nije slučajno pa tako ni to što vam napominjem vezano za količinu morske vode, iz osobnog iskustva dobro znam da se u morskoj vodi nalazi sve ono što je jako potrebno za zdravstvenu pomoć našem organizmu.

atma.hr – 75Znanosti je dobro poznato što morska voda u sebi sadrži, poznato je i to da zbog svoga sastava morska voda ima višestruki pozitivan učinak na ljudski kao i na svaki živi organizam, a poznato je i to da je jako davno potvrđena velika sličnost u sastavu morske vode i ljudske krvne plazme pa se upitajte zašto je to tako.

Poznato je da sam nekad radio energetske tretmane jer je to i medijski objavljivano, uvjeren sam da će nakon ovog mog postignuća svi oni koji su sumnjali u mnoge moje dosadašnje uspjehe, npr. sa tretmanima nad sportašima, sada možda prihvatiti i to da je to stvarno bilo tako, uvjeren sam i to da će sada baš svi oni koji su sumnjali u moć energetskih tretmana danas biti potpuno sigurni u snagu mojih tretmana, jer ako sam ovako velike promjene mogao postići na sebi, onda vjerujte da sam u stanju od svakog sportaša (koji to želi) napraviti svjetskog šampiona.

Dakle shvatili ste da sam stvorio potpuno novu energetsku tehniku koja vidljivo djeluje čak i na teško bolesne osobe, na način da moja energetska moć znatno revitalizira tijelo kod bolesne osobe, tako da ona pomlađuje cijeli ljudski organizam, a rezultat je toliko nevjerovatan da se nakon energetskih tretmana teško može primijetiti vizualan nedostatak bolesne osobe.

Spletom okolnosti mi desilo se nešto potpuno neplanirano. Kao i mnogi ljudi, imam svog frizera i baš on je primjetio da se struktura moje kose znatno promijenila. Bio sam potpuno sjed tj. bijelih vlasi, a danas je moja kosa počela tamniti tj. poprimati izvornu boju koja je bila prije gubitka pigmenta, istu onu koju sam nekada imao kad nisam bio slijed. Takvu promjenu na svojoj kosi mogu samo prepisati utjecaju energije na taj ljudski segment, tj. na moj korijen kose koji svakodnevno mijenja boju, a to sam i fotografirao da se sami uvjerite u neobičnu moć energetskih tretmana.

Fotografija 2018 god. sijede kose koja je počela tamniti

Najlakše je ležati u krevetu i ne raditi na sebi. Puno puta sam poželio popiti tabletu nakon koje će nestati ova moja životna mora i probuditi se kao potpuno zdrava osoba, ali dok se takva tableta ne izmisli moram pokušati pomoći sebi onako kako znam i uporno tvrdim, baš svi koji to žele isključivo snagom svog uma mogu sebi olakšati život i fizički jako dobro izgledati.

Dokazao sam na sebi što je u stanju učiniti snaga uma i da ljudski mozak može utjecati na razvoj ljudskog tijela, ali samo ako se to dovoljno želi, a koliko je to pučanstvu jasno i prihvatljivo neka javnost prosudi.

Sva daljnja testiranja energetskih tretmana, sve promjene kao i uspjehe možete pratiti na facebook profilu ili fb stranici MYGOODLOOK Denis Buselic, koja se neprestano ažurira.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here